סקר שבועי

xanadu

New member
אחותי... קו 149??? תביאי חיבוק!

אמנם לא היה לי סקס מלא שם, אבל את ה"בקרוב" בהחלט בספסל הלפני אחורי, איפשהו בין צומת גלילות לכיכר רבין. אח...

Pixy led

New member
גם לי יש ספור דומה כזה. ../images/Emo13.gif

אבל מקו 247. נו, עדיין ת"א-כפ"ס. פופולארי, אני מבינה.

אייבורי

New member
שכחתי להוסיף

1. במגדל של המציל בחוף הים 2. במכונית נוסעת (אני הנהג) 3. על סלע תחת שמי ים תיכון בבסיס 4. בשמירה כמעט ונתפסנו על חם 5. ממממ...וואלה כבר לא זוכר

אייבורי

New member
חשבתי שהעיקר התרגיל

ממממ.... טוב יש גם של גילים מתקדמים אך עדיין לא פג תוקף ההתיישנות

המממממ...

בחוף הים באשדוד, בשיא הקיץ, בצהריי יום שבת רווי שמש, באמצע חוף הרחצה עם המון אנשים מסביב... הוא יושב על כיסא קטן ומתקפל, רגליו פסוקות מעט, אני יושבת עליו כשהוא בתוכי, שימלה קטנה שלבשתי דאגה להסתיר את עצם העובדה שהתחתון של בגד הים מזמן כבר מצא דרכו בחזרה את התיק. בירה ביד אחד, סיגריה בשניה, כך כביכול ישבנו וצפינו בשקיעה יחד עם עוד כמה מאות איש... תנועות קטנות ומדודות, אווירה מחשמלת, בערך כשהשמש שקעה התפוצצתי לי כמו הר געש קטן... :))) כן, גם אני נהנתי...

תבור.

New member
מממממ תנו להיזכר

בקרון רכבת בסקנדינביה באמצע היום כשאנו עטופים בשמיכה - נגד הקור כמובן.... בים בת"א (חוזר על עצמו כל שנה) כשסביבנו אנשים - חלקם מנחשים כנראה.

איזה שרשור מגרה ....

לצערי אין לי זכרונות כאלו כי אני בארון ... המקום הכי סוער שהייתי בו עם הגרוש ... במיטה !!!! עד היום לא אשכח את המתח שמא הוריו יגיעו באמצע ויפתיעו , או הדוור יצלצל בפעמון ויבקש לחתום על דואר רשום או שועד הבית לא יבקש כסף לעציצים בכניסה ... היה מרגש ומותח לעשות את זה במיטה ....
עכשיו רשימה של חלומות וגם רעיונות בשבילכם לגוון מקומות :
בתוך ג"יפ דוהר בהרים בישיבה מעליו - מדמיינים את העוצמה של החדירה כשהג"יפ מזנק מעל תלולית ?? וואאוו חלוםםםםםםםםםםם
בבריכה בלילה עם קבוצת גברברים
בפאב חשוך בפינה בין כורסאות עור
בפארק ציבורי על נדנדות
ברכבת - פנטאזיה מילדות
במשרד עם בוס קשוח והחבר שלו שהזמין אליו בערב
בתא עם אסירות בכלא
בתא עם אסירים בכלא
בתא עם סוהר קשוח
במונית עם נהג זר בלילה ביער חשוך
באוטובוס בינעירוני עם חיילים "רעבים"
בטיול שנתי עם המורה באיזו ניקבה חשוכה
בסאונה של גברים טוב נראה לי שזהו
כייף לחלום בנתיים בארון שלכם אבודונת

nerissa

New member
סקס במקרר נחשב?

אה. זה היה קר :) רק התכופפתי (עירומה) להוציא בקבוק שתיה שהתגלגל לבפנים.. ולא נתנו לי לצאת משם
איף.. אחר כך לסדר את כל הבלגן שהיה במקרר בגלל הדחיקות..

אייבורי

New member
בטח שנחשב

על מכונת כביסה עשית בתוך המכונה שמתגללים ניסית מממ...איך שם בתוך המייבש ? אני משתגגעעעעע פה

משהו קרה לי

כי הכל נראה כל כך טבעי, אבל איכשהו במקום הכי טביעי להזדיין, במועדון החלפת זוגות בפריז, היו לי קטעים מוטרפים, להאנומיות יש כח, כלומר התחלתי להזדין עם הסאבית שלי על מיטה במרכז חדר, ובזמן קצר היינו בתוך המולה של עוד כמה זוגות רעבים ואקטיבים, בעיני אלה קטעים מוטרפים זיונים בציבור יש להם כח, עמדתי על מעקה גג בפלורנטין ברחוב בנבנישתי 9 מסתכל לרחוב ובחסות המעקה נימצצתי עד תום בלי ללכלך את הגג, כשאני בוהה בסביבה. הפקק של נתיבי אילון לכיון צפון בשעה 5 מספק תפאורה אקהביזיוניסטית ראויה, האם זה מטורף ?

למעלה