סקר קצר - אשמח אם תענו

בתור ק'ורא נאמן של הארי פוטר

נכנסתי ברגע של שעמום לפורום הזה. וקראתי את השרשור הזה ונזכרתי במקרה שקרה עם אחיינית שלי בת 5 שסיפרו לה את הספר הראשון וראתה את הסרט...והיא החליטה שהיא רוצה לעוף על מטאטא. מזל שהיא לא ניסתה את זה דרך החלון אלא רק מהספה.
אחר כך היא נגשה אלי ושאלה אותי איך הארי כן מצליח לעוף?????? עניתי לה שהכח לעוף מגיע רק בגיל 10... אז היא תחכה עד אז ותנסה שוב.....

black robe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

*מדמיינת ילדה בת 5 שקופצת מהספה על מטאטא* *מתפקעת מצחוק*

sweet shir

New member
תשובות..

גם אם זה כבר לא רלוונטי אני פשוט אוהבת שאלונים..
1. קראתי את כל ששת הספרים. 2. כן..את הספרים 1-3 לפחות יותר מ-10 פעמים, ה-4 לפחות 5 ה-5 3 וה-6 פעם אחת. 3. אמ.. אולי כי הוא בגיל שלנו? כי אני לא יודעת מה עם אחרים אבל אני די גדלתי איתו..:p (למרות שאני התחלתי לקרוא בגיל 7 עדיין התחברתי) הוא די מתחבר לכולם..הוא מאד רב-גוני. יש בו: הומור, דרמה, מתח, תעלומות, הרפתקאות, קצת רומנטיקה באחרונים ועצב. 4. כן, אני חושבת שהוא שינה בי משהו (זה שאני מדברת עליו כל הזמן נחשב?). 5. לפי דעתי הסרטים 1-2 היו מאד מוצלחים, וה-2 היה יותר טוב מהספר. אבל מהסרט ה-3 אני התאכזבתי! אני ציפיתי להרבה יותר וממש התאכזבתי. *אני בת 13.

G e o r g i a

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo109.gif../images/Emo119.gif../images/Emo80.gif../images/Emo107.gif

1. כמה ספרים קראת מהסדרה?
את כל השישה. 2. האם קראת ספר יותר מפעם אחת? אם כן כמה פעמים?
את הרביעי והשני קראתי בערך 7 פעמים, את השלישי משהו כמו 10 פעמים, את הרביעי נראה לי 3-4 פעמים, את החמישי פעמיים ואת השישי פעם אחת (ובדצמבר עוד פעם). 3. מה מיוחד בהארי פוטר, שהופך את הספר לכ"כ אהוב על קוראיו?
לא יודעת להסביר. הכתיבה נפלאה, הרעיון נפלא, התוכן נפלא, העלילה נפלאה, המתח נפלא, הדמויות נפלאות...הכל נפלא, מותח ומעניין. 4. האם קריאת הספר שינתה משהו בחייך?
ממממ....הכניסה עוד משהו מאוד מעניין לחיים שלי. 5. האם הסרטים משקפים את הספר כפי שהוא? או שהם פחות/יותר טובים?
חחחחחחחחחח! הסרטים כל-כך גרועים! מ-1 עד 10 הם מקבלים 399-. הספרים לעומת זאת מקבלים 4000+.

michalb86

New member
איזה כיף סקר!!

1. את כולם 2. כן, כמות מביכה ביותר 3.כן, כול ספר לפחות שבע פעמים חוץ מהשישי שאותו רק שלוש 4. כן נעשתי מכורה באופן פטתי עד פסיכופטי להארי פוטר ולאחר מכן גם לכול קטגורית מיסטי/סינס-פיקשון 5.הרבה הרבה פחות טובים, ולא מתחילים לשקף, בכלל אני חושבת שסרט בחיים לא יכול לשקף ספר ושום דבר לא יכול להשתוות לחוויה של קריאת ספר בת 19 מקווה שעזרתי..

black robe

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif

1. כמה ספרים קראת מהסדרה? את כל החמישה, ואת רוב השישי
2. האם קראת ספר יותר מפעם אחת? אם כן כמה פעמים? כמובן שכן!, משהו כמו 8, 10 פעמים כל ספר, אולי אפילו יותר!
3. מה מיוחד בהארי פוטר, שהופך את הספר לכ"כ אהוב על קוראיו? אממ...הוא כתוב בצורה מאוד מיוחדת, וזה כלכך מותח, וכלכך מהנה לקריאה!
4. האם קריאת הספר שינתה משהו בחייך?\סדגש| כן, אני נמצאת הרבה יותר על האינרנט בגלל זה
, והכרתי אנשים חדשים
וזה גם השפיע על הקריאה שלי! מכיתה ג' ומטה, לא הייתי קוראת כמעט ספרים, אבל מכיתה ג' ומעלה (ממתי שהתחלתי לקרוא ה"פ), אני לא זזה כמעט מספרים! 5. האם הסרטים משקפים את הספר כפי שהוא? או שהם פחות/יותר טובים? ממש לא!, הסרטים הם אפס ליד הספרים! הם מחסירים כלכך הרבה קטעים, ולפעמים זה מעצבן אותי, בגלל שאת הדמויות אני כבר לא מדמיינת איך שכתוב, אלא איך שראיתי בסרט
הגיל שלכם: 12
בן/בת: בת

ScOrPiO gIrL1

New member
תשובותיי ../images/Emo8.gif

את כל החמישה - מחכה בקוצר רוח לשישי
כן. קראתי את כל הספרים יותר מפעם אחד....בטח קראתי אותם איזה מיליון פעם כל אחד
לדעתי זה בעצם כל העניין שרולינד יוצרת עולם שהוא לא אמיתי והיא מתארת אותו בצורה יפה שכשאני קוראת ת'ספר אני ממש מרגישה שאני נימצאת שם ושבאמת קיים עולם כזה.
אמ.........האם העובדה שהוא הפך אותי לעוד יותר מחורפנת נחשב?
הסרטים מדהימים! לדעתי הם בדיוק מדהימים כמו הספר.
אני בת 14, נקבה

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אוקיי אני עונה../images/Emo3.gif

1. כמה ספרים קראת מהססדרה? חמש, ועכשיו קוראת את הספר השישי. 2. האם קראת ספר יותר מפעם אחת? אם כן כמה פעמים? אממ כן.. נראהלי פעמיים או שלוש את אבן החכמים, חדר הסודות והאסיר מאזקבן. 3. מה מיוחד בהארי פוטר, שהופך את הספר לכ"כ אהוב על קוראיו? אממ.. אני חושבת שמה במיוחד בו זאת העלילה.. וזה גם ספר מותח כזה, ואני חושבת שהרבה אנשים אוהבים ספרי מתח, שיש בהם קסמים ודברים כאלה. 4. האם קריאת הספר שינתה משהו בחייך? אממ אני חושבת שלא.. 5. האם הסרטים משקפים את הספר כפי שהוא? או שהם פחות/יותר טובים? אני חושבת שהסרטים די טובים אבל הספרים הרבה יותר טובים ואני מעדיפה את הספרים על הסרטים. הגיל שלכם: 12 וחצי והאם את/ה בן או בת: בת

ולדמן

New member
תשובות:

אני חדש:) 1.את כל השישה. 2.אינספור פעמים,חוץ מהשישי שאותו קראתי פעם אחת,כי האנגלית הייתה קשה לי. 3.העלילה,ולדעת כבר שתמיד משהו שנראה לך פשוט,יסתתרו מאחוריו דברים שונים ומשונים בספר הבא 4.כן,מאוד. 5.הם בד"כ מנסים לשקף ת הספרים,והם די מצליחים,אבל הם משמיטים המון מהספר,ולפעמים זה די קריטי[ע"ע מה ששמעתי בספר הרביעי,בו משמיטים את החלק שפטיגרו מנסה לקשור את הארי,על מנת להשתמש בו כהורקרוס...
]. אעפ"כ אני מקפיד לראות את הסרטים,ויש לי בינתים את כל הדי וי די שלהם. 11,בן.

למעלה