עריכה - לעזוב
ד דוזורם New member 23/1/14 #118 בתור מי שקורא ונמצא פה הרבה אני מבין שלא קראת את השרשור על המחקר שסקס מעלה את האינטילגנציה
ד דוזורם New member 23/1/14 #97 מה הקשר בין מה שרשמת למה ששאלו אותך? היא שאלה מה אתה מרגיש כשאישה גומרת בגמירה דגדגנית.. ומה בגמירה מחדירה
מה הקשר בין מה שרשמת למה ששאלו אותך? היא שאלה מה אתה מרגיש כשאישה גומרת בגמירה דגדגנית.. ומה בגמירה מחדירה
ד דוזורם New member 23/1/14 #102 מה הקשר?? אתה רק מגיב על מה שאחרות חוות חושב שאתה מרגיש יותר טוב מאישה וכל אחד משתף את הניסיון האישי שלו חוץ ממך יש לך בכלל ניסיון? או שאתה מדבר בתאוריה ומעביר ביקורת על אחרים?
מה הקשר?? אתה רק מגיב על מה שאחרות חוות חושב שאתה מרגיש יותר טוב מאישה וכל אחד משתף את הניסיון האישי שלו חוץ ממך יש לך בכלל ניסיון? או שאתה מדבר בתאוריה ומעביר ביקורת על אחרים?
ד דוזורם New member 23/1/14 #106 תתפלא אבל אתה לא מרכז היקום, את אף אחד זה לא ממש מעניין אם עשית לפי התגובות שלך נשמע כמה אתה חסר ניסיון אם אפשר להגיד בתול תמשיך אם התאוריות, אבל תחסוך לנו את התגובות וביקורות/עצות לאנשים יש פה אנשים שמבינים קצת יותר ממך
תתפלא אבל אתה לא מרכז היקום, את אף אחד זה לא ממש מעניין אם עשית לפי התגובות שלך נשמע כמה אתה חסר ניסיון אם אפשר להגיד בתול תמשיך אם התאוריות, אבל תחסוך לנו את התגובות וביקורות/עצות לאנשים יש פה אנשים שמבינים קצת יותר ממך
B Berethor New member 23/1/14 #113 דווקא נראה שזה כל מה שמעניין אותכם אבל מה לעשות אני לא פה כדי לשתף, מי שמשתף עושה זאת מבחירה לא מחובה.
דווקא נראה שזה כל מה שמעניין אותכם אבל מה לעשות אני לא פה כדי לשתף, מי שמשתף עושה זאת מבחירה לא מחובה.
ד דוזורם New member 23/1/14 #116 כאילו שכל מי שרוצה להיות פרופסור בא וישר נהיה פרופסור כי הוא אומר שהוא למד ועשה כמה תארים נכון? אם לא תראה או תספר לצורך העניין תמיד תהיה הבתול של הפורם
כאילו שכל מי שרוצה להיות פרופסור בא וישר נהיה פרופסור כי הוא אומר שהוא למד ועשה כמה תארים נכון? אם לא תראה או תספר לצורך העניין תמיד תהיה הבתול של הפורם
B Berethor New member 23/1/14 #119 סקסולוגים לומדים את המקצוע לא הופכים לכאלה על פי כמות הסקס שעושים. ככה שלסיפורים האישיים שלי אין שום קשר לידע שלי בנושא. אתה יכול לראות אותי איך שאתה רוצה, זה לא מזיז לי. זה רק מראה שאין לך מה להגיד. סתם ניסיון נואש לעשות לי אד הומינם על משהו שאתה אפילו לא יודע לגביו כלום.
סקסולוגים לומדים את המקצוע לא הופכים לכאלה על פי כמות הסקס שעושים. ככה שלסיפורים האישיים שלי אין שום קשר לידע שלי בנושא. אתה יכול לראות אותי איך שאתה רוצה, זה לא מזיז לי. זה רק מראה שאין לך מה להגיד. סתם ניסיון נואש לעשות לי אד הומינם על משהו שאתה אפילו לא יודע לגביו כלום.
ד דוזורם New member 23/1/14 #121 דווקא רשמתי הרבה בשביל אחד שאין לו מה להגיד.. נו מילא וברור, כולם לא יודעים אתה יודע הכי טוב