גבר מן הסתם
B Berethor New member 23/1/14 #129 רציתי לוודא שהוא לא מתכוון לאישה אקטיבית מסתבר ששוב הוא משדל אותי להיות גיי כמוהו, אבל זה לא ילך לו, אם גבר היה שולח עליי ידיים הייתי שובר לו אותן.
רציתי לוודא שהוא לא מתכוון לאישה אקטיבית מסתבר ששוב הוא משדל אותי להיות גיי כמוהו, אבל זה לא ילך לו, אם גבר היה שולח עליי ידיים הייתי שובר לו אותן.
B Berethor New member 23/1/14 #132 לסנן גיי מטרידים זה דבר ראשון שצריך לעשות שילך לחדר של הגייז ויעזור אותי בשקט.
H Hubble New member 23/1/14 #134 אוקיי, אז נסנן אותו ונשלח אישה עם סטרפ-און לזיין אותך, כדי שתסתום כבר, הולך?
B Berethor New member 23/1/14 #136 לא הולך גם זה גיי מדיי בשבילי, אישה אקטיבית רק במין וגינאלי אני מוכן לשקול. בינתיים חבורת הסוטים שלכם מוזמנת לרדת ממני.
לא הולך גם זה גיי מדיי בשבילי, אישה אקטיבית רק במין וגינאלי אני מוכן לשקול. בינתיים חבורת הסוטים שלכם מוזמנת לרדת ממני.
ק קטניפ New member 23/1/14 #135 חמודי. כולם רצויים כאן גם הומואים. לא מתאים לך? אתה ממש לא חייב. ההערות ההומופוביות שלך לא מקובלות עליי.
חמודי. כולם רצויים כאן גם הומואים. לא מתאים לך? אתה ממש לא חייב. ההערות ההומופוביות שלך לא מקובלות עליי.
ק קטניפ New member 23/1/14 #140 אתה מושך אש ואז מתבכיין. וההערות שלך לא מקובלות בשום קונטקסט. תתבגר או תעבור לחדר שמתאים לגילך.
B Berethor New member 23/1/14 #141 את סתם מנסה להצדיק אותו אבל אני לא קונה את התירוצים האלה. אני בטוח שגם תפוז לא היו קונים.