כבר אמרתי לכם כמה אני אוהבת סקרים?
הבה נענה עליו:
הדבר הכי דוחה שעשיתי בחיי
פעם אני והחברה הכי טובה שלי ראינו באיזו טלנובלה שתי בנות שהכינו להן לארוחת צהריים 'לחם עם מרשמלו', כלומר: כמו טוסט, רק במקום גבינה- מרשלמו. נכון נשמע מגעיל? כן, זה נשמע מגעיל. אז בהתחלה כשראינו את זה, נגעלנו, וכל הזמן צחקנו כזה: "נו, אז... אמממ, מתי את באה אלי לאיזה לחם עם... מממ... מרשלמו?", ופעם אחת החלטנו שבא לנו להיות אמיצות, ועשינו זאת: הכנו לחם עם מרשלמו! חיחיחי, היה דווקא בסיידר... זת'אמרת, לא טעים במיוחד, אבל אכיל. חוץ מהעובדה שזה היה דביק לאללה
. בטח היו דברים דוחים יותר שעשיתי בחיי, אבל זה הדבר הדוחה ביותר שזכור לי ברגע זה.
הדבר הכי יפה שעשיתי בחיי
אני חושבת שזה היה כשחברה שלי, שיש לה מלא בעיות במשפחה וכו', התקשרה אלי לפני שנתיים בערך באיזה שתיים בלילה, כולה בוכיה, ואמרה לי שהיא עם סכין ביד והיא חושבת לחתוך. כן, היא רצתה להתאבד. אחרי שעתיים אל תוך הלילה שבהן דיברתי איתה, בסופו של דבר הנדתי אותה מההחלטה, והיא לא התאבדה, ואפילו עזרתי לה למצוא טיפול הולם אחרי כן.
האם גנבתי משהו ממישהו קרוב?
נדמה לי שפעם אחת גנבתי מאבא שלי 100 ש"ח. זה היה באיזה כיתה ח' או משו, והייתי צריכה כסף לכבר-לא-זוכרת-מה, אולי היו אלה נעליים או איזו הופעה שרציתי ללכת אליה ולא היה לי כסף, באמת שלא זוכרת... אבל אני זוכרת שלקחתי לו מהארנק 70 או 100 ש"ח. בעיקרון, אני לא טיפוס גונב, אבל אני מרגישה רע עם זה עד היום.
הדבר המעליב ביותר שעשיתי
עצם זה שאני כל הזמן נעלמת לאנשים, ללא הסבר, זה פוגע. לא יודעת מה 'הכי' מעליב, אבל הפעולה הזו שחוזרת על עצמה היא מעליבה. בעעע.
החדר שלי- מסודר או מבולגן
כרגע, הוא מבולגן. אבל עוד כמה דקות אני אסדר אותו, והוא יהיה מסודר. זה מדד משתנה אצלי
. כן כן.
המאכל האהוב עלי
אורז. ושניצל. ועגבניות שרי. ודיאט קולה. אחחח, תביאו לי ארוחה כזו, ועשיתם לי את היום. או לכל הפחות את הצהריים
. יאמי יאמי. *** אחלה סקר, נעמתוש!
עדי