סקר קצר לנשים:

Berethor

New member
נקודה מעניין

אבל היי גם גירוי חיצוני מחדירה זה עדיף מכלום, אבל בהחלט יש נשים שגומרות מחדירה באמת, זאת אומרת מהגירוי פנימי ולא חיצוני, דוגי היא בהחלט הוכחה הכי טובה לכך.

נראה לי שזה אכן קשור לפורום

רוב הנשים גם לא כותבות חופשי על הנושא כמו הנשים כאן...
לדעתי אנחנו לא מייצגות את האוכלוסיה הרחבה.

dolly15

New member
או ש..

חלקן משקרות, או שלא בדיוק מחדירה בלבד אלא מגירוי של דגדגן תוך כדי חדירה כשהגמירה היא לא נרתיקית אלא מהדגדגן.

או ששילוב של האופציה ראשונה שלך עם מה שאני כתבתי.

לא כל הנשים מסוגלות לגמור מחדירה

אנחנו גם לא מטוכננות ע"י הטבע בהכרח לגמור מחדירה.

דוזורם

New member
לגברת מינה צמח

אתה רושם בפורם סקס מה אתה מצפה?
תרשום בפורם בתולות אז יהיה לך 100% שיגידו שהן לא התנסו

Berethor

New member
זה לא משהו שנעים להודות בו

בטח שלא בפורום הזה. זה לא דבר חיובי.

קטניפ

New member
זה דבר טבעי ואין שום בעיה להודות בו

אפשר לחשוב שמי שגומרת מחדירה הגיעה למאדים - כולה גמרה.
אשפר להנות מחיי מין פוריים ומעולים גם אם לא גומרים מחדירה.

ואם אתה מאמין לכל מה שנכתב פה בפורום - על אחריותך בלבד.

Berethor

New member
העובדות מדברות בעד עצמן

יש פה כמה נשים שלא גומרות מחדירה(בפורום הזה מדובר במיעוט אני מניח אבל עדיין) והן נמנעו מלהשתתף בסקר הזה, צירוף מקרים? לא חושב. אני לוקח בחשבון שיכול להיות כאלו שישקרו, למרות שאני נגד שקרים, עדיף כבר שלא ישתתפו מאשר שישקרו. לגבי אם אפשר להנות מחיי מין בלי לגמור מחדירה, אני מניח שכן, אבל זה עדיין מינוס רציני לדעתי.

קטניפ

New member
טוב שדעתך היא לא הקובעת

כי במשך תקופה ארוכה אני לא גמרתי מחדירה ועדיין נהנתי מחיי מין מענגים מאוד. ולא חשתי בשום מינוס.

Berethor

New member
גם הבן זוג לא חש?

בכל מקרה טוב שלפחות בסוף הצלחת, לפעמיים עדיף מאוחר מלעולם לא כמו שאומרים.

קטניפ

New member
לא, כי גם הוא הבין שזה החלק השולי בעניין

סקס הוא לא תחרות ספורט ולא חייבים להגיע ראשונים לקו הגמר.

Berethor

New member
שולי? ממש לא שולי

אישה שלא נהנת מהדבר המרכזי ביותר בסקס זה לא שולי.

קטניפ

New member
תקשיב ותקשיב טוב

כל עוד אתה לא אישה אל תנסה אפילו להסביר לי מהו הדבר המרכזי בסקס וממה אני אמורה להנות וממה לא.
אני גומרת לרוב גמירה דגדגנית והיא מספקת אותי מאוד.
ואני מקווה שאתה יושב כי אתה יודע מה? יש פעמים שאני לא גומרת בכלל ואני עדיין נהנית!

Berethor

New member
לא אישה ולא צריך להיות אישה

נשים שלא נהנות מחדירה מנסות לכופף את זה לאן שמתאים להן אבל זה לא יעזור, זה לא הופך את זה לנכון. בנוסף אישה שלא נהנת מחדירה זה לא פלוס בשבילה בלשון המעטה, במיוחד אם היא בזוגיות עם גבר. אני מכיר בכך שיש נשים שיש להן בעיה בנושא, לא משנה כמה אחוז יש כאלה, זה בכל מקרה לא דבר טוב. אם גבר יכול לבחור אחת שגומרת מחדירה לאחת שלא גומרת מי את חושבת שהוא יבחר? אלו שנמצאים עם נשים שלא גומרות מחדירה זה לרוב מחוסר בררה או בגלל שאולי יש להן דברים אחרים שלפחות בהם אין בעיה, עדיין העניין עצמו הוא חיסרון לדעתי. חדירה היא לרוב דבר מאוד מרכזי במין הטרוסקסואלי. זה לא המצאה של הגברים, זה ככה בטבע גם. לכן זה גם המין היחיד שיכול להביא להריון(אם לא משתמשים באמצעי מניעה או האישה מסוגלת ללדת כמובן).

למעלה