סקר קצר

saaron

New member
תשובות

בגדו בי? רוצה לדעת. ולפעול בהתאם. בגדתי? אני לא בוגד. אם אני לא אוהב את מי שאני איתה אני נפרד. נשיקה? תלוי איפה. פלירטוט.... תלוי על מה.... הגבול? לא חשבתי על זה....

אמממ

בגדו בי- כן , היה קשה לדע אבל עדיף על כלום בגדתם- לא , בשבילי קשר זה דבר ראשון נאמנות. נשיקה זאת בגידה- כן, אלא אם כן היא הייתה תחת שפעה של משו... פלרטוט- בגידה אם יש לזה חשיבות מהצד שקשור אליי.. הגבול שאחריו זה בגידה - אם הבת זוג שלי עושה משהו שיש לו בעיני או בעינה חשיבות אז זה בגידה.

FrooTeLa

New member
חאאאני בתוריישן ../images/Emo3.gif

כן אם בגדו בי אני רוצה לדעת רק כדי לתת לו סטירה ולזרוק את הזבל!
כן בגדתי חחחחחחח גם לי מותר להיות זבל!!!! אבל זה היה חד פעמי וזה לא היה חבר רציני והיינו ממש רחוקים אחד מהשני והיינו גם על סף פרידה... והאקס שלי היה ליידי אזזז....
SORRY אני באמת לא מרגישה טוב עם זה ואני לא גאה בזה בכלל אני בחיים לא אחזור על זה! נשיקה?.. צרפתית?... כן זה בגישה.. אלא אם כן זה בהסכמתי וזה מתוך משחק (שוב, בהסכמתי) ואין בזה שומדבר רגשי בנוסף לכל, לא בגידה..
ממש לא... מה אנחנו נשואים, מה אני סוגרת אותו בכלוב?.. חחחח רק שזה לא יהייה ממש רציני וזה לא יתפתח ליותר מזה שזה לא בידיעתי והסכמתי (ואני מוכנה רק לנשיקה וגם רק במקרים מאוד מיוחדים) מעבר לזה, בגידה.
.

EverMan

New member
מהי בגידה ?

בגידה היא יציאה מגדר החוקים של הזוגיות שהגדרתם בין עצמכם. הגדרתם שאסור לדבר עם אחרים לחלוטין - דיבור עם מישהו אחר יהיה בגידה. הגדרתם שאסור לנשק מישהו אחר - זו בגידה. וכ' וכו'. אני חושב שהבגידה הכי גדולה זה להתאהב במישהי אחרת. אצלי זה הופך להיות בגידה שהיא עושה משהו (משהו משהו לא סתם משהו) ולא מספרת לי על זה/משקרת לי על זה. שזה יקרה - זו בגידה.

Shani R

New member
למה בגידה זה להתאהב ?

זה לא משהו שאפשר לשלוט בו, בניגוד לנשיקה או סקס. אם בן הזוג שלי יתאהב במישהי אחרת אני מצפה שיבוא אלי "שני, תקשיבי, התאהבתי במישהי אחרת, שלום ולהתראות." ואני לא חושבת שאני אכעס עליו, כי זה לא משהו שהוא עשה בכוונה. זה בהחלט עדיף על שלא יפרד ממני ויהיה לו גם קשר- איתה.

EverMan

New member
למה להתאהב זו בגידה ?

משום שאת מתאהבת במישהו אחר זה אומר שאת לא אוהבת אותי. ואת בוגדת בקשר אהבה שלנו. נשיקה או סקס - כל עוד הגדרתם שזה בסדר - זו לא בגידה. בגידה היא לעשות משהו שיוצא מהגדר של הקשר שהגדרתם לעצמכם.

Shani R

New member
נכון, זה אומר שאני לא אוהבת אותך

(חחחח זה נשמע אבסורדי לדבר ככה כשאני בכלל לא מכירה אותך) אבל אני יכולה להפסיק לאהוב אותך מהרבה סיבות אחרות, גם בלי להתאהב במישהו אחר, זה עדיין אומר שאני בוגדת בך ?

Shani R

New member
מזתומרת *עדיין* איתך ?

הפסקתי לאהוב אותך, מסיבה כזו או אחרת, וברגע שהבנתי את זה - נפרדתי ממך. לא משכתי את זה. בגדתי?

EverMan

New member
אם חברה שלי נמצאת איתי

ומאוהבת במישהו אחר. היא בוגדת בי. אם היא לא עוזבת

Shani R

New member
גם אם זה הכמה שעות בין הרגע שהיא

מבינה את זה בעצמה ועד לרגע שהיא אומרת לך את זה ? נשמע לי טיפשי. אם היא יודעת שהיא לא אוהבת אותך אבל בוחרת להמשיך את הקשר אז זה משהו אחר.

EverMan

New member
נו באמת , לא על זה מדובר.

הכוונה היא שהיא חברה שלי ואוהבת מישהו אחר נקודה. לא החמש דקות האלה שהיא מבינה את זה ...

Shani R

New member
נו, אבל זה מה ששאלתי אותך (עוד

בהודעה הקודמת) ולא ענית. אוקיי, אז עכשיו הכל מובן

מעניין שלכל דבר אין לך הגדרה קבועה

אבל הגיל הנכון לקיום יחסי מין הוא משהו קבוע.

The Cat Woman

New member
כל אחד וההגדרות שלו!

לפעמים לא הכל תואם בחיים ובדעות... מה לעשות? גם לי יש דברים שאין לי בשבילם הגדרה קבועה (כמו למשל מהי בגידה) אבל בדברים אחרים אני יכולה להיות מאוד מקובעת! זה בסה"כ אנושי ביותר.

The Cat Woman

New member
התשובות שלי........ ../images/Emo9.gif

אם בגדו בי הייתי רוצה לדעת!
בגדתי? לא... אני לא מסוגלת ואני שונאת אנשים שבוגדים!
נשיקה- בהחלט בגידה! כמובן שלא נשיקה תמימה בין ידידים טובים וכאשר בן-הזוג יודע ומודע לזה וכאשר יש הדדיות בקטע.
גם בגידה, באמון שלי ובכבוד העצמי שלי!
הגבול זה מה שבני הזוג מציבים לעצמם. יש אנשים שכמו שענבר הזכיר פה- יש להם יחסים פתוחים כך שאצלם נשיקות, מגעים פיזיים וכאלה דברים הם לא בגידה. לדעתי בגידה היא כל הפרת האמון או פגיעה בכבוד של הפרטנר. בגידה היא מעבר למגע גופני, בגידה היא ברובד הריגשי, בגידה פוגעת יותר בנפש ומשאירה פצע ואח"כ צלקת. על בגידה אי אפשר לכפר! אני אישית לעולם לא אסלח למישהו שבגד בי! גם אם זה הפרת אמון בין חברות וגם אם זה בין בני זוג, הבגידה פוגעת וכואבת ויש בה יותר מאשר סתם מגע גופני. יש הרבה שאומרים ש"אם הלב של השני שייך אך ורק לי, אני לא צריך/ה יותר מזה, הלב שייך לי וזה מספיק!" אני מסכימה עם זה אבל לא יכולה לפעול לפי זה כי אם אני ידע שבן-הזוג שלי בגד בי במושגים גופניים עם מישהי אחרת, אני לא אסלח לו על זה! אבל אם הוא מספיק אדם ישר וכנה- יש מצב לסליחה.

למעלה