סקר שבועי

אייבורי

New member
סקר שבועי

אחרי שנרמז פה בעדינות של פיל בחנות חרסינה צצה בי השאלה השבועית הבאה איזה מקום הכי מטורף עשיתם בו סקס ?

אייבורי

New member
בשבילך פומי

עדיין המקום הכי קסום שבו עשיתי סקס היה בסטף, כן כן סוויטי שם בתוך המערה הסודית שמיים נוטפים מהקירות שרוח קרירה מרחפת לה במערה קסומה מלאת נרות. *נ.ב. קחי את דונאלד לבקר שם...הוא כבר יהיה מספיק מקורי

../images/Emo151.gifלי יש מקום יותר מטורף.

מכירים גני שעשועים כאלה עם מגלשות? מכירים את המגלשות האלו עם ראש של דונאלד-דאק? אז בתוך אחד כזה, בשעה של ערב, כשהיו כמה אנשים בסביבה הכללית (לא ממש ליד).

אייבורי

New member
מקווה שתקבלו בהומור

זה היה עם דונאלד ?

RONEN631

New member
במעלית../images/Emo6.gif

בכל אופן ניסינו . הייתה לי חברה שגרה ברמת אביב בקומה 12,תקענו את המעלית ב- 03:00 בבוקר. עייפים ומסטולים,ניסינו אבל הגיעו שכנים והפעילו את המעלית. לאחר ניסיונות כושלים לתקוע אותה ואת המעלית,נכשלתי. זו עדיין פנטזיה שלא מומשה.אבל כמעט. עוד מקום מדליק ,המזח של חוף הילטון,שם הצלחתי. כבר חודשיים אני בלי סקס אני עומד להתפוצץ!

nerissa

New member
היו כל מיני

1. על כנף של מטוס בתקופת הצבא. הזדיינו על כנף של עגור (דורניר). זו כנף עילית רחבה ועם נטייה חדה לאחור - לכיוון הזנב של המטוס. זו היתה אקרובטיקה לשמה
אבל היינו פסיכים ובחרנו דווקא את מטוס הכוננות. ומה? בדיוק! הקפצה.. שני הטייסים הגיעו והתחילו בפרי-פלייט (בדיקה לפני טיסה).. שמענו שם למעלה את הקולות.. התלבשנו מהר.. הם נקרעו מצחוק כשירדנו משם מסטולים
2. על ספסל, באמצע גני יהושוע, אמצע הלילה, אמצע יולי.. מתחת לממטרות. אני, היא ושני הם. התערבבנו שם על הספסל.. ארבעתנו.. זה קרה בעקבות מפגש פורום מסויים .. אז קחו זאת בחשבון!

Master Eagle

New member
האצטדיון האולימפי לכדורגל

אני - סטודנט צעיר היא - סטודנטית צעירה עוד יותר המקום - ממש מרכז השדה, על השדה העיר - אי שם באירופה השעה - 8 בערב כאשר למעשה היו עדיין אנשים באזור וידענו שהולכים עוד מעט להשקות את הדשא החוויה - אדירה!!

xanadu

New member
אמממ....

במגרש ספורט בתיכון שלי לשעבר במטווח העירוני בפרדס ליד נתניה בשדה התעופה הרצליה. כמובן שברחוב

רוזיA

New member
בתוך רכב בבוגרשוב צוהרי יום שישי

מרפאת שינים צה'לית על הכיסא הפנואמטי.. על המיטה הזוגית שלה ושל בעלה עם הסדינים החדשים שהוא קנה בדיוק באותו שבוע..פפ.. סתם נו סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

שאייאן

New member
עם הסדינים חחחחחחחחחחחחח

הוצאת את זה לאור בסופ אה יא סמרטוט באימא שלי הייתי נוגח בך באהבה עכשיו...

היי.. יש רשימה

1. בערד שיש מסביב המון אנשים- בגן שעשועים(בתוך מתקן של ילדים שבנוי מצמיגים) 2. בכנרת- בתוך המים ליד פאב של קיבוץ. ומחוץ למים שחשבנו שכולם ישנים.. בבוקר הם ספרו ששמעו אותנו 3. בבי"ס- כיתה י"ב- בשירותים של המורים(הם שכחו את המפתח) ויש עוד כמה....

mpanda

New member
מטורף??

אני ממש ונילית בקטע הזה אני לא מסוגלת לתת לה לגעת בי יותר מידיי מחוץ למיטה.. אב קרו מקרים.. לא ממש מופרעים ועדיין: קו 149 בדרך הבייתה לכ"ס. השירותים של בורגר קינג בהרצליה זהו בערך.. שבוע טוב

למעלה