סקר קצר לנשים:

תכלס!!!

היא לא דוברת אמת-

אצלי זה לגמרי הפוך.
זה מאוד אינדיבידואלי, ולפעמים זה משתנה גם אצל הבחורה עצמה.
ולך באמת אין שום אפשרות להבין את זה...

haze73

New member
בדיוק - אין שום טעם להשוות בים שני הדברים

בעוד חדירה היא אקט משותף שבו מתקיימת אינטרקציה מלאה בין בני זוג דינמים לחלוטין - האוראלי מכיל צד נותן, וצד מקבל (נכון - יש את 69 - אך לא בה מדובר), מישהו אחד מעניק מעצמו ומוביל , ומישהו אחד המתמסר לגמרי.

לא בהכרח

יש מספיק תנוחות של חדירה שבהן האישה לא זזה, ורק הגבר מפמפם. בדוגי האישה אפילו לא רואה את הגבר...

כשגבר יורד לאישה, גם היא יכולה להיות אקטיבית - להצמיד לו את הראש עם הידיים שלה, להניע את האגן שלה בתנועות אל תוך הפה שלו, ועוד.

KhaIeesi

New member
עונה

1. איזה שאג טוב, ברור!

2. הגמירה הכי טובה, ללא ספק מירידה (לא סותר את התשובה לשאלה 2)

3. תלוי בפרטנר, היה לי פרטנר שכמעט בכל חדירה הייתי גומרת עם זאת הייתה הזווית הנכונה ואם הייתי חרמנית. אבל זה נכון גם לגבי גמירה בכלל, גם מירידה..

האמת היא

שהמילה "משגל" היא לגמרי טרן-אוף בשבילי אבל בכל זאת

1. ממה אתן נהנות יותר, ממשגל טוב או מירידה טובה? גם וגם והכי מהשילוב.

2. הגמירה הכי חזקה שהיתה לכן בחיים, מירידה או מחדירה? או משהו אחר בכלל? משהו אחר בכלל.

3. האם אתן גומרות מחדירה, ובמידה וכן, האם בכל חדירה או פעם בכמה? כן. כמעט תמיד. לא רק.

שמחתי לעזור

(ואם אתה חושב שבמציצה החיכוך לא מספיק חזק ולא מספיק מהיר, אולי נפלת על מוצצות לא מספיק מיומנות, או שעושות את זה לא מכל הלב)

תיראי

עם הפה בלבד, אין שום סיכוי שמישהי תגרום לי לגמור, בהנחה שהיא עושה את כל העבודה (אם אני מפמפם לה את הפה, זה סיפור אחר).

ברגע שהיא מוסיפה יד, כן היא יכולה לגרום לי לגמור, אבל היא צריכה לשפשף ממש חזק, ולאורך זמן, ופשוט מדכא אותי לראות מישהי מתאמצת ככה... סקס לא אמור להיות עבודת פרך... :)

alona b25

New member
תשובות

1.משגל(חדירה)
2.חדירה.את האמת אני לא חובבת גדול של ירידות
3.כן.את האמת שכמעט תמיד,כמובן שזה תלוי גם בגבר

המממ...

1. גם וגם, הכי טוב שילוב

2. מירידה, אבל זה משהו אחר בכלל.
3. כן, אבל זה לא עקבי וגם תלוי בתנוחה.

אוקיי, יש פה משהו מוזר

לפי הסטטיסטיקה המפורסמת, רק 30% מהנשים הן בעלות יכולת לגמור מחדירה.

בסקר הזה, כל הנשים הודו כי הן מסוגלות לגמור מחדירה (ולא משנה עכשיו אם קל או קשה להן, בשורה התחתונה, מסוגלות).

איך זה מתיישב? האם המדגם קטן מדי ? או שאולי הסטטיסטיקה המפורסמת לא נכונה? או שאולי בפורום סקס יותר סביר למצוא אישה שגומרת מחדירה? מעניין...

KhaIeesi

New member
אצלי אישית

זה לא בדיוק גמירה מ-חדירה אלא זה גמירה ביחד עם חדירה. האורגזמה לא באה מהנרתיק בכל אופן.

הייתה לי תאוריה פעם שנשים נוטות להתבלבל בקטע הזה ואולי יש אפילו סיכוי שנשים לא באמת גומרות מחדירה..

את מתכוונת

שהגמירה היא מגירוי של הפין בדגדגן בזמן החדירה?

אם זה נכון, אז את אמורה לגמור יותר במיסיונרית, מאשר בדוגי...

ומאיפה גומרות נשים שגומרות מאנאלי ?? :)

KhaIeesi

New member
שמע

זה משהו שסיקרן אותי כבר הרבה זמן

אני באמת תוהה אם נשים יודעות להסביר או לתת את הסיבות האמיתיות לגמירות שלהן.

אם יש נשים שגומרות מדוגי, אז סבבה. אז יש אפשרות לגמור מחדירה וכנראה זה לא יכול אצל כל אחת.
אני בחיים שלי לא גמרתי מדוגי...

הגמירה אצלי היא כן של הגירוי של הפין, אבל החדירה מוסיפה ליכולת להגיי לקו סיום (עם הפרטנר הנכון
)

למעלה