Serpent Axis
New member
סלחתי
<<הן גם הרבה פחות ספאם מזיבולי שכל על פיצה לאורך מעל 10 הודעות.>> ודייק - אלו היו זיבולי שכל על פיצות לאורך 9 הודעות, מתוכן רק 2 שלי, אחת מהן חסרת תוכן בדיוק כמו ההודעות התמימות שלך, גובלין יקר שלי. אני, דרך אגב, תליתי את שלט הOFF TOPIC על ההודעה, להזהיר קוראים תמימים שאני משתלח במוטיב שלא ממש שייך לדיון עצמו באופן הומוריסטי ואין סיבה לפתח נושא או להתרפק עליו. אגב, כשאתה אומר "הרבה פחות", אתה למעשה מודה שהן ספאם?
<<יש בהן טעם אינפורמטיבי, כי אני רוצה לדעת מה קרה כאן>> קודם כל, לחקות את הילד מהפרסומת של קופת חולים זה לא אינפורמטיבי
כעת, מה המניעה מלשאול את דני בפרטי? הוא לא יתעלם ממך או יגיד לך ללכת לעזאזל כי שאלת אותו שאלה. למעשה, ברוב המקרים הוא פיכח, שפוי ונחמד. בהחלט סוג האיש לשאול שאלות בפרטי, כמו "למה מחקת את ה... XYZ?". <<ואני רוצה שכל הפורום יראה. אין לי מה להסתיר, והדרך בה אני מציג זאת היא על ידי ניהול כל העניינים שלי בפורום, ולא במסרים מאחורי הקלעים.>> אתה לא מסוג האנשים שהולכים ערומים ברחוב, במקרה? אני שונא את האנשים האלה. בלעכס. למה נראה לך שכולם רוצים לראות את "העניינים" שלך? חוץ מזה, שלא קשה לנחש שההודעות נמחקו בגלל ההתקפות האישיות שמלאו אותן. מלחמת אוכל של כיתה א' באינטרנט בשפה קצת יותר גבוהה, ככה זה נראה לי לפחות: "אתה דמגוג", "לא, אתה דמגוג", "שניכם דמגוגים", "תתנצל, דמגוג". כמו ב"נסיכה הקסומה", אנשים משתמשים במילה הזו כל כך הרבה שנדמה שלי שהם בכלל לא יודעים מה היא אומרת. <<מה אתה מתרעם? מה בדיוק הסיפור הגדול? כל התוכן שהיה כאן מקודם נעלם בכל מקרה. זה נושא קבור, ואין לי שום עניין להחזיר אותו.>> אם לא היה לך עניין להשיב את העניין, למה היית צריך לשאול בפומבי? אם כל מה שרצית לדעת היה למה דני עשה X, מה הקשר בין מה שדני עשה לבין לשאול אותו כאן בפורום ולא בפרטי (בוא נראה - דני מעניין אותך, ליתר דיוק, מה שדני עשה מעניין אותך - אין לזה קשר לדיון, לפורום או לחבר פורום אקראי). <<ואודה לך אם לא תנסה לחנך אותי.>> אני לא מנסה לחנך אותך.. אני די בטוח שאתה כבר ילד גדול ומסוגל לשפוט, לחשוב ולפעול על דעת עצמך ללא צורך בעזרה מקצועית או בתחנת רדיו ממשלתית במוח שלך. <<במיוחד בגלל שכל ההודעה שכתבת מתאימה דווקא כהודעה פרטית, אהמ.>> נבואות התוכחה שלי באות בתגובה להודעות מיותרות במלוא הציפייה שכל ההודעות המיותרות יישקעו לתחתית הפורום הבלתי נראית כאשר המנהל יבוא וימחוק אותן. אתה מקבל מה שאתה מזמין, הזמנת תגובה פומבית - וקיבלת אחת
<<הן גם הרבה פחות ספאם מזיבולי שכל על פיצה לאורך מעל 10 הודעות.>> ודייק - אלו היו זיבולי שכל על פיצות לאורך 9 הודעות, מתוכן רק 2 שלי, אחת מהן חסרת תוכן בדיוק כמו ההודעות התמימות שלך, גובלין יקר שלי. אני, דרך אגב, תליתי את שלט הOFF TOPIC על ההודעה, להזהיר קוראים תמימים שאני משתלח במוטיב שלא ממש שייך לדיון עצמו באופן הומוריסטי ואין סיבה לפתח נושא או להתרפק עליו. אגב, כשאתה אומר "הרבה פחות", אתה למעשה מודה שהן ספאם?