סקר קצר

סקר קצר ../images/Emo70.gif

היי מה המצב ? אצלי סבבה , בכל מקרה החלטתי לעשות סקר קצר (כן, גם ילדים בני 10 יכולים לעשות סקרים) אז הנה זה בא ... 1. מה הדבר הדוחה ביותר שעשיתם בחייכם ? 2. מה הדבר הכי יפה שעשיתם בחייכם ? 3. (את כל האמת ..) פעם גנבתם משהו מסוים ממישהו קרוב ? 4. מה הדבר המעליב ביותר שעשיתם ? 5. אם עכשיו אתם מסתכלים על החדר שלכם - הוא מסודר או מבולגן ? 6. מה הדבר האהוב עליכם (כמאכל) ? וזהו ... ב- אהבה- נעמה

הממ

1.אממ אין לי מושג. לא חושבת שעשיתי דברים יותר מדי דוחים
2.אה..אהבה..?? לא יודעת. אולי לראות שלג יורד, אם זה נחשב 3.לא שאני זוכרת.. 4.אמרתי למישהו שאני שונאת אותו וזה לא היה נכון
5.החדר שלי מסודר אם לא מחשיבים את הכורסא
6.אין לי מושג. אני משערת ששוקולד..אני לא אוהבת לאכול במיוחד. אם הייתי יכולה הייתי רק שותה מים כל היום
אני מאלו שאוכלים כדי לחיות, ולא חיים כדי לאכול

שלומצי

New member
נעמונת ../images/Emo25.gif

מה שלומך מתוקה? למה את לא עונה על הסקר בעצמך? אני אענה לך בכל מקרה: 1. אני משתדלת לא לעשות דברים דוחים, אבל פעם אחת במקרה ובטעות (נשבעת!) היה לי אפצ'י ולא הספקתי לשים יד, ויצא שמישהי שישבה לידי חטפה "מקלחת"...
2. הכי יפה...המ...להעביר זקנה את הכביש זה נחשב? 3. לא גנבתי אף פעם. נשבעת. 4. החדר שלי מבולגגגגגגן. אמא שלי תהרוג אותי בקרוב. 5. המאכל? פאנקייק!

רק בשבילך ... ../images/Emo42.gif

אז הנה אני עונה על הסקר שלי ... 1. אכלתי חול ... (זה כשהייתי קטנה) בחיים לא אעשה את זה יותר ... 2. כרגע עולים לי אלפי דברים , אבל אבחר רק אחד מהם - פעם אחת , כדי שהמדריך בצופים שוב יהיה איתנו אני ועוד כמה בנות ניסינו לסדר שהוא יהיה איתנו , אבל מה לעשות , הוא עכשיו עם קבוצה אחרת .. , לפחות אני מתראה איתו מדי יום שלישי ושבת , ואני רצה אליו בחיבוק ענק ...
3. (רק את האמת ואת כל האמת ) אף פעם לא גנבתי , לדעתי זה ממש מגעיל לעשות כזה דבר ... 4. הצעתי לילד מסוים , בגלל שאהבתי אותו יותר מדי , בזמן שהייתה לו חברה היא הייתה גם חברה טובה שלי ... 5. מבולגן , אבל אני מבטיחה שמתישהו זה ישתנה , אני בטוחה ... 6. אתם לא מכירים , בכל מקרה בגלל שאנחנו לא יודעים איך קוראים לזה אנחנו קוראים לזה - "אוכל טעים" אני כל הזמן רוצה לאכול את זה , אבל זה ממש קשה להכנה .. אז עושים לנו את זה מעט ... ב-
- נעמה

שלומצי

New member
רגע רגע!

עכשיו אני חייבת לדעת מה זה אוכל טעים!! מה זאת אומרת מסובך ? מה זה אמור להיות?

כבר אמרתי לכם כמה אני אוהבת סקרים?

הבה נענה עליו:
הדבר הכי דוחה שעשיתי בחיי
פעם אני והחברה הכי טובה שלי ראינו באיזו טלנובלה שתי בנות שהכינו להן לארוחת צהריים 'לחם עם מרשמלו', כלומר: כמו טוסט, רק במקום גבינה- מרשלמו. נכון נשמע מגעיל? כן, זה נשמע מגעיל. אז בהתחלה כשראינו את זה, נגעלנו, וכל הזמן צחקנו כזה: "נו, אז... אמממ, מתי את באה אלי לאיזה לחם עם... מממ... מרשלמו?", ופעם אחת החלטנו שבא לנו להיות אמיצות, ועשינו זאת: הכנו לחם עם מרשלמו! חיחיחי, היה דווקא בסיידר... זת'אמרת, לא טעים במיוחד, אבל אכיל. חוץ מהעובדה שזה היה דביק לאללה
. בטח היו דברים דוחים יותר שעשיתי בחיי, אבל זה הדבר הדוחה ביותר שזכור לי ברגע זה.
הדבר הכי יפה שעשיתי בחיי
אני חושבת שזה היה כשחברה שלי, שיש לה מלא בעיות במשפחה וכו', התקשרה אלי לפני שנתיים בערך באיזה שתיים בלילה, כולה בוכיה, ואמרה לי שהיא עם סכין ביד והיא חושבת לחתוך. כן, היא רצתה להתאבד. אחרי שעתיים אל תוך הלילה שבהן דיברתי איתה, בסופו של דבר הנדתי אותה מההחלטה, והיא לא התאבדה, ואפילו עזרתי לה למצוא טיפול הולם אחרי כן.
האם גנבתי משהו ממישהו קרוב?
נדמה לי שפעם אחת גנבתי מאבא שלי 100 ש"ח. זה היה באיזה כיתה ח' או משו, והייתי צריכה כסף לכבר-לא-זוכרת-מה, אולי היו אלה נעליים או איזו הופעה שרציתי ללכת אליה ולא היה לי כסף, באמת שלא זוכרת... אבל אני זוכרת שלקחתי לו מהארנק 70 או 100 ש"ח. בעיקרון, אני לא טיפוס גונב, אבל אני מרגישה רע עם זה עד היום.
הדבר המעליב ביותר שעשיתי
עצם זה שאני כל הזמן נעלמת לאנשים, ללא הסבר, זה פוגע. לא יודעת מה 'הכי' מעליב, אבל הפעולה הזו שחוזרת על עצמה היא מעליבה. בעעע.
החדר שלי- מסודר או מבולגן
כרגע, הוא מבולגן. אבל עוד כמה דקות אני אסדר אותו, והוא יהיה מסודר. זה מדד משתנה אצלי
. כן כן.
המאכל האהוב עלי
אורז. ושניצל. ועגבניות שרי. ודיאט קולה. אחחח, תביאו לי ארוחה כזו, ועשיתם לי את היום. או לכל הפחות את הצהריים
. יאמי יאמי. *** אחלה סקר, נעמתוש!
עדי

QuEeN oF mE

New member
טוף..

הדבר הכי דוחה שעשיתי? אממ..אם זה קשור לאוכל..אז..אכלתי טוסט עם קוטג'..לא משהו
...ובכלליות..אני בד"כ מבשלת דברים ממש ממש דוחים..אהה כן הנה ..בפסח נתנו לאחותי מהגן מתכונים..והיה כתוב פנקייק מצות או משו..אז ניסיתי להכין..ויצא לי כדורי מצה לא מבושלים עם עוד כל מיני דברים..בקיצור-דוחה! אבל הרגשתי לא נעים אח"כ שבזיזבתי מצרכים והכל..
הדבר הכי יפה שעשיתי? מממ..לא יודעת..בטח היה משהו..כשביקשו ממני עזרה..עזרתי (?) הממ..
פעם גנבתם ממישהו קרוב? לא חושבת..חח לקחתי משהו לאחותי..אבל זה לא גניבה כי היא ידעה על זה..אז לא.
מה הדבר הכי מעליב שעשיתם? לא יודעת...
אני מניחה שבריבים שהיו לי עם חברות אולי פגעתי..
אם עכשיו אתם מסתכלים על החדר שלכם-הוא מסודר או מבולגן? מסודר מאוד!! הוא חדש..אבל סידרתי לא מזמן והכל..אבל בד"כ השידה והארון..אוי מה הולך שם..
מה הדבר האהוב עליכם כמאכל? מממ..אני אוהבת סלט..ותפוחי אדמה או אורז..דברים כאלה..נו אני מתוסבכת...

דיתוּש

New member
../images/Emo20.gifגם אני עונה (../images/Emo25.gif לנעמונת)

1. דבר דוחה שעשיתי בחיי-אני וחברים שלי היינו במסעדה והכנסנו מלא שטויות לתוך כוס (סוכר, מלח, פלפל, שאריות מפית, קצת בשר וכו' וכו'), ואחד אמר שמי שטועם מקבל מאה שקל. אח"כ אחרת הוסיפה עוד חמישים שקל. אז טעמתי את זה! כן כן! והיה לזה חרא של טעם, הקאתי את זה אח"כ... 2. דבר הכי יפה שעשיתי בחיים שלי-ירדתי 12 תחנות אחרי התחנה שלי כדי שאיזה שומר אחד ידע איפה זה בנק הפועלים ולא ייאבד בשכונה הקטנה שלנו... 3. גנבתי פעם צעצוע מהגן. וגם ספר. עדיין יש לי את שניהם
4. דבר מעליב שעשיתי-תראו, יש אנשים מעצבנים. ואני פשוט אין לי סבלנות אליהם, אז באתי פעם ל"חברה" שלי ואמרתי לה "אלוהים, סתמי את הפה יא חתיכת ***** **** ****** ***** ****" ואז העפתי לה סטירה והלכתי. נו מה, איזה חברה טובה אני!
לא אבל ברצינות. היא פשוט עלתה לכולם על העצבים... אז עשיתי לכולם את העבודה
5. הדר שלי תמיד מסודר. תמיד. פרפקציוניסטית ככה... 6. מאכל? אממ... פסטה עם רוטב שאמא שלי מכינה. ופיצה... מממ פיצה

אם אתם באמת רוצים לדעת ...

מי שבאמת רוצה לדעת .. אוכל טעים- אורז חום , עם חתיכות בשר (שאותן אני לא אוכלת ) כי אני חצי צמחונית ....
וחתיכות קטנות של תפוחי אדמה , חברות שלי מתות על זה ...
הן אומרות שבהתחלה איך שזה נראה (ממש מגעיל) דוחה אותן , אבל הן ממש אוהבות את זה , יש בנות שאומרות שאני אביא להן .. ושהן רוצות שההורים שלי ילמדו את ההורים שלהם ... אבל אם להגיד ת'אמת .... אנחנו מעדיפים לשמור אותו בסוד ...
ב-
- נעמה

למעלה