סקר שכזה

talinitaly

New member
סקר שכזה

אז היום סידרתי את הארון...סתם ככה כי כאב לי לראות את הבגדים שלי נטולי בית או בתנאי מעברה מתקדמים...אז סידרתי וזה העלה בי כמה תהיות לגבי הרגלי הצריכה שלי ביחס לשאר העולם...תגידו: 1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם? 2.מה הפריט הכי מיותר? 3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם? 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע? 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון? 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון? 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם? 8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני? 9 חלק או מקושקש? 10.אלגנטי או זרוק? 11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)? 12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה? וזהו...סתם עניין אותי. יום יפה :) טל

DREAM111

New member
סקרים אני אוהבת

1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם?מכנס שחור אלגנט מחויט. 2.מה הפריט הכי מיותר?לא חושבת שיש לי כזה דבר האמת. 3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם?לא זה ולא זה יהיו אצלי בקולקציה. 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע?לא קיימים הכל נקנה במטרה ללבוש ולהנות ממנו. נכון שעם השינויים במשקל אז יש קולקציה קטנה יותר וגדולה יותר. 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון?לא כי הנעלים שלי הן שחורות שמתאים להכל. 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון?זה כן יש כמה אבל לא יודעת מספרית. 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם?לא שזוכרת כזה דבר. 8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני?צבעוני. 9 חלק או מקושקש?גם וגם. 10.אלגנטי או זרוק?גם גם. 11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)?וי כמה שיותר אוויר נכנס יותר טוב. 12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה?אין לי כזה או אולי עגילים מיוחדים שאני משלבת.

ahyh

New member
גם אני עונה....../images/Emo140.gif

1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם? אין משהו מיוחד 2.מה הפריט הכי מיותר? ואוו יש הרבה.... 3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם? כיעור 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע? יחסית לא הרבה 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון? לא 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון? 1 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם? אין 8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני? צבעוני 9 חלק או מקושקש? חלק 10.אלגנטי או זרוק? חצי חצי 11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)? וי 12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה? כובע יפה(אני דתיה)

Pluplu

New member
גם אני גם אני

1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם? שמלת קוקטייל שחורה עם רקמה שקניתי לפני כמה שנים בשל יופייה בסכום לא צנועה לחלוטין וחשבתי שהיא אצלי רק בגלל היופי והתבררה כהצלחה מסחררת שנעשה בה שימוש מתמיד לארועים שונים ומשונים. נוחה ויפהיפיה!!! 2.מה הפריט הכי מיותר? אין כזה דבר, אם זה לא הטעם שלי-אני קונה ואם קניתי-אז אני לובשת 3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם? רק הכיעור. 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע? יש כמה, בעיקר כל מיני דברים לא אופנתיים שחשבתי ללבוש בבית או משהו 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון? לא. יש לי אין ספור נעליים וכולן נלבשות. 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון? לפחות 10. אם בא לי על משהו והמחיר מתאים-אני קונה גם כשיש לי מה ללבוש 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם? שמלה שחורה קטנה- לא לבשתי כבר שנים כי הגעתי למסקנה שאני שמנה מדי..אבל היא עוד תלויה שם מחכה לימים טובים יותר 8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני? נראה לי ששווה ושווה 9 חלק או מקושקש? בהחלט חלק 10.אלגנטי או זרוק? ספורט אלגנט זה 90% מהמלתחה 11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)? סירה 12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה? אין כזה דבר..אבל אני משתדלת לשים/ללבוש לפחות פריט אחד שגורם לי לחייך כל יום (גרביים מצחיקות, תחתונים עם הדפס וכו'

יאלה.. גם אני..

.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם?חולצה שנראית טוב, עם שרוול שלושת רבעי אבל די דקה, כך שהיא מתאימה לרוב הקיץ ולעונות המעבר. 2.מה הפריט הכי מיותר? קורדרוי לבן (על מה חשבתי?
) שקניתי בתחילת החורף ולא לבשתי מעולם. 3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם?כיעור. 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע?גם במבצעים אני קונה דברים שנראים לי ושאלבש, אם כי היו כמה פאשלות קטנות, אז אולי 1 או 2.. (יש לי הסכם עם חברה שאנחנו מחליפות ביננו דברים כאלה) 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון?לא.אבל לצערי יש לי מלאזוגות נעליים שלא עולות עלי כרגע, מחכה שהרגל תחזור לעצמה. 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון?0. 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם?לבשתי ל-5 דקות וויתרתי. הקורדרו הלבן
8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני?שחור, אבל עובדת על זה. 9 חלק או מקושקש?חלק. 10.אלגנטי או זרוק?שניהם. מאלגנטי ממש ועד שאנטי-באנטי
11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)?וי. אני גם מאוד אוהבת את התחושה של סירה, אבל זה פחות מחמיא לי מאחר והכפתיים שלי רחבות, ואותי אישית זה מגדיל. 12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה? מה זאת אומרת? האופי שלי, החיוך

ר V י ט ל

New member
תשובות לסקר.....

1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם?ג'קט ג'ינס מג'אמפ ו-2 מכנסי ג'ינס זולים וממש יפים מקוסמוס (כן ..כן קוסמוס רשת המזון) 2.מה הפריט הכי מיותר?יש הרבה , חולצות שחשבתי שיעלו עליי מתישהו (והמתישהו הזה לא קורה) 3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם? כיעור 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע? הרבה לפחות 15 פריטים 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון? לא.. אני תמיד בוחרת סוג/צבע נעל שתתאים למלתחה שלי. 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון? בסביבות 10-12 פריטים 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם? כן.. פריטים שלא היה לי נוח בהם ואני לא מתכוונת ללבוש אותם במשקל הנוכחי שלי. 8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני? שחור 9 חלק או מקושקש? חלק 10.אלגנטי או זרוק?אלגנטי 11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)? וי עמוק 12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה? ג'קט/ מגפיים.

sigalit33

New member
התשובות שלי!

1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם? יש הרבה, אני משתדלת לקנות פריטים מוצלחים... 2.מה הפריט הכי מיותר? חצאיות שאני בקושי לובשת 3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם? לא זה ולא זה אלא אם אין עם מה או לאן ללבוש אותו 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע? יש ויש, אבל לא "רק" כי היו במבצע אלא גם כי אהבתי 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון? לא ממש, אבל יש נעליים שאני פחות לובשת 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון? סוודר אחד שטרם הספיקותי ללבוש 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם? ברור! 8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני? צבעוני 9 חלק או מקושקש? גם וגם, אולי יותר חלק (בעיקר בחורף) 10.אלגנטי או זרוק? גם וגם 11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)? V או כל מחשוף נדיב או מעניין אחר (רק לא גולף!!!) 12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה? בחורף - מתה על צעיפים, חוצמזה, תכשיטים אחלה סקר!

סקסיית

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם? יש הרבה מכיוון שאני אוהבת לבוש קלאסי. ככה שהוא תמיד באופנה בגוונים ובגזרות 2.מה הפריט הכי מיותר? חליפה סרוגה קרושה בעבודת יד, מאוד מיוחדת, חצאית וג'קט בצבע שחור. קניתי לחתונה של אחותי ומאז היא ארוזה בניילון שלה ותלויה אי שם בארון(עלתה 1,700 ש"ח
)
3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם? מחיר מוגזם בדר"כ אין אצלי. אם אני אוהבת משהו והוא איכותי אז אין סיכוי שלא ארכוש אותו. ולגבי גוונים או כיעור - בעיניי - כל דבר שמנצנץ יותר מדי, שיש לו יותר מדי צוועים, פייטים, חוטים ושאר גזרות ודוגמאות מצועצעות. 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע? בערך כ- 2-3. לא קונה במבצע כמעט אף פעם. לא מתפתה. 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון? לא. הכל מותאם אצלי לבגדים. כמו שאמרתי - קלאסי. גם נעליים בגוונים ודוגמאות קלאסיות 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון? 0 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם? חוץ מאותה חליפה.... יש גם שמלה, פשוט כי לא אוהבת שמלות. אבל היא מקסימה. אם יהיה לי אירוע דתי אני אלבש אותה עם עליונית. זה מאוד יתאים
8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני? שחור, ג'ינס ואדום. צבעים אהובים עליי מאוד. אבל זה כל החיים גם כשהייתי מידה 38 9 חלק או מקושקש? לרוב חלק. מקושקש רק אם זה ממש אבל ממש בטוב טעם 10.אלגנטי או זרוק? ספורט אלגנט. אלגנט. 11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)לא גולף!!!
כמה שיותר פתוח יותר בריא
12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה? כובע, נעל, תיק, תכשיט. בבגדים ... לכל חולצה יש את מס' המכנסיים שמתאים לה ולהיפך.
שאלון חמוד

talinitaly

New member
בטח שעונה...:)

1. פריט הכי מוצלח- מכנס ג'ינס כהה מתרחב עם קיפול בקצה. מתאים להכל ובעיקר לי . 2.פריט הכי מיותר- מכנס קורדרוי בצבע וורוד פוקסיה בוהק למרחקים...התחת שלי יכול לשלוח איתותי שווא למטוסים... 3.קצת משניהם...למשל חולצה בצבע ירוק דהוי של מדי קבע עם הדפס צהוב זוהר שעלתה מעל 200 ש"ח בהתקף עיוורון של רגע... 4.לפחות 20% מהמלתחה....ככה זה...מבצעים מוציאים ממני המון כספים... 5.יש ויש...מגף פרוותי צהוב זוהר עד הברך שנקנה בלונדון...הוא מיוחד ואני מתה עליו ונועלת אותו בכל מקרה...בעיקר לאירועים חשוכים. 6.מצאתי 9...(מי זה בראש שלי שלוחש שם "גמילה משופינג" כל היום?!?!) 7.יש בהחלט....טי שרט צהובה-ירוקה שנקנתה בהשראת הטרנד הברזילאי שחלף יומיים לאחר מכן ונראית צעקנית להחריד היום... 8.צבעוני. 9.חצי וחצי 10.גם חצי וחצי....אני בתהליכי החלפת לוק...בכל זאת...אי אפשר להיות בת 18 לנצח. 11. הכל מהכל...בעיקר סירה וגולף (חסודה שכמוני) 12. תיק שחור קטנטן של גוצ'י...קיטשי וממותג ברמות מזוויעות אבל התיק המסכן הזה (שהיה מתנה...לא קניתי אותו בעצמי חלילה) לא מפסיק לקבל מחמאות...

../images/Emo66.gifסקר

1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם?מכנס שחור אלגנט שמשמש בכול הזדמנות 2.מה הפריט הכי מיותר?חצאית צמר ירוקה בקבוקית -רואה אור מכיפור לכיפור, חליפה מחויטת שחורה עם פסי כסף ויקרה ממתאים לי שלבשתי פעם אחת לחתונה ומאז...... 3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם?אני מגזימה לפעמים במחיר אבל לא בכיעור 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע?מעטים 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון?לא, בנעלים אני יותר פרקטית ,למעט נעלי כלה לבנות עם פלטפורמה שחוץ מאותו יום לפני שבע שנים לא יצאו מהארון. 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון?1 עדיין לא הספקתי. 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם?החליפה המחויטת 8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני?חצי חצי (אבל אם שחור תמיד מעורבב עם עוד צבע) 9 חלק או מקושקש?הרוב חלק ואם מקושקש אז בעדינות 10.אלגנטי או זרוק?אלגנטי ,זרוק רק בבית 11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)?וי וסירה ושיהיה אפשר לנשום (יש דברים שאסור להחביא) 12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה?תכשיטים ווסט בכול מצב אפשר לכנות אותי אלופת הווסטים !!!! יודעת שזה יותר משמין אבל תמיד נראה לי שזה נותן לוק אחר ומשדרג את ההופעה ,מה דעתכן?

הצומומו

New member
../images/Emo39.gifסקר...סקר...

1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם? ללא ספק חולצת מעטפה בדוגמה יפנית 2.מה הפריט הכי מיותר? סריג מחשוף סירה, מעולם לא נלבש!!! 3.מה יכניס בגד בקלות יותר לקטגוריית המיותר- כיעור או מחיר מוגזם? כיעור 4.כמה פריטים בערך יש לכן במלתחה שנמצאים שם רק כי היו במבצע? יותר מדי... 5.יש לכן נעליים שלא מתאימות בשום פנים לשום דבר בארון? נעליים אדומות עם עקב גבוה, לא ממש מתאימות לשום דבר אבל נראות נהדר על הרגל 6.כמה פריטים עם תווית עדיין שוכבים לכן בארון? 0 7.יש פריטים שלבשתן פעם אחת או פעמיים ויודעות שלא תלבשו שוב לעולם? כן 8.מה יש לכן יותר- שחור או צבעוני? שחור 9 חלק או מקושקש? חלק 10.אלגנטי או זרוק? אלגנטי 11. מה סוג המחשוף המועדף עליכן (וי, סירה, עגול, גולף...)? סירה,V 12.מה הפריט שתמיד משלים לכן כל הופעה? צעיף בחורף
, שרשרת בקיץ

עכשיו אני!!!

1.מה הפריט הכי מוצלח שרכשתם? כמה זוגות ג'ינסים מצויינים וסופר מחמיאים. 2. מה הפריט הכי מיותר? חולצה קצרה לקיץ וצמודה מאוד שחורה עם צאוורון סיני ומעין קשר בצאוורון באדום-יפהפיה אבל יש לי הרגשה שהיא צמודה לי מדי ומבליטת בז'ז'ים מדי... וגם מכנס סיגר אפור-כסוף לערב שנקנה לאירוע ונזנח לאלתר. 3. מה יכניס בגד לקטגוריית המיותר ? כיעור. בהחלט כיעור. 4.פריטיט מבצע במלתחה שנמצאים שם רק בגלל זה ? בכלל לא. אף לא אחד. 5)נעליים שלא קשורות לכלום: אוי ואבוי כן!!! נעליים מזמש ירוק כהה (מה לעזזל חשבתי לעצמי?!),נעלי ספורט מעולות לאירובי בצבעים אפור ירוק צהוב-חברות שלי קוראות להן-החללית) ועוד כמה זוגות לא קשורים לחיים. 6) כמה פריטים עם תוית שוכבים בארון ?אף לא אחד! 7) פריטים שנלבשו פעם-פעמיים ולא ילבשו עוד ? המכנס האפור-כסוף,חולצת מעטפה שחורה מ"פוקס" שפשוט יושבת רעעעעעע על הגוף. 8) מה יש יותר שחור או צבעוני ? שחור!!! 9) מה יותר חלק או מקושקש? חלק. 10) אלגנטי או זרוק ? ספורטיבי עם סטייל. 11) כל סוגי המחשופים. העיקר שהחמודים שם נושמים. 12) פריטים משלימים ? צעיפים (יש לי נעימים בכל הצבעים כמעט) ותיקים שווים.

למעלה