סקר...*****תחביבים משותפים*****

העיקר שיש מין תות../images/Emo13.gif

זה הכי חשוב חחחחחח

sahr12

New member
תותי פרוטי תפסיקי,תפסיקי..חחחח

מי שישמע אתם חיים בתוך סרט כחול...מין,מיו,מין...אתם כמו כולם!! את באה מהעבודה...נחה,אוכלת,מתקלחת,טלויזיה.מתחילים לנקר.(הראש נופל ל-א-ט...והופ!!!!!!!!!) בעלך מתחיל להיכנס לכוננות פתאום "נזכר" לדבר כדי שלא תיפלי לגמרי.....ואם יוצא אז עושים סקס.......חחחחחחחחחחחח...ואם לא אז ריב,ריב,ריב.... אין חדש תחת השמש....כל הביניין שלנו אותו דבר...חחחחחחחח

tot15

New member
חחחחחחחחח

סרט כחול קטן לידנו אבל הרי אף לא תדע נכון?

sahr12

New member
תותי פרוטי תפסיקי,תפסיקי..חחחח

מי שישמע אתם חיים בתוך סרט כחול...מין,מיו,מין...אתם כמו כולם!! את באה מהעבודה...נחה,אוכלת,מתקלחת,טלויזיה.מתחילים לנקר.(הראש נופל ל-א-ט...והופ!!!!!!!!!) בעלך מתחיל להיכנס לכוננות פתאום "נזכר" לדבר כדי שלא תיפלי לגמרי.....ואם יוצא אז עושים סקס.......חחחחחחחחחחחח...ואם לא אז ריב,ריב,ריב.... אין חדש תחת השמש....כל הביניין שלנו אותו דבר...חחחחחחחח

אצלנו התחביב זה הילדים.

מי משקיע יותר בתחביב. אח"כ הבית ושיפוצו הנצחי. גם קריאה משותפת ולהביע דעות.

בלי להזדהות???

ז"א שניכם ביחד וכל אחד לחוד? גם נחמד שזה רק לפעמים. לא טוב לאמץ את זה קבוע.

sahr12

New member
כל דבר הוא יפה כשהוא בא במידה...

לקומזיץ אפשר ללכת לבד???:)

מאשרת. ברור שצריך את החברים

להיות איתם בלעדיה מידי שבוע. זה מאוד בריא ליחסים.

sahr12

New member
אז את באה לקומזיץ???חחחח

זה מאוד בריא איזה שיפוד...כוס יין...תפו"א שרוף....

sahr12

New member
כל דבר הוא יפה כשהוא בא במידה...

לקומזיץ אפשר ללכת לבד???:)

נשית~37

New member
אנחנו

אוהבים שופינג
...בחיי חחחחח מתים על זה. ועוד משהו שאף פעם אין עליו ויכוח בבית חחחחחחח...החופשות שלנו חייבות להיות דה לוקס, 5 כוכבים ומעלהההההה. וזהו חחחחחח

ר ו ח

New member
התקשרתי אליו...

מודאגת... שאלתי האם יש לנו תחביבים משותפים...כנראה שעדיין בוקר ואני מטושטשת אבל לא מוצאת!!!! "מה את דואגת" אמר לי..."יש לנו המוןןןןןן" חחחחחחח הוא כבר חצי שעה איתי על הקו... לא מפסיק להשתעל.....

מיכל31

New member
ואני התקשרתי אלייך

יש לך קול .....חחחחחחחחחחח אולי תעני בפון לעאזאל.

למעלה