סקר שבת המסורתי

droriko

New member
סקר שבת המסורתי

למי כל אחד מהמתמודדים יצביע? שי- רנין- צבר- שפרה- ליאון- יוסי- עינב- אשר- איתי- ונסה- *ראויי לציין שאם הגבתם לסקר ומאז התרחש אירוע שלדעתכם משנה את התמונה, אתם יכולים להגיב לאותה תגובה עם תשובה מתקונת

droriko

New member
עונה

שי- יוסי,עינב רנין-יוסי,עינב צבר-יוסי,אשר שפרה-יוסי,אשר ליאון-יוסי,שי יוסי-צבר,שי עינב-צבר,שי אשר-שפרה,שי איתי-רנין,שי (את רנין הוא לא אוהב ושי מאיים עליו,וכשהם זוג אז בכלל..) ונסה-רנין,שי שי-6 יוסי-5 רנין-2 צבר-2 עינב-2 אשר-2 אשר או רנין הולכים הביתה (ועצם זה שנאי מראה לכם שזה הגיוני ש-6 אנשים מתוך 10 יועמדו להדחה מראה לכם כמה השיטה של קשת דפוקה)

droriko

New member
איך שאני חושב על זה

אני משנה את הצבעה של שי מיוסי לאשר(למרות שעדין סביר שהוא יצביע לו), פשוט אשר אמנם פחות מאיים על שי מיוסי אבל מהווה איום מסויים על שי ברמה המידית(גם הולך להצביע לו וגם מלכלך עליו עם אנשים) . ולהבדיל מיוסי אשר ניצל מהגריל רק פעם אחת ולכן עוד לא ידוע לשי אם הוא כריש בחוץ שיכול לשרוד בקלות את הגריל , ככה שזה עוד מניע להצביע לו.

mui mui

New member
רשימה חלקית שלי

שי- לעינב/יוסי/אשר (על מנת שאחד מהם יצא.. הוא יודע שהם גרעין חזק.. והוא ימשיך לנסות עד שיצליח.. הוא חושב שמתי שהוא יפסיקו לשים כסף עליהם.. ויש בזה משהו.. ) רנין- יוסי/אשר/עינב היו מספר פעמים השבוע שיחות של רנין שצונזרועם שי לא רק אתמול.. ואני חושבת שזה היה תיאומים.. לכן יהיו להם את אותם הבחירות.. מה גם שבשיחה עם צבר היא הייתה ברורה לגבי מי האנשים התחכנים צבר- יוסי/עינב/אשר וואו ממש אבל ממש קשה לדעת.. בשיחה אתמול בלילה הוא ביקש שאם הכל בסדר שיבוא להתייעץ איתו.. אבל אשר ניסה להתחמק תוך כדי חיוך.. לפי ההתנהגות של צבר אשר ועינב הצליחו לבלבל אותו.. מצד שני הוא לא מקבל פידבק.. שפרה- עינב ואשר לא בילבלו אותה.. ולא קנתה את הסיפורים שלהם.. למרות שנהנתה "מההתנהגות הטובה" שלהם (במטרה להוריד פרופיל) וכך יותר נעים בבית.. . היא לא פריירית! מעבר לזה שאיתי וונסה ורנין וצבר (הוא עד אתמול..- מצבי רוח שלו) הם חברים שלה. נראה שוונסה התחברה אל שפרה.. ועכשיו רנין מנסה עם הסריגה.. אסטרטגייה של שי?? ליאון- עינב/אשר/יוסי אירע שהוא ראה שרוצים להדיח את שפרה בצורה כזו.. הוא לא יסלח, בלי שפרה יהיה לו מאוד קשה שם והוא יודע את זה (ושפרה מחזקת אותו מה שמרגיז אגב את שי.. כי נלקח ממנו האפשרות לשלוט בו כמו ברנין.. אתמול שי התלונן בפני איתי על שפרה לדעתי זו הסיבה) יוסי- שפרה וצבר הם כבר אמרו שהם כקבוצה ימשיכו להצביע להם ואני מאמינה שכך.. אני רואה שכל פעם ששפרה באה בסביבתו של יוסי יש לו מבט מזלזל בעיניים זה אומר הכל.. לדעתי הוא לא סופר את צבר.. ולא היה מפריע לו אם הוא יהיה בווילה או ילך.. . עינב- שפרה צבר-שי יש מצב בגלל שהם קלטו אותו כמחמם בין שתי הקבוצות שישימו את השם שלו.. מצד שני היא כועסת על כך שהיא הועמדה להדחה עקב תיאום ואמרה שהיא תשים את צבר ושפרה כל פעם על הגריל.. כך שהסיכוי של שי להיות על הגריל הוא מזערי. אשר- שפרה וצבר לא מאמינה לו על הסולחה.. זה היה בשביל הצופים.. הוא ימשיך לשים את צבר על הגריל.. אין לא מתה על אשר.. ולכן אני לא ארחיב על הצביעות.. היה טוב אם הוא ילך הביתה לתינוקת שהוא טוען שמחכה לו בבית. איתי- אשר ועינב לאחר מה שראה.. הוא הבין שהם גרעין קשה.. וכדאי לפרק מה גם שהוא מחובר יותר לצבר ושפרה אם יעיף אותם.. האנשים שאיתם הוא מסתובב תקטן מה שלא כדאי לו אסטרטגית וונסה- אשר ועינב שוחרת הצדק בווילה.. מאז המקרה התחברה עוד יותר לשפרה.. מה גם שיש להם קשר מתוק יחד.. מקווה שיתמשכנה בקשר..שתיהן קצת שובבות אבל בצורה שונה.. . לדעתי וונסה אחרי מה שראתה.. תבין שיום אחד הם מחר זה אני על הגריל בצורה הזו.. היא אוהבת דרך ישרה ואני אהיה מופתעת אם היא תנצל את המצב לטובתה.. . *** אני באמת חושבת שהשבוע שי ניסה במספר פעמים לבצע אסטרטגיות (כמו עם צבר שאמר נשארו שלושה אנחנו נפרק אותם (משהו כזה) אני חושבת שהוא צריך להיות על הגריל.. לא יתכן שרק קבוצה מתוך האנשים תחטוף עונשים כאלו.. כי אז (כמה שאני לא אוהבת את עינב הן בהתנהגות והן בטון) היא יוצאת צודקת שההפקה תפסה עליה טרמפ!!. *** גם זה שהיו דיבורים בשפות שונות בוילות..שבהתחלה זה היה חמוד אבל עכשיו זה כבר שיחות שלמות.. לא פייר לדיירי הבית..בטח שלא לצופים.. גם כאן לדעתי צריכה להיות הרתאה למען הצדק. היה ענק אם היו מעמידים את כל חברים הבית להדחה.. ואיך אומרים הטובים לחיל.. חחח

clearer

New member
לדעתי...

לדעתי אין סיכוי שאשר יצביע נגד צבר. זו דעתי, שההתנצלות/השיחה היתה כנה מצידו. עכשיו לגבי שי, שי, השיטה שלו היא לשכנע אחרים להצביע לאנשים מסויימים. הוא זורק כיוון לאוויר "שמות", "שלישיות", אבל הוא עצמו, מצביע למשהו אחר לגמרי - כאילו כדי להוציא את עצמו מה"עסקה", כדי שלא יעלו עליו. בשיטה הזו הוא יכול להפיל בפח את כל מי שתכנן, והוא בכלל יצביע לאנשים אחרים, כדי לא לעורר חשד להפקה ולא לעלות על הגריל של ההפקה, שהוא גריל שורף במיוחד

24 שעות 1

New member
דחוף כנסו- ההפקה לא הראתהאתמול למה??????

1. את הירידה המגעילה של שי על ליאון בנוכחות כולם 2. את השיחות של שי ורנין עד השעות המאוחרות שכולם ישנו. 3. ואת רנין שקראה לצבר להצטרף אליהם. איך אני יודעת לפי השיחות הבוקר בין הדיירים כתבו תגובה

יNOT

New member
ברוך הבא לתפוז ולפורום ../images/Emo24.gif

כן אני יודע שאתה נרשמת כבר קצת יותר משבוע, אבל רק עכשיו שמתי לב
בכל מקרה אני רואה שאתה משתלב ונהנה. אז תמשיך ככה.

חחח אבל לא חשבת שיכול להיות מצב

שהנ"ל נמצא כבר כמה שנים טובות בתפוז אבל לפני שבוע החליף ניק? אני חושב שזה יותר סביר..

יNOT

New member
אז הוא החליף ניק במיוחד בשביל להיות כותב...

בפורום הזה?
חשבתי על זה
, זה עדיין לא מבטל את ברכת הברוכים הבאים

יNOT

New member
*החליפה ניק

(זה חשוב יותר כנראה להיות פוליטיקלי קורקט
)

droriko

New member
מה הבעיה לשים פשוט שניים לכל אחד

ממה את מפחדת זה כולה סקר לא רולטה רוסית

לדעתי

שי- יוסי עינב רנין- אשר יוסי צבר- אשר עינב שפרה- אשר יוסי ליאון- אשר יוסי יוסי- צבר שפרה עינב- צבר שפרה אשר- רנין ונסה איתי- אשר עינב ונסה- שי רנין יוסי 4 עינב 3 אשר 5

clearer

New member
והניחוש שלי

שי- אשר וצבר (הוא יתפוס טרמפ על זה שהם ממילא קרובים "לגריל" - כדי להרחיק את עצמו) רנין- עינב ויוסי (למלא אחר הפקודות של שי) צבר- איתי ועינב (לדעתיף ולצערי צבר עוד לא הבין ששי בוגד בו, וחושב שזה יותר איתי) שפרה- אשר ואיתי ליאון- יוסי ואיתי (הוא עדיין מצביע לפי ה"כיף שלו בבית") יוסי- צבר ו..... כאן אין לי מושג! מישהו יכול לנחש? עינב- שי ושפרה אשר- שפרה ושי איתי- צבר ושפרה (כדי להרחיק את עצמו מהגריל, לתפוס גל...) ונסה- אשר ורנין

shlomitgueta

New member
הימור שלי: יוסי עינב ואיתי:

שי- עינב ויוסי רנין- אשר ואיתי צבר- יוסי עינב שפרה- יוסי עינב לאון- איתי ויוסי יוסי- צבר ושי עינב- שפרה ואיתי אשר- שפרה ורנין איתי- שי ורנין ונסה- עינב ויוסי שי-2 רנין- 2 צבר- 1 שפרה-2 לאון-0 יוסי-5 עינב-4 אשר-1 איתי-3 ונסה-0 לכן על הגריל:יוסי, עינב ואיתי

חלקית לגמרי

שי יצביע נגד יוסי ואיתי צבר יצביע נגד אשר בוודאות ועוד מישהו אשר יצביע נגד צבר ושיפרה עינב תצביע נגד צבר ושיפרה יוסי יצביע נגד צבר ושיפרה רנין תצביע נגד יוסי בוודאות ולדעתי נגד אשר ובסופו של יום יעמדו להדחה (אם תהיה מועמדות להדחה ולא מודח אחד שיבחר ע"י רוב דיירי הבית), אשר צבר שיפרה ועינב/יוסי

igor p1

New member
מצביע

שי- עינב,צבר רנין-עינב,צבר צבר- עינב ,אשר שפרה-עינב ,אשר ליאון-אשר,יוסי יוסי- רנין,צבר עינב-צבר,שפרה אשר-שפרה, צבר איתי-שי,לאון ונסה-יוסי,שי 4-עינב 5-צבר 2-יוסי 2-אשר 2-שי

JasPoint

New member
אין סיכוי שרנין תצביע נגד צבר

ונסה הצביעה נגד שי שבוע שעבר אבל אתמול היא עשתה לו צמות ככה שאני לא בטוח שהיא עדיין כועסת עליו.

JasPoint

New member
הערכה שלי

שי- יוסי ועינב רנין- יוסי ואשר צבר- אשר ועינב שפרה- אשר ויוסי ליאון- יוסי ואיתי יוסי- שפרה וצבר עינב- צבר ואיתי אשר- שפרה ואיתי איתי- רנין ועינב ונסה- רנין ויוסי יוסי - 5 קולות עינב - 3 קולות אשר - 3 קולות איתי - 3 קולות

למעלה