סקר שהעתקתי הדבקתי

bariska

New member
בוריס זה שם יפה

עדין לא מאוחר להחליף.. ד"א ברוכה הבאה..
אני בריסקיסקיס

wasted years

New member
:))

שם: עומר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, עומר ברנע, דוגמן הבית של טי אן טי
מיקום: אריאל, בתוך הבית, בחדר שלי, ליד השולחן. האם תקראי לבת שלך על שמך? לבת? כן...ברור..ולבת השניה אני אקרא חיים. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? עומר:| אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? טחור ^____^ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? רק כשזה מגיע לכתיבה:( נו.."אומר":( אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא:( שכולם ידעו שאני ז'יד:( מין:עוד לא:( סטרייט/גיי/ביי:ישר ^_____^ רווק? כן תאריך לידה: 31.8 , ועוד בוריס חושב שהוא נדפק:( גיל: 19 לעזאזל:(, עוד 20 שנה ובר אין טעם לחיות:( גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה:תחילת י"א מצבך החברתי: אין לי חברים, כולם לובשים מדי זית ויורים בערבושים:( למה את/ה בפורום? כי יש פה רוסים:( גובה: 1.70 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? לפעמים צבע שער: לא יודע:\ אוהב אותו? לא צבע אהוב: סגול(מי שחלם גבעתי) למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה שיר של איירון מיידן וזה כל כךמתאים לי:( השנים המבוזבזות, במשך כמעט 20 שנה לא עשיתי כלום:( פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:פורום אריאל, סקס לנוער, בנות:( ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):אלבטרוס או מה שזה לא יהיהo______O חיות מחמד? עבור:( מה העבודה שלך? למנוע מאנה להעלות את רמת הכולסטרול אצל ישראלים:( יש פירסינג?כן, שם!! קעקועים? אוקיי אובססיות" הירידות של אנה. התמכרויות ? אוכל:( איזה שפות אתה דובר.?עברית, עברית משובשת. ציטוט מועדף/ מוטו: לא חוכמה להרוג את אביך ולצעוק יתום אני. האם אתה חי את הרגע? אני חי את האחר כך:( יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? כן, אני מה זה בנזונה אלי:( האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן. יש לך הרגלים רעים? פעם היו, הייתי ממצמץ הרבה. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאינ יפה, אבל זה לא נכון ואתם תראו את זה מחר:( אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? שרק 2:( מה הפחד הגדול ביותר שלך? להתקוטט עם בוכרים:( אתה יודע לשיר? אומרים לי שכן:( האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? יאאאאאאאאאאפ. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אוכל, משפחה, חברים. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן. האם אתה פועל בפזיזות? כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונא את המראה שלי לפעמים ואת האינטילגנציה שלי, כשהיא בוגדת בי. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מה שבוריס אמר...וגם בירה שחורה:( מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעעעעעעעעעעעעע:( אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודע, אבל משהו בפנים:( אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לקרוץ לגרוזיני ממורמר( תודה בוריס) מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיניים. ומה הכי פחות אוהב? אף. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי?לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודע:( האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת?לפעמים מדבר עם זרים? לא, אבל הם מדברים איתי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? בסדר... האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?:( ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורס? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

bariska

New member
אני באמת נדפקתי

עקרב זה המזל הכי חרא שקיים( נראה לי)

vk3

New member
כןןןןן ../images/Emo45.gif סרטנים קטנים ../images/Emo70.gif

Zot ani 1

New member
שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

אני שונאת את זההההההההההה אחרי שהיתי כבר בסוף מילואי השאלון המחשב נכבה לייייייי אוףףףףףףףףףףף עכשיו אני ברוגז עם סקרים כאלה

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שוב

Zot ani 1

New member
כן...../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

אתה רואה אין לי מזל בזה... אני פורשת...

../images/Emo6.gif וואלה משעמם לי....חחחחחח

שם: ויקה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אמרו לההורים שלי שאמא תלד בן אז הם החליטו שיקראו לו ויקטור,אבל מה לעשות אני יצאתי
אז אוטומטי נתנו לי שם ויקטוריה... מיקום:חולון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא נראה לי,אבל הכל יכול לקרות... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ויקטור
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? טוב לי עם השם שלי.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא יודעת אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חמור של מי מת שאני אנטוש?
מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק? בקשר תאריך לידה:24.08.86 גיל:עוד חודש 18 גיל שהיית רוצה להיות:17 כיתה: י'ב מצבך החברתי: מצויין למה את/ה בפורום? סתם כי בא לי... גובה: 171 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? מתה עליו צבע שער: חום בהיר צבע אהוב:
כ ח ו ל,תכלת,ורוד
למה קראת לעצמך ככה בתפוז?לא יודעת ת'אמת על מה חשבתי בזמן שהמצאתי את הכינוי הזה... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:מוזיקה מזרחית,אכזבות ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבים מה העבודה שלך? ברמנית בדיסקוטק יש פירסינג? 12
7 באוזניים ועוד 5 בשאר המקומות בגוף...חחחח קעקועים? אין אובססיות? מחשב התמכרויות ? סיגריות איזה שפות אתה דובר.? עברית רוסית אנגלית ערבית אוקראינית חחחח ציטוט מועדף/ מוטו:אחרי כל נפילה או אכזבה לקום על הרגליים ולהמשיך הלאה. האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? תלוי ממי.. אתה שונא את עצמך? אפשר להגיד שכן...למרות שאין מספיק סיבות... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לב זהב..חח אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אין לי מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד. אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לאאא האם אתה מתבודד? אהא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? תמיד. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן כן האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אין לי מושג מה החוזק הכי גדול שלך? חזקה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא לפעול באלימות ולנסות לדבר.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בהתחלה נשברת אבל בסוף לוקחת את עצמי בידיים ומתגברת.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? תודה לאל לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן הם היו פשוט מהממים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לדעת לאהוב זה לדעת כאב.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? בואו לא נתחיל עכשיו...
ומה הכי פחות אוהב? ישבן... אתה חושב שאתה נראה טוב? אני נראית בסדר... יש לך ביטחון עצמי? לא, אבל זה נראה שכן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? כן על סמים? לא קורא עיתון? באינטרנט.. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? תלוי איזה זרים.. ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יש ברירה? נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? כן. חטפת מכות? טוב נראה לי שכולם חוטפים מכוץ אבל במידה רצינית? לאאאאאאאאאאא החטפת מכות למישהו? כן ברור בגלל זה אמרתי שאני אלימה יותר מדיי...חחח התחילו איתך? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן חודשים שלמים... דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך: כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן אבל לא משהו רציני פגשת מישהו מפורס? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן. מי לא? חחח היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. אבל אני קוראת בקסם? לא יודעת. באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר.. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן המון מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? חבר וידיד הכי טוב מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש המון. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי טוב? חבר שלי שמכירה אותו 5 שנים הכי מעט זמן? יש כמה הכי מצחיק? חבר הכי קרוב? חבר הכי מוזר? מישהו מהכיתה הכי חכם? החברים שלי חכמים שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ברור שחבר וגם חברה.. הכי נחמד? אחי הזמר הכי טוב? לא יודעת. הכי רועש? לא יודעת. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כמה פעמים אפילו. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ידידים,כשהיה אינטרנט לחבר אז רק איתו לילות. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חבר על מי אתה סומך הכי הרבה? כל החברים שלי.. מי מקשיב לבעיות שלך? אני לא מספרת על הבעיות שלי,שומרת בלב עם מי אתה רב הכי הרבה? ידיד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? חברים שלי מבינים אותי האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? החבר.. האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן. אני לא מאמינה שעשיתי את זה...חחחחחחחחח

bariska

New member
המשך:)

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? די בשטן?נייט בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בהחלט בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך ?יש הרבה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין כאלה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ידידה שלי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי מי החבר שלך?מז"א? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דימה..אומר לכם משו? הכי מעט זמן? מממממ הכי מצחיק? סניה הכי קרוב? רומה הכי מוזר? אין לי כאלה הכי חכם? אנטון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין כאלה הכי נחמד? אין כזה הזמר הכי טוב? אני הכי רועש? כולם האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא על מי אתה סומך הכי הרבה? הורים מי מקשיב לבעיות שלך?אפ אחד עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בוודאי האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? מממ לא זוכר האם החברים שלך מכירים אותך?בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא הבנתי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודע מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אין לי נטיה כזאת שצחקת עליו?חבר שלי שהלכת איתו לקניות? לא מת על קניות ששבר את הלב שלך? אפ אחד שאיכזב אותך? אין כזה שגרם לך לבכות? מרוב צחוק? ששימח אותך? כולם שראית איתו סרט? ממממ לא זוכר שדיברת איתו בטלפון? סניה שראית? ת'כל החבר'ה לפני כ מממחצי שעה:p מה אתה לובש כרגע? בוקסר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ראש איזה ספר אתה קורא?בינתיים אין מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: טוב טוב מאוד מצויין מעולה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן..קורול רולזזזז:p

vk3

New member
../images/Emo2.gif שתהיה לי בריא...

שם: קיריל האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו
על שם קיריל היווני שייסד את השפה הקירילית ( הרוסית). מיקום: נתניה. האם תקרא לבת שלך על שמך
היא תהיה מסכנה אם כך... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך
קירה. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה
אף אחד
שמי- גאוותי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות
מאודדד קרובות
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך
בחיים לא
רווק
YES. למה להזכיר
תאריך לידה: 28/06/1986. גיל: 18. גיל שהיית רוצה להיות: ברחם של אמי
כיתה: בלי ביה"ס
מצבך החברתי: חרגיל
למה את/ ה בפורום
כי אני השרת פה. גובה: 1.75
. צבע עיניים: אפור, ירוק, כחול... אוקצור כול צבעי הקשת. אוהב אותו
בהחלט. צבע שיער: חום אפרפר. אוהב אותו
אכן כן. צבע אהוב: אדום. למה קראת לעצמך ככה בתפוז
כי זה הכינוי שלי בכול המרשתת. פורומים אחרים שאתה משתתף בהם: מה שבא ליד. ימני/ איטר/ דו ידני: ימני. חיות מחמד
אין. מה העבודה שלך
לנהל פורום... יש פירסינג
NO. קעקועים
נייט. אובססיות
נשים, ישראל ב"רוסית" וכד'. התמכרויות
ראה סעיף לעיל. אילו שפות אתה דובר
עברית, רוסית, אנגלית, מעט ערבית. ציטוט מועדף/ מוטו: הכול וכלום. האם אתה חי את הרגע
כרגע... יש דופק. יש לך סודות
לא, אני מריה הקדושה. אתה שונא את עצמך
חליל וחסה
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך
לא. יש לך הרגלים רעים
כןןן... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים
כול מיניי... למה להביך
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו
המפלצת מלוכנס... מה הפחד הגדול ביותר שלך
גבהים, אסלות, חושך... אתה יודע לשיר
בייחוד אופרה. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool
לא. האם אתה מתבודד
מידיי פעם. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים
אהבה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך
אולי... האם אתה פועל בפזיזות
לעיתים... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך
לא. האם אתה פסיבי או פעיל
באיזה מובן
יש לך יומן/ ג'ורנל
לא. מה החולשה הכי גדולה שלך
נשים. מה החוזק הכי גדול שלך
המוח. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה
קצת את הגוף. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית
מאוד. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית
הכול לטובה. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו
מעולים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים
לא לנטוש את הקרובים ל
ך. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך
את הציפורן השביעית על הרגל השמאלית מימין. ומה הכי פחות אוהב
את הציפורן השמינית באותו המקום...
אתה חושב שאתה נראה טוב
מי אני שאחליט. יש לך בטחון עצמי
משתנה מרגע לדודלי. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה
מיקי מאוס
. האם אתה: מעשן
לא. על סמים
לא. קורא עיתון
לא. מתפלל
כן. הולך לבית כנסת
לא. מדבר עם זרים
רק אם אמא מרשה לי. ישן עם בובות פרווה
בובה מתנפחת נחשבת
יוצא לטיול בגשם
YES. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם
לפעמים אין ברירה... נוהג
לא. אוהב לנסוע מהר
לא. אוהב את הקול שלך
כן. האם אי פעם: פגעת בעצמך
כן. יצאת מהמדינה
כן כאילו... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא
בעעעעע לא. היית מאוהב
ועוד איך. היית על סמים
לא... שחית בעירום
לאאא. היה לך מקרה חירום רפואי
כן. עברת ניתוח
כן. ברחת מהבית
כן. שיחקת "Strip Poker "
לא. חטפת מכות
ועוד איך. החטפת מכות למישהו
כן. התחילו איתך
למזלי... היית על במה
כןןן
. ישנת מחוץ לבית
כן. חשבת על התאבדות
כן. נשארת ער כל הלילה
נחשו... לא אכלת יום שלם
כן. דיברת בטלפון כל הלילה
לא סיימתי את השיחה משלשום עדיין. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס
כן. ישנת כל היום
אוי זה כייף. הרגת מישהו
זבוב
. חשבת שאתה משתגע
YES, YES, YES. נישקת מישהו מאותו מין
כן. בגדו בך
כן. היה לך חלום שהתגשם
כן. עברת על החוק
כן. פגשת מישהו מפורסם
כן.

vk3

New member
פאקינג המשך...

הרגת חיה בטעות
לא חושב לפחות... הרגת חיה בכוונה
לא
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות
כן. גנבת משהו
כן. היית ברדיו/ טלוויזיה
כן. היתה לך התמוטטות עצבים
כן. קפצת בנג'י
לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים
כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה
כן. בקסם
כן. באלוהים
כן. בשטן
כן. בסנטה קלאוס
כן. ברוחות
כן. במזל
כן. באהבה ממבט ראשון
כן. ביין ויאנג ( הטוב לא יכול להתקיים בלי הרע)
כן. במכשפות
כן. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל
כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום
כן. בדת מאורגנת
כן. אתה חושב שלאלוהים יש מין
לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים
נולדים מחדש... יש לך חברים הומואים/ לסביות
כן. מי החבר הכי טוב שלך
כלב. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך
חברים קרובים. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך
אין סוף עצות. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך
אני אדם משעמם. מי החבר שלך