סקר קצר...

LinkTree

New member
ההבדל העיקרי הוא זמן הנגינה

אם 8 שעות מספקות אותך - אז אתה יכול להיות רגוע

נועלה 123

New member
../images/Emo80.gif שלי...

פוד דור שלישי אולי רביעי לבן נקנה בקנדה ע"י קרוב, אין לי מושג מה המחיר (מתנה מהאחים שלי...) 15 ג'יגה

MorphZ

New member
שלי

IPOD MINI 4 גיגה כסוף נקנה בקליפורניה ב200$ לפני שלושה חודשים או ארבעה

מממ...

4 ג'גה דור 2 תחילת מאי (תחשבו בעצמכם) בחנות FNAC בפאריז 209 יורו כחול (יש לי מדן סיליקון אז זה הופך את זה לכחול שקוף)

Jane Locke

New member
ME

איזה איפוד יש לכם - Mini כסוף 4 כמה זמן - חודשיים איפה הוא נקנה - ארה"ב, שיקגו כמה הוא עלה - 140$ - כן כן, cost price- לבן זוגה של בת דודה שלי יש קשרים.. צבע - כסוף - היחיד שהיה...

../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifאם כבר סקרים אז...../images/Emo41.gif

אם היו נותנים לכם סכום בלתי מוגבל לקנית אביזרים לאייפוד באפל סטור בלוס אנג'לס, מה הייתם קונים
(ואל תתפרעו על מקינטושים וכדומה, רק אביזרים לאייפוד, אבל סכום בלתי מוגבל
)

orel B

New member
../images/Emo6.gifאני הייתי קונה

את האוזניות הכי טובות שלהם, משדר air play (כבר יש לי), לפחות איזה 3 סקינים ופנאלים, רמקולים, גרביים לאייפוד, מתלה לצוואר, מטען חדש+ דוק, מטען לרכב+ משדר, מעמד של האייפוד לרכב, כבל לחיבור למערכת סטריאו, יציאה לשתי אוזניות, שלט רחוק וסוללה חיצונית. חח אני חושב שזהו..

../images/Emo121.gifאממ

כנראה שאני הולך לקנות שם: אייסקינים נרתיק כלשהו עם מקום לאוזניות, כדי לשים אותו בתיק (את האייפוד..) מה הקטע של הגרביים, אנ'לא בטוח שהבנתי.. מטען לחשמל כבל חיבור למערכת סטריאו עוד רעיונות?
(למרות שאני בטח אראה שם מלא דברים שלא ידעתי עד היום שהם בכלל קיימים ואקנה אותם=])

AGENT SHESH

New member
שלי:

אייפוד פוטו 40GB, קצת פחות משלושה חודשים, באמאזון ארה"ב, 380 דולר, כסוף-לבן, עם אייסקין כתום עליו.

עונה...

איפוד דור רביעי 20 ג'יגה מממ, חודשיים פלוס מינוס פיניקס, ארה"ב 320$ (נראה לי...) לבן שווה!

למעלה