סקר שבת המסורתי

JasPoint

New member
שבוע שעבר הם תיכננו להצביע לשפרה ואיתי

לפני ששי הסית אותם נגד צבר

JasPoint

New member
הם רמזו על זה, גם קרן הייתה בשיחה

זאת הייתה שיחה בשישי בלילה. בשבת בערב שי הסית את עינב ואשר נגד צבר וההצבעה השתנתה... איזה מצחיק לראות את צבר סומך על שי, אין לו חושים חדים במיוחד

היפ הופ1

New member
עונה

שי- לאון ושיפרה רנין- אשר ויוסי צבר- אשר ועינב שפרה-אשר ועינב ליאון- יוסי ואיתי יוסי- שיפרה וצבר עינב- שיפרה וצבר אשר- שיפרה וצבר איתי- אשר ורנין ונסה- יוסי ושי

אורישקי

New member
עונה

שי-לאון ועינב רנין-יוסי ועינב צבר-אשר ועינב שפרה-אשר ועינב ליאון-שי ויוסי יוסי-שפרה וצבר עינב-שפרה וצבר אשר-שפרה וצבר איתי-עינב ויוסי ונסה-עינב ושי שי-2 קולות צבר-3 קולות שפרה-3 קולות ליאון-קול אחד יוסי-3 קולות עינב-6 קולות אשר-2 קולות עינב יוסי צבר ושפרה יעמדו להדחה ועינב תודח.אבל יכול להיות שיעמידו גם את אלה שקיבלו 2 קולות ואז אשר/שי יודחו.

droriko

New member
אני הולך להפתיע אותך

אבל לפי התשובה שלך גם אשר ושי מועמדים להדחה , הפקה מטופשת אני יודע

droriko

New member
בעצם אני לא סגור על זה

אבל ההפקה בכל קמרה ליכלכה בקטע הזה של מספר המודחים

Fairywitch

New member
לא, הם לא. ההפקה רוצה שלושה מועמדים-

אם יש תיקו במקום השני בין 3-4 אנשים, אז הם יעלו. למה שיועלו עוד שניים? הכרח הוא שיהיו לפחות 3 אנשים, לא לפחות שלושה דירוגים בנקודות.

droriko

New member
כן,היתה לי הסתגייגות קטנה

ועכשיו קראתי את ההצבעה הקודמת ובאמת זה מקום ראשון-שלישי נקווה שגם בזה הם לא יעשו הפתעות(אל תשכחי שבהדחה הראשונה היו מועמדים רק שניים)

ziv86

New member
גם עונה...

שי- עינב, יוסי רנין- אשר, יוסי צבר- אשר, עינב שפרה- אשר, יוסי ליאון- יוסי, איתי יוסי- צבר, שפרה עינב- צבר, שי אשר- שפרה , שי איתי- רנין , שי ונסה- רנין , צבר יהיו בהדחה : שי, אשר, צבר, יוסי צבר/שי עפים ... אולי תהפכו את ה"סקר" לתחרות עם ניקוד.. כאילו משבוע שעבר ומחר והלאה... ?

Fairywitch

New member
יורה באפילה:

שי- עינב ואשר (אולי עינב וליאון, לא ברור) רנין- עינב ואשר צבר- עינב ויוסי שפרה- עינב ויוסי ליאון- אשר ושי (כי כמו ילד קטן- אם הוא נעלב הוא מצביע נגד...) יוסי- שפרה וצבר עינב- שפרה וצבר אשר- ?????? אני כבר לא יודעת
איתי- יוסי ורנין / יוסי ועינב ונסה- עינב ורנין/עינב ואשר מסקנה- עינב, אשר ויוסי מועמדים, וסף סוף אחד מהם יילך (אלא אם ההפקה תעשה שוב הצלה ותעלה את מספר המועמדים ל-4
). אם זה יהיה ככה- אני מקווה שעינב תלך סוף סוף. גם כי אני לא סובלת אותה, וגם כי די- בובליל אחד במשחק מספיק.

ככה הם הצביעו לדעתי + הסברים ../images/Emo26.gif

שי: עד כה לא הצביע למישהו אחר חוץ מעינב ויוסי ולכן עינב ויוסי רנין: לפי רנין עינב סניקית אבל הצביעה לאיתי וונסה פעם שעברה - אני אהמר על עינב ואיתי צבר: האם הסולחה עם אשר אמיתית? לדעתי כן והוא הצביע עינב ויוסי שפרה: המשיכה לדעתי עם הסיבה שהלכה לפיה פעם קודמת והצביעה יוסי ועינב ליאון- לאון מצביע יוסי בהתמדה. את השני קשה לנחש, מי לא אכפת לו שיהיה בוילה? אני מהמר על איתי ויוסי יוסי: יוסי לא נעול על מישהו. לדעתי התעשת והצביע אסטרטגית - שי וצבר עינב: עינב הצביעה 3 פעמים לשפרה בהצבעות הקודמות אך הפעם זה שונה. לדעתי היא הלכה על שי וצבר אשר: כמו עינב הצביע 3 פעמים לשפרה אך לדעתי ישנה את עמדתו והצביע איתי וונסה איתי: הצביע לרנין פעם שעברה והלך עליה גם עכשיו - רנין ועינב ונסה: בתקווה שהיא לא שינתה את ההצבעה שלה משבוע שעבר - רנין ושי מה יצא? 5 פעמים עינב 4 פעמים יוסי 3 פעמים איתי 3 פעמים שי מועמדים להדחה בסדר אקראי: יוסי, איתי, עינב ושי.

שרשור הצבעות

בואו נרשום מה אנחנו חושבים שכל אחד מהדיירים הצביע, ונראה למי היו פחות שגיאות מחר, מי היה הכי קרוב, תכתבו רק את ההצבעות להדחה של כל אחד בלי הנמקות ובלי הסברים ופרשנויות ודעות.

למעלה