סקר קצר

סתיו מ

New member
סקר קצר

בגדו בכם- הייתם רוצים לדעת? בגדתם- תספרו? נשיקה זאת בגידה? פלרטוט זאת בגידה? מהו הגבול שאחריו זאת בגידה?

א ו ד ם

New member
אמממ

בגדו בכם- הייתם רוצים לדעת ? ב-ר-ו-ר איזה שאלה.. בגדתם- תספרו? אמממ זה יהיה קשה אבל כן.. נשיקה זאת בגידה? כ-ן !!! פלרטוט זאת בגידה? לא בדיוק אבל בערך.. תלוי.. מהו הגבול שאחריו זאת בגידה? מהרגע שיש מגע פיזי..

stud54

New member
אני לא הייתי מחשיב פלרטוט לבגידה

כי אני יודע שאני הייתי רוצה לראות עם עדין יש לי את זה. ותמיד יש מקום לעוד ידידה. בגדו בי? הייתי מאוד רוצה לדעת ואני חושב שגם הייתי שם לב. כשמישהו בוגד פתאום לא נוח לו לידך וכו ורואים התחמקויות וכו. ברגע שמישהי תבגוד בי לא משנה כמה אני אוהב אותה שלום ולהתראות לא רוצה לראות. נשיקה? עם היא היתה מרצון של בת הזוג שלי בהחלט בגידה. עם בגדתי? אני לא חושב שאני יוכל לשמור את זה בתוך עצמי. הגבול? כמו שאמרו מגע פיזי

Shani R

New member
ותשובותי הן...

בגדו בי - מאוד הייתי רוצה לדעת, כי אם ישר יספרו לי יש סיכוי שאני אסלח, אבל אם מסתירים את זה אז זה אבוד. בגדתי - אספר. אין טעם בלהסתיר כאלה דברים, זה עושה רק רע. נשיקה - בגידה (כמובן שלא מדובר בנשיקה ידידותית על הלחי). פלרטוט - לא. שיפלרטט כמה שבא לו, אבל רק כשאני לא בסביבה. מה הגבול ? קשה להגיד... אני מניחה שמ-נשיקה זה כבר בגידה.

מור~!

New member
בגידות

בגדול - אם אתה מרגיש רע עם משהו שעשית, זה אמור להדליק נורה אדומה מה שלא יודעים לא מכאיב אבל בסופו של דבר הייתי מגלה את זה איכשהו אז עדיף כבר שהבת זוג תספר אם זה משהו רציני, נספר

peace a love

New member
ותשובותיי......:

בגדו בכם- הייתם רוצים לדעת? בגדתם- תספרו? נשיקה זאת בגידה? פלרטוט זאת בגידה? מהו הגבול שאחריו זאת בגידה?

peace a love

New member
אופס, סליחה בטעות....התשובות: ../images/Emo3.gif

בגדו בכם- הייתם רוצים לדעת? הייתי רוצה לדעת. בגדתם- תספרו? אם נשיקה אז כן בגדתי, במין סטוץ כזה התנשקתי עם אותה אחת כמה פעמים.
נשיקה זאת בגידה? לא יודע אם נשיקה זו בגידה חושב שכן, תגידו לי אתם. פלרטוט זאת בגידה? לא, לפחות לא מול הפנים של חברה שלי. מהו הגבול שאחריו זאת בגידה? רגשות יותר מידידותיים כלפי משהי אחרת אני מאמין שזה בגידה...
"למה לא אוגנדה..."

אני...

אם בגדו בי הייתי רוצה לדעת (וכמה שיותר מהר) אם בגדתי אני לא אספר (אם אני לא רוצה לאבד את החבר) נשיקה זו בגידה (לא נשיקה ידידותית על הלחי) פלרטוט זה לא בגידה (אבל שלא יעשה את זה כשאני בסביבה) כל מגע פיזי זה בגידה (אז לשמור את הידם לעצמך)

Shani R

New member
את לא חושבת שזה טיפה צבוע מצידך

לרצות שבן הזוג שלך יספר אם הוא בגד, אבל את לא תספרי לו? אני מבינה את ההיגיון שבדבר, אבל זה נראה לי לא בסדר לבקש ממנו דבר שאת לא מוכנה לעשות.

אני יודעת... אבל זה תלוי...

בסוג הקשר ובמי הבן זוג. אם אני ממש אוהבת מישהו ואני יודעת שאין שום סיכוי שנמשיך להיות יחד אם הוא ידע שבגדתי בו אז אני לא אספר. חבל שטעות קטנה תהרוס קשר טוב. אבל אם אני יודעת שיש סיכוי שהוא יסלח לי או אם לא עד כדי כך חשוב לי להישאר איתו אז אני אספר. צבוע מצידי? כנראה שכן. אבל לזכותי אפשר להגיד שברגע שאני נכנסת לקשר עם מישהו אני מספרת לו שככה אני ואם כבר בגדתי בבן זוג קודם אני אספר לנוכחי שידע. ואז הוא יכול להחליט אם להיות איתי כשהוא מכיר גם את הצד הפחות יפה.

MaD-d0g

New member
סתומה

את מתייחסת לזה כאילו זה תאונה "יום אחד הלכתי לבית ספר ובדרך בטעות בגדתי בו, אופס, טוב נו, אני לא אספר לו" חשבתי אולי פשוט לא לעשות את זה

תראה, קורה שנסחפים...

אני לא אומרת שזה בסדר או שאין לי בעיה לבגוד, אבל יכול להיות מקרה שאני אהיה טיפה שיכורה או שאחרי ריב גדול אולי יקרה מצב שאני אסחף עם מישהו אני לא יודעת, זה עוד לא קרה לי ואני מקווה שזה לא יקרה אבל אם כן אני לא רוצה להרוס את הקשר הטוב שיש לי עם מישהו בגלל משהו כזה.

Shani R

New member
ברור שלא רוצים להרוס את הקשר אבל

תארי לך מה יקרה אם בסופו של דבר אחרי כמה זמן הוא יגלה, או שאת לא תוכלי לחיות עם עצמך ותספרי לו אחרי הרבה זמן... בצורה כזאת, גם אם קודם היה סיכויי שהוא יסלח לך, לא נראה לי שהוא יעשה את זה. לא יודעת, אני פשוט חושבת שכנות זו הדרך הטובה ביותר.

את צודקת אבל...

אני מתאימה את עצמי לבן זוג שלי ולקשר. עם החבר הנוכחי שלי אני יודעת שאם אני אבגוד אז זה נגמר. אין סיכוי שהוא ישאר איתי. ובמקרה שספציפי שלו אני יודעת שאין מצב שהוא מגלה אם משהו קורה (קשר במרחק). לא נראה לי שאני אבגוד בו או שאני אהיה קרובה למצב אבל עדיין הפעם אני כן כנה ואומרת שאולי מתישהו זה יקרה, אני לא יודעת ושוב- מאוד מקווה שלא.

Love Fruite

New member
אז זהו..ש

עם אנשים כאלה לא קורה שהם מרגישים רע עם עצמם. הם יגידו דברים כמו: "קורה". "נספחים". אתה יכול להרביץ תורות 20 שנה, לאנשים כאלה אין תקנה.

Baby Boo

New member
אממממ

תלוי בקשר אבל באופן כללי אם זה קשר לא לגמרי מחייב(לא מאוהבים עד השמיים ותוך התחת אחד שלי השני) בגדו מי- אני חושבת שלא. בגדתם- אני לא יודעת. אם זה משוה עם מישהו שאני מכירה וזה דבר שהיה לפני החבר אז לא סטוץ אולי. תלוי בנקיות המצפון נשיקה- תלוי, תחילת קשר לא אספר לא בגידה גם(אין עדיין מחויבות) ניראה לי שלא. פלרטוט לא בגידה בשום מצב!!! זה טיבעי אנחנו בני אדם אי אפשר להתעלם מהסביבה. אני חושבת שהגדול תלוי ביחסים, יש מקום שזה נשיקה ויש מקום שזה זיון. ניראה לי אצלי זה מעבר לנשיקה..

טינקר2ל

New member
תשובות

בגדו בכם-בינתיים לא.. בגדתם-וואי זה מסובך...הייתי עם מישהו שחברה שלי רצתה(וגם היא הייתה איתו כמה ימים לפני...)ובאותו זמן הייתה לו חברה!אז זאת בגידה כפולה נראה לי... נשיקה זאת בגידה?לפי דעתי כן...כל עוד מתעסקים עם מישהו אחר... פלרטוט זה בגידה-כן... מה הגבול שאחריו זאת בגידה-כל עוד אני רואה את הגבר שלי מתעסק עם מישהי אחרת אני מחשיבה את זה בגידה...וכל דבר קטן נחשב!

טינקר2ל

New member
אהה אופס התבלבלתי בשאלה ה-1...

ברור שהייתי רוצה לדעת!אבל לגלות ממישהו אחר זה מה זה חרא...

למעלה