חחחח ברט נכון שהוא אגואיסטי וילדותי אבל אני מוכן לסלוח לו כי הוא פריק של מק וזה כבר מעלה :)
E elrondd New member 15/8/03 #31 חחחח ברט נכון שהוא אגואיסטי וילדותי אבל אני מוכן לסלוח לו כי הוא פריק של מק וזה כבר מעלה
S Sefy New member 15/8/03 #34 תראה, אני לא סובל את פיקארד גם... אבל למה את קורא לו נוד נפוח ? זה שהוא קירח שייקספירי ללא יכולת משחק לא אומר שהוא נוד נפוח
תראה, אני לא סובל את פיקארד גם... אבל למה את קורא לו נוד נפוח ? זה שהוא קירח שייקספירי ללא יכולת משחק לא אומר שהוא נוד נפוח
I itstzar New member 15/8/03 #35 למה, הוא דווקא נורא משעשע והאמת שהוא סתם מגזים בכוונה, מה שמתאים לתדמית המקית שלו אני אישית נהנה מהפינה שלו ולו רק לראות דבר כל כך יפה (הIMAC , רק הIMAC )
למה, הוא דווקא נורא משעשע והאמת שהוא סתם מגזים בכוונה, מה שמתאים לתדמית המקית שלו אני אישית נהנה מהפינה שלו ולו רק לראות דבר כל כך יפה (הIMAC , רק הIMAC )
S Sefy New member 15/8/03 #36 אתה תאהב את אוסטרליה וניו-זילנד אפילו יותר ממני, כי הם משתמשים שם ב iMac ברוב המקומות, אפילו בסדרות הטלויזיה (הם לא יכולים להרשות לעצמם מסך כחול בסרט עם אפקטים )
אתה תאהב את אוסטרליה וניו-זילנד אפילו יותר ממני, כי הם משתמשים שם ב iMac ברוב המקומות, אפילו בסדרות הטלויזיה (הם לא יכולים להרשות לעצמם מסך כחול בסרט עם אפקטים )
I itstzar New member 15/8/03 #37 מקינטוש מאז ומעולם שיחק תפקידי מפתח בסרטים וסדרות, הוא פשוט נראה יותר טוב רק דוגמא, לסיינפלד יש ברקע כל הזמן את הapple II (נכון זה לא בדיוק מקינטוש אבל...
מקינטוש מאז ומעולם שיחק תפקידי מפתח בסרטים וסדרות, הוא פשוט נראה יותר טוב רק דוגמא, לסיינפלד יש ברקע כל הזמן את הapple II (נכון זה לא בדיוק מקינטוש אבל...
ט טפאל New member 15/8/03 #40 אבל אם קירק היה נותן לשניהם לחיות בניפרד החצי השני היה מת אז הם היו חייבים להתחבר וחוצמיזה מה זה משנה אם הם חיים בניפרד או באותו הגוף שניהם חיים
אבל אם קירק היה נותן לשניהם לחיות בניפרד החצי השני היה מת אז הם היו חייבים להתחבר וחוצמיזה מה זה משנה אם הם חיים בניפרד או באותו הגוף שניהם חיים
S Sefy New member 13/8/03 #8 כי יש להן סטאנדרט גבוהה ../images/Emo3.gif הן לא רוצות טרח בן מאה עם לב מפלסטיק שלא יודע להביע רגשות
B bewiched New member 13/8/03 #9 נכון, בגלל זה הן לא רוצות את קירק- וכולן רצות אל גנטלמן רגיש אינטליגנתי ומקסים, או לרייקר רק בשביל הסקס
נכון, בגלל זה הן לא רוצות את קירק- וכולן רצות אל גנטלמן רגיש אינטליגנתי ומקסים, או לרייקר רק בשביל הסקס
S Sefy New member 13/8/03 #10 אפילו לרייקר לא היו כל כך הרבה ../images/Emo6.gif וכבר ידוע, נשים רק טוענות שהן רוצות "גנטלמן רגיש אינטליגנטי ומקסים" אבל כשיש להן אחד מול הפרצוץ, הם יזרקו אותו בשביל המאצ'ו המצוי
אפילו לרייקר לא היו כל כך הרבה ../images/Emo6.gif וכבר ידוע, נשים רק טוענות שהן רוצות "גנטלמן רגיש אינטליגנטי ומקסים" אבל כשיש להן אחד מול הפרצוץ, הם יזרקו אותו בשביל המאצ'ו המצוי