סקר שהעתקתי הדבקתי

Lara F

New member
בד"כ אני אוהבת כאלה דברים,

רק שהפעם---> זה פאקינג, מידי ארוך..!!! חח... שם: לרה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבתא של אמא שלי מיקום: נהריה האם תקראי לבת שלך על שמך? לבת? אהההמממ לא... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? קוסטה, וזה לא היה נגמר טוף! ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? וואה וואה..."קלרה" "לרה (צירה)" אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מה זה השאלה הזאת? לא... מין: לא יודעת סטרייט/גיי/ביי: לא יודעת חחח... רווק? חחח רווקה זקנה... תאריך לידה: 01.06.87 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 12 כיתה: י"א מצבך החברתי: נטושה חסרת חברים... חחח... סתם... נראה לי... למה את/ה בפורום? כי זה פאקינג ממכר, פאק- אתם ממכרים... גובה: 1.58 שורטי... צבע עיניים: שחור אוהב אותו? את מי? צבע שער: שטני אוהב אותו? שונאת בדם צבע אהוב: צהוב ואדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? אהההממ לא יודעת תאלצו לשיאול את מאמא פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אקטואליה לנוער פאנק ויידיש ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? תוכי חמוד מה העבודה שלך? בטלנות נחשב? יש פירסינג? לא...חח קעקועים? לא..חח אובססיות? בטח- אוכל התמכרויות ? בטח-- אוכל איזה שפות אתה דובר.? עיברית אנגלית רוסית ציטוט מועדף/ מוטו: "יגעת מצאת -תאמין" האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? לא הרבה אתה שונא את עצמך? כן די שונאת... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? דווקא כן יש לך הרגלים רעים? המון איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "בנאדם טוב" "ותרנית" =מעצבן! אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "פוטנציאל בלתי מנוצל" מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד בלי משפוחה בלי חברים :( אתה יודע לשיר? וואה וואה לא הייתם רוצים לשמוע האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן מודה בהתיימרות האם אתה מתבודד? מידי פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? כן תמיד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן הרבה האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה לרוב... :) יש לך יומן/ ג'ורנל? לא... מה החולשה הכי גדולה שלך? מקומות חדשים, שינויים מה החוזק הכי גדול שלך? יכולת הדיבור! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את השאר ואת העצלנות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא נראה לי. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן הרבה דברים... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? פסדר... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? וואו. מאתגר. לא לשקר. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ציפורניים ומה הכי פחות אוהב? שיער!!! אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. איי הייט מיסלף! יש לך ביטחון עצמי? לא. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לקוף של אלדין...חחח..סתם.. האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? כן מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? חח לפעמים יוצא לטיול בגשם? שונאת מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כןן... נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא! יש לי קול של בן!!! (אל תבהלו...חח..) האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? אולי בילדותי הרחוקה היה לך מקרה חירום רפואי? לא ב"ה... עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן וזה היה נדייייר...חחח חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן בזכות אולגה כאן, שתשאיר כל אחד ער לילה שלם! לא אכלת יום שלם? כן -יום כיפור! דיברת בטלפון כל הלילה? כן וזה לא רק פעם 1 ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא, רק עם סקס..חחח (סתם נראה לכם?!) ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? אולי נמלה... חחח.. חשבת שאתה משתגע? כן, תמיד... נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא למזלי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורס? כן הרגת חיה בטעות? חס ושלום! רק נמלה וזה לא היה בטעות..! הרגת חיה בכוונה? כן -נו- הנמלה... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן אבל לא ממש נשבעתי... גנבת משהו? כשהייתי קטנה... דובי צעצוע, ופייטים בכיתה ז' מהביצפר.. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא אני לא סלברטי... :( היתה לך התמוטטות עצבים? לא ממש. קפצת בנג'י? לא תודה. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא כ"כ באלוהים? בלב שלם בשטן? אההממ בערך בסנטה קלאוס? גיב מי אה ברייק, עוד מישהו צריך שיסבירו לו שזה ההורים? ברוחות? בערך... במזל? לא, ממש לא! באהבה ממבט ראשון? ממש לא :( ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? מה? במכשפות? לא, חוץ משכנה שלי... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא! זה דבילי... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בערך בדת מאורגנת? היהדות אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גלגול נשמות יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? דיאנה, אולגה, אלה ופליקס. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מאמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? דיאנה, לבטוח בלב שלי ולא להקשיב לאף אחד (חנני נכון?) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחח.. יש המון... מי החבר שלך- שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דיאנה הכי מעט זמן? פליקס הכי מצחיק? אולגה הכי קרוב? יש לי 3- אלה אולגה ודיאנה הכי מוזר? פליקס הכי חכם? דיאנה ואלה. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אהההמממ זה מוזר.... הכי נחמד? דיאנה הזמר הכי טוב? אולגה ודיאנה והאופרה שלהן! הכי רועש? אהההממ אולגה ודיאנה עם האופרה שלהן...חחח... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אולגה ודיאנה עם האופר.. עד כאן! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אולגה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דיאנה על מי אתה סומך הכי הרבה? על סבתא שלי מי מקשיב לבעיות שלך? אולגה ודיאנה עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי כן בבית של מי היית אחרון? אלה האם החברים שלך מכירים אותך? כן, די טוב. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא ממש... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא, חחח... רק זה חסר לי... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מאמא ...:( לא יפה... איי נואו... שצחקת עליו? דודה שלי שהלכת איתו לקניות? מאמא ופאפא ששבר את הלב שלך? חברה טובה, -ולא מבחינה רומנטית!! שאיכזב אותך? ידיד שלי שגרם לך לבכות? הרבה אנשים יחד... ששימח אותך? פליקס! שראית איתו סרט? דיאנה! שדיברת איתו בטלפון? דיאנה! שראית? דודה שלי שנרדמה לנו בסלון..חח מה אתה לובש כרגע? אשכול ענבים על הראש, מהזה השאלות האלה? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באצבע שלי... באצבע....!!! איזה ספר אתה קורא? "3 אנשים בסירה" מאת ג'רום ק. ג'רום. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד יש לי עכבר עם לייזר חיחיחי תקנאו.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה מדוכאת וטיפ-טיפה אופטימית האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא.

Lara F

New member
פאאאק...תיקון:

עשיתי העתק הדבק מבוריס וב-2 שאלות יש ת'תשובה שלו...חחח... מידי פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה, החברים. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? דווקא כן...

Zot ani 1

New member
ככה את הא???

אני לא כלולה ברשימת החכמים והנחמדים אצלך???????? זהו אל תדברי איתי יותר...

Lara F

New member
הייתי חייבת לתת לכל 1 תואר 1,

ואת הכי מצחיקה....
את גם הכי בונבון
רציני, אם הייתה שאלה "מי הכי בונבון?" -הייתי עונה אולגה...חחח
אל תקחי את זה קשה...
באמת, אני אוהבת אותך..!!!
נו בון..!!! את נחמדה... קצת... לא הרבה...חחחחחחחח...
סתאאאאאם....
נו אני אוהבת אותך...

Zot ani 1

New member
אני בכל זאת כועסתתתתת

כן ממש תואר אחד במי שחכם רשמת שתיים! ואת היחסים איתך אני אפטור כבר אישית...

Lara F

New member
חחחחח.....אלימות במשפחה זה לא יגמר

אם לא תספר...!!!!!!!

Janem

New member
סקר קצר שכזה-תגובה, אם יהיה לכם כוח

שם: רוני (סלאביק) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סתבא שלי רוזה!!!, עליה השלום... מיקום: רמת גן האם תקראי לבת שלך על שמך? לבת? כן.. שושלת, להתחרפן!!!! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? רוני..חח ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם חבר שלי אקרשה, או ג'ף... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? תנסו להיות ישראלים ולהגיד רוסטיסלב... אז החלפתי לרוני... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא, matalon-הוליוודי מספיק מין: ז' סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? חחחחחחחחחחחחחחחחח... טוב!!!! תאריך לידה: 29.08 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 37 כיתה: לא רלוונטי כבר... מצבך החברתי: פיסטוקים ואוכמניות... אח פחזנית... למה את/ה בפורום? ראסמי אני משועמם.. וזה שנות ה-2000 גובה: 1.82 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? זה פועל כמו קסם, גם על כלבים... צבע שער: ג'ינג'י/חום אוהב אותו? כן, סבא... צבע אהוב: שאחור (עם שגיאת כתיב) למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני ילד נשמה... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: קיס (אבל זו קומונה.. בלאט)... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: ימני קיצוני!!!!! היידה ליברמאן... חיות מחמד? חברה שלי כושכוש... מה העבודה שלך? לקייטן... יש פירסינג? היה פעם... קעקועים? חינה... אובססיות? כככככככככככככככןןןןןןןןןןן, מלחמה!!!!!!!!!! התמכרויות ?כן-היום כבר לא: עישון ואלכוהול וסקא.. איזה שפות אתה דובר.?רוסית, עברית, קצת אוזבקית, אנגלית עילגת... ציטוט מועדף/ מוטו: יא שרמוטה!!!!!!!!!!!! האם אתה חי את הרגע? ואללה... יש לך סודות? לא. הכל מתגלה פה... אתה שונא את עצמך? היום כבר לא, אני נקי... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? במחשב... יש לך הרגלים רעים? לא כדאי לכם... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? janem אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? Bylo ploho stanit eshe huzhe מה הפחד הגדול ביותר שלך? אלוהים... אני לא דוס אתה יודע לשיר? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כל הזמן... האם אתה מתבודד? יש מצב... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? זיונים, אני לא בן אדם רדוד שמחפש אהבה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא, שני ג'אנמים זה אלס קאפוט... מפלה לחומת ברלין... האם אתה פועל בפזיזות? אפילו עכשיו... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? החרמן שבי... האם אתה פסיבי או פעיל? פעם ככה פעם לא... יש לך יומן/ ג'ורנל? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? ילדות, אלכוהול, שטויות... מה החוזק הכי גדול שלך? שמחת חיים, ופופיגיזם... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את האובססיביות שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תמיד. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? שאלה קשה, איש... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ניטראליים!!!!!!!!!! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? בית ספר=דרעק... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שאני גורילה, שחור!!!!!!! ומה הכי פחות אוהב? ז' אתה חושב שאתה נראה טוב? בכלליות, גבר גזר... יש לך ביטחון עצמי? יותר מדי, קחו לי קחו לי!!!!!!!! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סיילנט בוב. האם אתה: מעשן? כבר לא על סמים? כבר לא קורא עיתון? כן, שינוי לטובה מתפלל? כן. רציני הולך לבית כנסת?יש גבול מדבר עם זרים? בלי טיפת זיעה אפילו.. ישן עם בובות פרווה? אני אחד כזה בעצמי... יוצא לטיול בגשם? איש של חורף, סבתא... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני פטריוט... נוהג? רוצה... אוהב לנסוע מהר? יסתבר שכן, זה גם מה שיכתבו לי על המצבה אוהב את הקול שלך? $#@$#^%^#%#$^#$^%$#, כיייין האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? חחחחחחחחחח, אל תזכירו את זה חטפת מכות? אבל תמיד החזרתי... החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? די כבר... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא... מאזה? ישנת כל היום? עד עכשיו הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? במחתרת... פגשת מישהו מפורס? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? די להעמיס על הנשמה, חיות!!!! היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ההמשך אחרי הכדורגל:) האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? אני בעצמי--- באלוהים? כן בשטן?אחשלי הכלטוב... בסנטה קלאוס? ded moroz ברוחות?יש דבר כזה במזל? הכי אחי באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? בלנין היטלר וסטאלין... במכשפות? אחותי... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?שימותו הערבים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נו מה??? בדת מאורגנת? יהודי אתה חושב שלאלוהים יש מין? אישה ערבייה, אמרתי את זה פעם לדוס... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקליבלנד יש לך חברים הומואים/לסביות?מוות לזונות האלו מי החבר הכי טוב שלך : ארקשה, אחשלי הכל טוףףף מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין כזה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תתאבד מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? צ'ה... מי החבר שלך?אגור לטוב, גרזדנסקייה אובורונה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? להזדיין? הכי מצחיק? לאונן הכי קרוב? לז' הכי מוזר? אי טי הכי חכם? חבר שלי טל שהוציא 100 בחמש יחידות מתמטיקה... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אלונה שלי, למה!!!!!???? הכי נחמד? ג'ף הזמר הכי טוב? אגור לטוב, קול צרוד-בובה... הכי רועש? grazhdanskaya oborona tovarish!!!! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא מצחיק אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?עם spiky lips עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם יוסי ביילין על מי אתה סומך הכי הרבה? ליברמאן מי מקשיב לבעיות שלך?פאנקיסטים מתים עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אף פעם, זה החרא... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חחחחח, עולה כסף... האם החברים שלך מכירים אותך?לא, הם סתם חברים שלי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מתי זה יקרה מתי????? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:ראסמי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?באריסקה, על הסקר הזה... שצחקת עליו?הרבה... שהלכת איתו לקניות? איתי... ששבר את הלב שלך? אלונה שאיכזב אותך? טל שגרם לך לבכות? אבא שלי ששימח אותך? הכלב שלי שראית איתו סרט? ישנן בנות שדיברת איתו בטלפון? קורט קורביין שראית? קורט... מה אתה לובש כרגע? חוטיני..., סתאם... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בעכבר... איזה ספר אתה קורא? שרה טבעות עושה את זה שוב מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ya ubyu tebya lodochnik האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא שש בבוקר האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כנ"ל האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?אגור לטוב נ.ב שדה ישראלי של קיצוניים...

boris5

New member
אענה רק על השאלה של השם

זהו שמו של סבי. אגב, המליצו לי להוסיף שם אייל, אך היה צורך להתייעץ עם איזה רב קבליסט, אבל מה: כבוד הרב לא החזיר לי תשובה. דווקא שם אייל נראה נחמד ולא במקום בורים, אלא ביחד.

../images/Emo178.gif זה מעייף

שם: מרינו'ש או סתאם מרינה. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אפשר להגיד על שם חברה הכי טובה של אמא שלי שנארה ברוסיה.. מיקום: נס ציונה. האם תקראי לבת שלך על שמך? למה לי? אני אקרא לבת שלי נסטיה ובן קוסטיה. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אמממ אין לי מושג.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליפה... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? קוראים לי מרינה, מרינקה, מאשה, מאשקה, מרוסיה, מרוסקה, מוסיה... והכל בגלל הרוסים האלו
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיי שלא! מין: רק מוגן! סטרייט/גיי/ביי: ביי רווק? תפוסה... תאריך לידה: 28 לינואר 87 גיל: 17 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 3 או 4 בלי צרות בחיים. כיתה:עולה לי"א מצבך החברתי: מצויין.. למה את/ה בפורום? אני מכורה.. לרוסים! גובה: 1.55 (גמדה
) צבע עיניים: כחול... אוהב אותו? גומרת ממנו
צבע שער: שטני מעורבב בלי צביעה... אוהב אותו? שוקלת לעשות קרחת.. אלא מה? צבע אהוב: שחור ואדום! למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי את השם "אפרסקית" לנקה גנבה לי... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אני בקושי מוצאת זמן להיכנס לפה... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):נמנעת חיות מחמד? כלבה... והילד של השכנים (האקס המיתולוגי) מה העבודה שלך? לקבל ציונים טובים.. יש פירסינג? לא הגוף שלי שלם.. ללא חורים מיותרים. קעקועים? בעזרת השם, הפועל והתור יהיה מתישהו.. אובססיות? לע.. התמכרויות ? נעליים. איזה שפות אתה דובר.? רוסית ועברית. ציטוט מועדף/ מוטו: "שואה!" (הומור שחור) האם אתה חי את הרגע? ספונטנית עד כדי בחילה! יש לך סודות? לא. אתה שונא את עצמך? למה לי? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? נו... כן.... יש לך הרגלים רעים? לכל אחד יש. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיניים.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מי יעשה סרט על מחוננת שלומדת בהנדסאים?! בתיכון של אונברסיטת תל אביב?! מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים קרובים. אתה יודע לשיר? לא התברכתי... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן ניסיתי להיות פריצית מסתבר שזה צריך להיות משורש בגנים!
האם אתה מתבודד? אממ אני בת אדם שאוהבת הרבה אנשים סביבה אבל באותה מידה צריכה את השקט שלה! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? החיים! אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? בבדאי! האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא. האם אתה פסיבי או פעיל? לרוב פעילה. יש לך יומן/ ג'ורנל? בבדאי יש לי אפילו יותר מדי... מאז גיל 15. מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקלד. מה החוזק הכי גדול שלך? צ'ו? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי מורידה כמה קילו מיותרים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? הלוואי עליי. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא מתחרטת על שום דבר אף פעם בחיי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? פעם כן פעם לא.. חיים טובים זה גינהום.. איפה הריגוש איפה האטרקציה
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לזרוק אנשים שיכורים לים. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פנים.. ומה הכי פחות אוהב? את הגובה שלי... אני רוצה להיות מטר שישים לפחות!!! אתה חושב שאתה נראה טוב? נמנעת. יש לך ביטחון עצמי? עכשיו יש
(ברכות ותודות מקרב לב למאריק) לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? יש דבר כזה? האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? כן! מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? כל הזמן. ישן עם בובות פרווה? לא הייתי קוראת ככה למארק.. הוא דווקא לא שעיר.. יוצא לטיול בגשם? לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן.. שלום שלום אבל הם יודעים מה אני חושבת ומרגישה כלפיהם, אחרי הכל אני אולי יותר מדי ישרה אבל האמת תמיד עדיפה. נוהג? לא!
אוהב לנסוע מהר? נמנעת!
אוהב את הקול שלך? אף פעם לא התימקתי בזה.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? חס וחתולה! יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא חושבת. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? רק באמבטיה. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? בבדאי איך אפשר בלי?! חטפת מכות? לא. החטפת מכות למישהו? בטח! התחילו איתך? כן. היית על במה? לא ריחמתי על הקהל. ישנת מחוץ לבית? כל הזמן.. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן עשו לי חור באוזן ובראש! ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? השיא שלי זה 23 שעות ברציפות. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? בטח!
בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? הרבה. עברת על החוק? מותר לקיים יחסי מין מתחת לגיל 18? אם לא אז כן... פגשת מישהו מפורס? לא. הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.

המשך...

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא. באלוהים? נמנעת. בשטן? נמנעת. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נמנעת. בדת מאורגנת? נמנעת. אתה חושב שלאלוהים יש מין? נמנעת. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נמנעת. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן בטח. מי החבר הכי טוב שלך? טנצ'קה.. טסיה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יומן שלי.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לקחת את החיים באיזי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הומור שחור הכל טוב... מי החבר שלך? מארק? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טניה ...7 שנים. הכי מעט זמן? מחול. הכי מצחיק? מארק. הכי קרוב? מארק. הכי מוזר? פימה. הכי חכם? אנטון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מארק. הכי נחמד? אורו'ש האישה שלי! הזמר הכי טוב? נמנעת. הכי רועש? נמנעת. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא רק חשבתי. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מארק ודשה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מארק. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי. מי מקשיב לבעיות שלך? כולם .. אני לא יותר מדי משתפת... עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה עם אנשים. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא! בבית של מי היית אחרון? אור. האם החברים שלך מכירים אותך? יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? חס וחתולה. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן לצערי. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מארק אחרי שדפק לי איחור של 40 דקות
שצחקת עליו? אבא. שהלכת איתו לקניות? אמא. ששבר את הלב שלך? נמנעת. שאיכזב אותך? אלכסנדרה. שגרם לך לבכות? נמנעת. ששימח אותך? מארק. שראית איתו סרט? אלון. שדיברת איתו בטלפון? מארק. שראית? אור ואלון. מה אתה לובש כרגע? האמת? פיגמה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה זה פורנו
איזה ספר אתה קורא? דנצ'ובה. מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום הוא סתם כחול. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, משועעמת וחסרת מילים לחלוטין. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? מישה ומארק. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא.

Lara F

New member
סקר חדש בשביל אולגה במיוחד:

מי החבר הכי טוב שלך? -אולגה מי הכי חתיך בעולם? -אולגה מי אנשטיין מ"ס 2 בשביל? -אולגה מי הכי נחמד ביקום? -אולגה את מי אתה הכי אוהב? -אולגה מי דומה לחצילים? -אולגה מי בונבון גדול? -אולגה מי הכי משוגע? -אולגה

Zot ani 1

New member
נחמד נחמד....

אבל בכל זאת לא מחפה על הטעות הראשונה שלך....חחח אני דומה לחציל????????? איזה העלבה!!!!

Lara F

New member
חציל מסוקס.... חציל יפה....

נו בון... על תעלבי קחי פרח...

Lara F

New member
אוישויש את כ"כ נדיבה....../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

למעלה