סקר קצרצר

0Pandemonium0

New member
מה הבעיה עם פיצה? זה רק האוכל הכי

טוב בעולם. כל הגבינה הנמתחת הזו שמתערבבת עם הנוזל האדום מתחת והקרום הקשה חסר הטעם...נו, עזר?

0Pandemonium0

New member
התיאור שלי היה אמור להגעיל אותך.

מה לעשות שפיצה זה אוכל כל-כך טוב, שאי אפשר להפוך אותו למגעיל בשום צורה?

Serpent Axis

New member
תגובה פשוטה

<<אני איש פשוט, אתה דמגוג טוב ממני.>> להלן; דמגוגיה. שים לב לדוגמא האחרונה בנקודה "נימוקים שאינם רלוונטיים לדיון"

Serpent Axis

New member
Gasp! ודייק

<<שים לב לדוגמא האחרונה בנקודה "נימוקים שאינם רלוונטיים לדיון" >> לדוגמא האחרונה בנקודה "מתקפה אמוציונלית" תחת "נימוקים שאינם רלוונטיים לדיון".

Serpent Axis

New member
מסתבר שמשתפרים עם הזמן

לא ביותר מדי, תלוי בשיטה שלך. ייתכן ותיאלץ לרכוש דרגות מתאימות או פשוט ללכת על איזה FEAT שיסדר את זה. לחילופין, ייתכן ותיאלץ לבלות שעות באימונים ולגלגל קובית אחוזים. או שפשוט לאחר מספיק זמן של רכישת נק"פ תוכל לרכוש את הנקודה הבאה במיומנות הנ"ל.

ננסק

New member
למה אתה לועג?

עמית עשה משהו נגדך? הוא שואף להרע למישהו? הוא נכנס לכאן במטרה לשאול את דעתנו, לגבי פרויקט שכל מטרתו היא לעזור ולתמוך במשהו שאנחנו אוהבים. לאורך כל הודעותיו הוא יחסית נחמד והגיוני, בשום שלב לא מנסה להתקיף, ובוודאי שלא להיות דמגוג. הוא מקבל הודעות בהומור ובהתחשבות, אפילו כאשר הן מתאכזרות לדבריו וספציפית אליו. הלוואי שכל מי שנכנס לפורום היה מדבר כך. כולם מוזמנים מאוד להתנגד לכל הרעיונות שעמית מציא. אבל למה *ללעוג* לו?

Serpent Axis

New member
אני לא יודע למה אני לועג לו

מפני שאם הייתי לועג לו, הייתי יודע למה הייתי לועג לו.
מאחר ולא לעגתי לו, אני לא יכול לדעת למה לעגתי לו. זה הגיוני, לא?
לאורך הודעותיו הוא חוזר ומאשים את הבלש בדמגוגיה. מאחר ואני לא מ'שכיל גדול, הלכתי וחיפשתי לי לקרוא קצת על דמגוגיה. למרות שאני לא סומך על ויקיפדיה, מצאתי את הערך שם ונתקלתי באחת הדוגמאות לדמגוגיה ב"מתקפה אמוציונלית", זה שעשע אותי לראות את הדוגמא האחרונה למתקפה אמוציונלית ("דבריך הם דמגוגיה!"). אז בתשובה לכל זה, שמתי את הקישור לערך בויקיפדיה. התגובה שקיבלתי התפרשה אצלי כרב משמעית ומאחר ואני לא חובב ויכוחים גדול (בניגוד למה שאולי הצטייר בעבר) החלטתי לסגור את העניין בתגובת-נגד משועשעת שלוקחת את העניין בכלל להומור מנומנם (מכאן ההתייחסות למכניקה משחקית). אתה פשוט פירשת את זה כלעג.
דני צודק, אני באמת צריך להתחיל להוסיף
שמת לב איך שזה גורם להכל להיראות אחרת?

Serpent Axis

New member
אוי, בשם זקנו של הנביא!

קודם כל, דני - מצטער שאני מגיב על זה, בבקשה תמחוק את ההודעות החל מניחושו המקורי של ננסק. ננסק - לא יכולת לפנות לדני בפרטי? אתה חייב לפתוח הודעות כדי לשאול שאלות מיותרות? רגע, אתה רוצה לומר לי שלא ברור לך למה החלק הזה של הפתיל נמחק? אני מתכוון, חוץ מהעניין הזה שהוא היה כולו התקפות אישיות? זה למה! *רודף אחרי ננסק עם מקל* ושלא תפתח שוב הודעות "למה?", אם אתה רוצה לחקות את הילד המעצבן מהפרסומת של קופת חולים, לפחות תעשה את זה לדני בפרטי!

ננסק

New member
סליחה, אבל למה לעזאזל?

שתי הודעות חסרות תוכן הן לא בדיוק זיהום הפורום, במיוחד כשהן אפילו לא מקפיצות את העץ. הן גם הרבה פחות ספאם מזיבולי שכל על פיצה לאורך מעל 10 הודעות. יש בהן טעם אינפורמטיבי, כי אני רוצה לדעת מה קרה כאן, ואני רוצה שכל הפורום יראה. אין לי מה להסתיר, והדרך בה אני מציג זאת היא על ידי ניהול כל העניינים שלי בפורום, ולא במסרים מאחורי הקלעים. מה אתה מתרעם? מה בדיוק הסיפור הגדול? כל התוכן שהיה כאן מקודם נעלם בכל מקרה. זה נושא קבור, ואין לי שום עניין להחזיר אותו. אני פשוט רוצה לדעת למה דני החליט למחוק את מה שנכתב כאן, ודווקא עכשיו. ואודה לך אם לא תנסה לחנך אותי. במיוחד בגלל שכל ההודעה שכתבת מתאימה דווקא כהודעה פרטית, אהמ.

למעלה