סקר...*****תחביבים משותפים*****

sahr12

New member
סקר...*****תחביבים משותפים*****

כזוגות נשואים יש לנו בכלל תחביבים משותפים לנו ולבני-ות הזוג????? מהם אם בכלל???? לי ולרעייתי שתחייה אין כלום!חחחחחחח.....

לנו דווקא יש .....

היום לא עובר לא לי ולא לה ... אם אין לנו משהו לריב עליו.... ח ח ח בדרך כלל , אנחנו מסכימים מראש על מה אנחנו הולכים לריב .. זה גם תחביב , לא ?

לנו דווקא יש .....

היום לא עובר לא לי ולא לה ... אם אין לנו משהו לריב עליו.... ח ח ח בדרך כלל , אנחנו מסכימים מראש על מה אנחנו הולכים לריב .. זה גם תחביב , לא ?

חחחחחחחחח סחטי

התחביב העיקרי שלנו ביחד זה לראות סרט טוב בבית עם פופקורן ולהיות לבד...........

sahr12

New member
לאכול זה כן.......משותף..

סקס זו לא חכמה...חחחחחח

לא אמרתי חכמה,

אמרתי... טוב לא חשוב. ובעצם, איך אתה מגדיר "תחביב" ? משהו שעושים בזמן הפנוי, משהו שנהנים לעשות, משהו שעושים לעתים קרובות... אז זה כן נחשב !

sahr12

New member
תחביב זה...לדוגמא...

שניכם נהנים ללכת למשחק כדורגל...קונצרטים...חחחח אוהבים דברים משותפים...שלא קשורים לחיי מין..למשל טיולים בחיק הטבע.. לעשות ג´וגינג...יחד... לשחק סוני פלייסטיישן... לפתור תשבצים,תשחצים,לקרוא ספרים...לשחק בול פגיעה (רעיון למשחק בפורום) בקשר לאנאלי אני מאמין שבעלך יהנה גם לרדת לאחרת...אז זו לא חכמה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

התבלבלת ! חחחחחחחחחח

אמרתי אוראלי, לא אנאלי !!!! (בעניינים אנאליים אנא פנה לצופה.) וזה לא חכמה להגדיר "תחביב" על ידי דוגמאות ולא כמהות המילה עצמה.

אתה זקוק לשיעור סקס באופן דחוף../images/Emo6.gif

מה הקשר בין אוראלי שהיא כתבה לאנאלי שאתה כתבת? (הינך מוזמן לשיעור בעלות סימלית)

sahr12

New member
ד"א טויוטה קורולה זהו תחביב קלאסי

כי רק 27% מהנשים מסכימות...ו97% מהגברים רוצים...חחחחחחחח (חוץ מבעלה של שיר הוא לא בסקר...)חחחחחחח

sahr12

New member
ד"א טויוטה קורולה זהו תחביב קלאסי

כי רק 27% מהנשים מסכימות...ו97% מהגברים רוצים...חחחחחחחח (חוץ מבעלה של שיר הוא לא בסקר...)חחחחחחח

sahr12

New member
התעוררת????חחחחחח...

באמת נושא מעניין....יאאלה תסבירי לי...מה עושים???

tot15

New member
מין מין מין ןלריב לריב ולריב

זהו חוץ מזה אני לא יודעת מה יש לנו אחד עם השני

למעלה