../images/Emo178.gif זה מעייף
שם: מרינו'ש או סתאם מרינה. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אפשר להגיד על שם חברה הכי טובה של אמא שלי שנארה ברוסיה.. מיקום: נס ציונה. האם תקראי לבת שלך על שמך? למה לי? אני אקרא לבת שלי נסטיה ובן קוסטיה. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אמממ אין לי מושג.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפה... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? קוראים לי מרינה, מרינקה, מאשה, מאשקה, מרוסיה, מרוסקה, מוסיה... והכל בגלל הרוסים האלו
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיי שלא! מין: רק מוגן! סטרייט/גיי/ביי: ביי רווק? תפוסה... תאריך לידה: 28 לינואר 87 גיל: 17 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 3 או 4 בלי צרות בחיים. כיתה:עולה לי"א מצבך החברתי: מצויין.. למה את/ה בפורום? אני מכורה.. לרוסים! גובה: 1.55 (גמדה
) צבע עיניים: כחול... אוהב אותו? גומרת ממנו
צבע שער: שטני מעורבב בלי צביעה... אוהב אותו? שוקלת לעשות קרחת.. אלא מה? צבע אהוב: שחור ואדום! למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי את השם "אפרסקית" לנקה גנבה לי... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אני בקושי מוצאת זמן להיכנס לפה... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):נמנעת חיות מחמד? כלבה... והילד של השכנים (האקס המיתולוגי) מה העבודה שלך? לקבל ציונים טובים.. יש פירסינג? לא הגוף שלי שלם.. ללא חורים מיותרים. קעקועים? בעזרת השם, הפועל והתור יהיה מתישהו.. אובססיות? לע.. התמכרויות ? נעליים. איזה שפות אתה דובר.? רוסית ועברית. ציטוט מועדף/ מוטו: "שואה!" (הומור שחור) האם אתה חי את הרגע? ספונטנית עד כדי בחילה! יש לך סודות? לא. אתה שונא את עצמך? למה לי? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? נו... כן.... יש לך הרגלים רעים? לכל אחד יש. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיניים.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מי יעשה סרט על מחוננת שלומדת בהנדסאים?! בתיכון של אונברסיטת תל אביב?! מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים קרובים. אתה יודע לשיר? לא התברכתי... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן ניסיתי להיות פריצית מסתבר שזה צריך להיות משורש בגנים!
האם אתה מתבודד? אממ אני בת אדם שאוהבת הרבה אנשים סביבה אבל באותה מידה צריכה את השקט שלה! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? החיים! אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? בבדאי! האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא. האם אתה פסיבי או פעיל? לרוב פעילה. יש לך יומן/ ג'ורנל? בבדאי יש לי אפילו יותר מדי... מאז גיל 15. מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקלד. מה החוזק הכי גדול שלך? צ'ו? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי מורידה כמה קילו מיותרים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? הלוואי עליי. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא מתחרטת על שום דבר אף פעם בחיי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? פעם כן פעם לא.. חיים טובים זה גינהום.. איפה הריגוש איפה האטרקציה
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לזרוק אנשים שיכורים לים. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פנים.. ומה הכי פחות אוהב? את הגובה שלי... אני רוצה להיות מטר שישים לפחות!!! אתה חושב שאתה נראה טוב? נמנעת. יש לך ביטחון עצמי? עכשיו יש
(ברכות ותודות מקרב לב למאריק) לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? יש דבר כזה? האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? כן! מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? כל הזמן. ישן עם בובות פרווה? לא הייתי קוראת ככה למארק.. הוא דווקא לא שעיר.. יוצא לטיול בגשם? לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן.. שלום שלום אבל הם יודעים מה אני חושבת ומרגישה כלפיהם, אחרי הכל אני אולי יותר מדי ישרה אבל האמת תמיד עדיפה. נוהג? לא!
אוהב לנסוע מהר? נמנעת!
אוהב את הקול שלך? אף פעם לא התימקתי בזה.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? חס וחתולה! יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא חושבת. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? רק באמבטיה. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? בבדאי איך אפשר בלי?! חטפת מכות? לא. החטפת מכות למישהו? בטח! התחילו איתך? כן. היית על במה? לא ריחמתי על הקהל. ישנת מחוץ לבית? כל הזמן.. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן עשו לי חור באוזן ובראש! ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? השיא שלי זה 23 שעות ברציפות. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? בטח!
בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? הרבה. עברת על החוק? מותר לקיים יחסי מין מתחת לגיל 18? אם לא אז כן... פגשת מישהו מפורס? לא. הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.