סקר קצר...

סקר קצר...

איזה איפוד יש לכם? כמה זמן? איפה הוא נקנה? כמה הוא עלה? צבע?

../images/Emo121.gif

מיני דור שני מפסח באפל סטור, לוס אנג'לס 200$ כסוף

benler

New member
סקר עוד יותר קצר

1) כמה פעמים כבר רץ פה סקר כזה ? 2) כמה פעמים עניתם לו ? 3) כמה זמן ייקח עד ששוב יתחיל פה שרשור כזה ? בין הפותרים נכונה, יוגרל פותר שלא ענה נכון. בן

New member
הסקר הכי קצר בעולם

איזו מבין הבאות היא הגישה הפילוסופית המועדפת עליך: -רציונליזם -אמפיריציזם -ריאליזם -סולפסיזם -מטריאליזם -אידיאליזם -אקזיסטנציאליזם -פרגמטיזם -סטרוקטורליזם -פוסט מודרניזם -טרנס הומניזם שאלת בונוס- באיזה אופן היא קשורה לאייפוד?

UHUstick

New member
אמפריליזם

השתלטות האיי פוד על העולם היא עוד סימן לאמריקניזציה הפורחת. יחי ג'ורג' בוש!

יש לי 2 לאיזה מהם אתה מתכוון?

חחח צוחק 1.דור שלישי 399 דולר לבן עם אחריות שלוש שנים בינלאומית בb&a 2.פוטו 2600 שקל <במקום קיבלתי> בבאג אגב אפשר להוריד עדכון בעברית לכל חולי האייפוד למיניהם זה אש וקטלני!!!מומלץ

orel B

New member
../images/Emo158.gif

אייפוד מיני דור שני בערך חודשיים בחנות של אפל בניו יורק 200 דולר כחול

krekerika

New member
שלי../images/Emo9.gif

אייפוד 20 ג'יגה דור רביעי
נקנה בפסח
ב B&H , ניו יורק
300$
לבן, סקין תכלת

Megaslash

New member
../images/Emo70.gif

20 ג'יגה דור רביעי 3 חודשים בערך נקנה מ-eBay לבן, הרגיל...

סליחה על הבורות....

אבל מה זה איפוד מיני דור שני?! חשבתי שיש רק מיני רגיל, לא ידעתי שיש דורות למיני... מה ההבדל בינהם ואיך אפשר לבדוק את זה חיצונית?

../images/Emo121.gifההבדל העיקרי הוא בשעות הנגינה

שהוא (הiPod) מסוגל לנגן בין טעינה לטעינה. יש עוד כמה הבדלים, אבל הם זניחים ביותר.. ובכל זאת- דור ראשון-זמין ב5 ( או 6?) צבעים (ירוק, זהב, כחול, ורוד וכסוף). סוללה מחזיקה 8 שעות, וזמין רק ב4 ג'יגה. דור שני-זמין ב4 צבעים "בלבד", ויש לציין שפה הגוונים שונו, ולטעמי לרעה (היה לי את המיני "דור ראשון" כחול, והוא היה יפהפה, ואז ראיתי את המיני "דור שני" כחול, והזדעזעתי=]) בקיצור, פה הוא מגיע בכסוף, ורוד, ירוק וכחול. הסוללה מחזיקה הפעם 18 שעות (ויש אתרים שדיווחו על כמעט 20!) והוא מגיע ב4 או 6 ג'יגה. והפעם הכפתורים (פליי, קדימה, אחורה, ומניו באותו צבע כמו האייפוד, כלומר אייפוד כחול, מקשים כחולים) מבחינה חיצונית, חוץ מהצבעים יש הבדל גם שבדור השני כתוב מאחורה למטה בתוך מלבן כמה ג'יגה הוא, כמו בדור הרביעי (ה"רגיל") ובפוטו.

ומה נמכר היום בחנויות?

לדוגמא ב KSP מצויין בפירוש שזה 18 שעות, דור שני. ואמרו שגם בשקם אלקטריק האם יש חנויות שהיום עוד מוכרות דור ראשון?!

אוקי אז...

חוץ מעניין הצבעים שלא ממש קריטי, ומעניין הסוללה שמאודדדד קריטי יש עוד הבדלים? כי בטעות הזמנתי את האייפוד מיני דור ראשון, ועוד לא עברו 14 יום אז אני יכול לבטל את העסקה השאלה מה ההבדל מחירים בינהם ומה בעצם ההבדל אם שווה לי לבטל את העסקה כן או לא.. רב תודות!!

מצטער על ההקפצה אבל זה ממש דחוף!!!

עוד מעט אני כבר לא אוכל לבטל את העסקה אז אני חייב לדעת עכשיו אם חוץ מהזמן סוללה יש עוד שינוי בדור הראשון והשני של המיני האם יש הבדל באיכות הצליל, האם יש הבדל בעדכוני התוכנה (אם הפסיקו לעדכן את הדור הראשון) האם לדור הראשון יש בעיות שנפתרו בדור השני כל מידע של הבדל בין הראשון לשני (במיני כמובן) חוץ מהזמן סוללה פשוט רוצים על המיני 400 שקל יותר, ועוד מעט אני כבר לא אוכל לבטל את העסקה אני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון כי המכשיר הזה ישאר איתי לפחות שנה שנתיים תודה רבה, ושוב מצטער על ההקפצה.

למעלה