סקר קצרצר..

טאKילה

New member
סקר קצרצר..../images/Emo182.gif

מהי חברות אמיתית? האם חברות נמדדת? האם יש צורך לבחון חברות מעת לעת? מה יגרום לך לוותר על חברות? יום נפלא לכולם

paloma blanca

New member
../images/Emo9.gifאני ...

חברות אמיתית - בעיני נמדדת בעת צרה. אני לא מודדת חברות מעת לעת אבל החיים דואגים לכך . אוותר על חברות אם אגלה שקר זילזול ואינטרסנטיות.

טאKילה

New member
בלנקה...

חברות יש בה אינטרס, אינטרס זה לא דבר רע אם עושים בו שימוש נכון והדדי. הרי לא יתכן שצד אחר נותן והאחר לא ידע לתת. בחברות צריך לדעת לתת ולשמוח לקבל.

paloma blanca

New member
../images/Emo13.gifיש הבדל גדול ...

בין אינטרס לאינטרס. אני לא רואה בלתת ולקבל אינטרס. בעיני זאת התנהלות טבעית של החיים בניהם גם זוגיות וחברות. אינטרסנטיות זה כאשר צד אחר מנצל צד שני ביודעין וכאשר הוא נדרש לתת .... הוא לא שם ! כאשר את מעניקה מרצון אמיתי וכן ומגלה שלמעשה זאת לא הייתה הכוונה של הצד שני.לצד השני הייתה מטרה שונה לחלוטין. ואת הדברים האלו בדרך כלל את לא מגלה בהנהלות שוטפת כי אם כאשר את בצרה וזקוקה לעזרה.. וכאן בדרך כלל בא המבחן !

טאKילה

New member
חברות! ../images/Emo221.gif

כנות הדדית רבותיי כנות היא חברות אמיתית חברות אמיתית היא אינטרס הדדי קח ותן, חיה ותן לחיות. בלי האלמנטים הללו זו חברות כתובה על הקרח. כן יש צורך לבחון חברות מעת לעת, מסתבר שלפעמים אנחנו מגלים בשק נחש\ה לא חבר\ה. במקרה כזה אני סוגרת חזק חזק את השק וזורקת לבאר הקרובה.

אלמרה

New member
אני מפריד חד משמעית בין חברי מהחיים

האמיתיים לחברים וחברות ("אחים שלי" אלעק) מהרשת. כן, כן היו לי "חברים טובים" מהרשת שהיו בין באי ביתי והרגשתי את "אהבתם". ולעומתם יש לי חברים מהחיים - החל מחבר בן כתה מבית הספר היסודי ועד כאלה שחברותנו היא בת שנים מספר ממקומות עבודה וכיו"ב. המעניין הוא שהחברים הטובים מהחיים האמיתיים מעולם לא איכזבו ולא הכזיבו ולעומתם אלה מהרשת שכינו אותי "אחי הגדול" וכאלה, ידעו לנעוץ את הסכין בה הם מומחים, ובאו מהגב לא מהחזית עם פרצופם האמיתי. לכן, אני סבור כי המבחן האמיתי הוא בעת בחירת החברים האמיתיים מהחיים, ואילו כאן ברשת למדתי שהכל אפשרי ולכן ההסתיגות וה"כבדהו וחשדהה..." ולא צריך לעשות להם מבחנים, החיים הם מי שמעמיד את כולנו במבחן ומי שכושלת גם אם קנאתה בוערת וזו מעבירה אותה על דעתה, יבושם לה עם "חבריה ואחיותיה" - הם מגיעים לה והיא להם!

שמים1

New member
גם אני מפרידה בין חברים שבחוץ

לאילו שברשת , ומאילו שברשת אני יכולה לאמר שהחכמתי ,ולמדתי שיעור של החיים. יש כאן כאלו שכשלו בחברות אמת , כאלו שמחייכים לך במסרים ומביעים אמפטיה ובאותה עת מספרים במסר אחר כל מה שאת כותבת להם , הרי יש את זה כאן.... את אילו למדתי לנפות כחברים , אני לא מבזבזת אנרגיה על שחקנים. אלמרה , אהבתי מה שכתבת כאן.

לצערי אני מחכימה ולומדת כל יום

מסכימה עם אלמרה ושמים עבורי חברות היא ערך כמעט מקודש. למען חברים עושים כמעט הכל... כל עוד לא פוגעים באחרים. עבורי חברות היא גם כשרע וגם כשטוב. גם לבכות יחד וגם לרקוד יחד. עבורי חברות היא חלק מהנשמה. נתינה. קבלה. אהבה. שיתוף. טוב... חוזרת תיכף למיטה.. עדיין בהזיות...
. נווו על הפנים ועוד משהו מהלב, כשאני מחבקת אני מתכוונת לזה

jozefin3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gifגם אני מסכימה עימכם שמיים

ואלמרה... ואם יש פה שחקנים , אזי אני טירונית במסרים...
ובינתיים לומדת את דרכי תפוז
ערב טוב,,, אפשר......חברים

jozefin3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחברות אמיתית

חברות אמיתית היא ,שיד לוחצת יד תמיד בלי לשאול הרבה שאלות למה כמה ואיך!! חברות לא מודדים ולא בוחנים , לא שמים על זכוכית מגדלת , פעם זה נותן יותר , ופעם השני נותן יותר... אם יש הבנה ואהבה אז יש חברות אמיתית ....... אני דוגלת בכנות ופירגון , ומה שיגרום לי לוותר על חברות היא אם משקרים לי, או פוגעים מאחורי הגב.......וזילזול בחבר! יום מקסים לך טאקי.......
סקר מעניין העלת על הבוקר

טאKילה

New member
ג'וזפין

אהבתי את התגובה שלך ובפרט השורה הזו.. אם משקרים לי, או פוגעים מאחורי הגב.......וזילזול בחבר!

הAני

New member
חברות.....

יש לנו בחיים הרבה קשרים, קרובים ורחוקים, ישנים וחדשים, שטחיים ועמוקים. וכולם כולם נוגעים. לא מאמינה בחברות בעת צרה, אולי משום שלא נקלעתי מעולם לצרה באמת גדולה (טפו טפו טפו חמסה חמסה
). יש אנשים שיכולים להתגייס בעת צרה ולתת כתף ועזרה, אבל אני אוהבת את אלו שנמצאים איתי כל השנה..... בחברות אני מחפשת אינטימיות, כשיודעים אחד על השני המון פרטים ולא עושים בזה שימושים לא הוגנים, שאפשר להתקשר מתי שרוצים, לפעמים 30 פעם ביום אחד ולפעמים לא מדברים כמה ימים. בלי האינטימיות הזו זה קשר לא אמיתי ולא מעניין. משעמם. ועם האינטימיות והקרבה, לא לשכוח לתת מרחב. מרחב מחשבה, מרחב מחיה, מרחב ביטוי, (כל המרחב הזה עושה חשק לצאת לטיול
) חברות אין לה קשר לזמן, חדשה או ישנה, אינטנסיבית או רגועה. <הי טאקי, קמתי רע, ועכשיו אחרי הנאום הזה העננות התבהרה, תודה
>

טאKילה

New member
יופי של נאום הAני

הכי חשוב שהתבהרה העננות
כתבת יפה אהבתי...

טאKילה

New member
אתה שקט , סאמק!

אז למה למה אני מרגישה אותך אמיתי למרות הכל? אולי רק אני מרגישה כך? לא חושבת,,,, אתה היית לי PO ושם מתי שחפצתי
היידה הולכת לחפש תחברים שלי

למעלה