סקר קירק !

HyperNovA

New member
סקר קירק !

נגיד שהעתיד לא היה כל כך מושלם (ומרקסיסטי...), והפדרציה עדיין הייתה משתמשת בכסף ככלי סחר בין אנשים. ונגיד שנרחיק לכת עוד יותר ונגיד שישראל בעתיד הזה נהייתה למדינה הכי משפיעה בכדה"א ולבסוף המטבע שלה הפך למטבע הרשמי של הפרציה - השקל של הפרציה ! עם כל זה, כמה לדעתכם היה עולה ל STAR FLEET כל ההוצאות של קפטן גיימס טי קירק ??? תנו דוגמאות להוצאות שקירק גרם ל STAR FLEET ולפדרציה... לדוגמא, קחו בחשבון את זה: איכשהוא כל קרב מגע, קירק נשאר עם חולצה קרועה, או בלי חולצה בכלל (עלות מדים חדשים... כל פרק כמעט !)

Sefy

New member
הם לא היו יכולים להרשות לעצמם אותו!

כמובן שלפחות הוא פוצץ רק חללית אחת בזמן שפיקארד השמיד את שלו יותר מפעם אחד

Sefy

New member
רק בפרק באחרון 3 פעמים ../images/Emo3.gif

וחוץ מזה שקפטן אחראי על כל מה שנעשה על הספינה שלו, אלה אם כן אתה רוצה לומר שפיקארד הוא לא קפטן אחראי ?

HyperNovA

New member
אל תשכחו...

את תשכחו את כל ה"תקריות" הדיפלומטיות שהוא גרם להם...
הרי הוא לא פיקארד...

Sefy

New member
אל תשכחו את כל השידורים החוזרים!

זאת אומרת הפרקים שבהם אותו דבר קורה במשך כל הפרק, עוד אחד מאלו שפיקי פוצץ איזה 10 פעמים את האנטרפרייז המסכנה

HyperNovA

New member
אלוהים !! והסרטים !!!

הסרטים הסרטים !!! כמה נזק שהוא גרם שם... פוצץ את האנטרפרייז, הביא להרג של ספוק, הביא את ספוק שקם לתחיה ! השמיד את החללית שקאן גנב ואני אפילו לא אתחיל לציין את השאר !!

Sefy

New member
לצערי אינך צודק...

אומנם היו הרבה נזקים בסרטים, אך הם אינם אשמתו של קירק הפעם וחבל, למשל הוא פוצץ את האנטרפרייז שגם ככה רצו לעשות לה Decomission מהפגיעות שקאן גרם לה, לא קירק. ספוק הרג את עצמו, קירק זה שהחזיר אותו לחיים כדי שאתה תוכל לראות אותו בדור הבא
לצערנו הרב הנזק שנגרם לא היה אשמתו הישירה או העקיפה של קירק והביטוח מסרב לשלם. ואם מזכירים סרטים אז הנה, האנטרפרייז שפיקארד פיצץ שוב ושוב בסדרה, הוא היה אשם ישירות בהשמדה שלה, וגם כן דיפלומטי, באשמתו גלקסיה שלמה הלכה פייפן!
פיקארד גרם לנזק הרסני הרבה יותר, למזלו קירק היה באזור כדי להציל את התחת שלו, כי פיקארד חיסל את כל הצוות שלו יחד עם האנטרפרייז

itstzar

New member
אתה יודע מה, אז בסדר, האנטרפרייז D

נהרסה כמה פעמים ותודות ללולאות זמן/Q/whatever חזרה למצבה התקין או נמנעה מלכתחילה מלההרס בכל מקרה הנזק ה"כספי" הוא בעצם אפסי כי הרי זה בעצם בכלל לא קרה
. לעומת זאת קירק ושות', כמה פעמים הם שרפו לעצמם את המנועים או את גבישי הדיליטיום והיו תקועים כמה חודשים לפעמים על impulse drive עד שהגיעו לאיזה starbase 4 או משהו כזה, וכל אנשי הצוות שמתו כל away mission זה לא נחשב? חיים לא שווים כסף?

Sefy

New member
אתה צודק בהחלט! ../images/Emo45.gif + ../images/Emo58.gif

חיים שווים כסף, זאת אומרת כמה שיותר מתים, ככה פחות צריך לשלם, וגם הם נפתרו מאנשי צוות אהבלים באותה הזדמנות
. לעומת זאת, בגלל פיקארד הלך אנדרויד ששווה ביליונים וגם היה איש צוות שימושי שזה בכלל נזק ללא תקנה. ובנוסף, כל הפעמים שקירק ושות' שרפו או קילקלו את האנטרפרייז, לא משתווה למחיר בניה של חללית חדשה לחלוטין (D עדיין נהרסה בדורות) ולאור העובדה גם שחדש יותר, גם עולה יותר, אז בכלל אכלת אותה עכשיו (שאני אסכים סתם ? חייב להיות פאנצ')

itstzar

New member
לא בדיוק, כמה שיותר מתים צריך יותר

לשלם פיצויים למשפחות , לטאשה (כן אני יודע יש את אחותה, אבל מקומה לא היה ידוע אז) ולדאטה אין משפחה, אז אין למי לשלם, הרבה יותר זול :p ואנטרפרייז D לאו דווקא נהרסה לגמרי, היא פשוט נחתה נחיתת אונס קשה, זה עדיין מאפשר שיפוץ מסיבי והחזרה לשירות אם רוצים או לפחות לשפץ אותה חיצונית להעביר למוזאון וכבר יש לפחות החזר להשקעה

Sefy

New member
אתה שוכח את הנזקים לכוכב עצמו ../images/Emo3.gif

הם גרמו לשבירת ה"פריים דיירקטיב" על כוכב ריק! עכשיו לא היה שוב התפתחות רגילה, ואני חושב שראיתי כמה קופים צועקים "הצילו" כשאנטרפרייז יצרה את הכביש המהיר
וטעות נוספת, זה הרי ידוע ששיפוץ עולה יותר מלעשות חדש, ומיכוון שנשאר כלום מרוב החללית, ודבר אחרון (לעכשיו) לא היה לאף אחד מאנשי הצוות שום משפחה (חוץ מכמה) וזה שהם מתו זה לא היה אשמה ישירה של קירק, אלה אשמתם הבלעדית

itstzar

New member
אה אז עכשיו זה לא אשמת הקפטן

מה שקורה לאנשים שהוא שולח? רק שזה פיקארד?

Sefy

New member
כמובן! לפיקארד יש יותר ../images/Emo3.gif

יש לו גם משפחות על החללית

itstzar

New member
רק שפיקארד לא משגר אנשים לחלל

כי הוא חושב שהם מקיפים כוכב :p ורק אחר עולה על זה שהוא לא יודע איפה הוא נמצא

Sefy

New member
מסע בין כוכבים 2 ? ../images/Emo4.gif

אם כן, אז לפחות הוא יודע לקחת סיכונים ולא כמו פיקארד ששולח אנשים לעשות את העבודה שלו ושיוצר בעיות אישיות מפוצלות (שניי רייקרים ?
) לאנשי הצוות שלו

itstzar

New member
עונה 3 פרק 5

"And The Children Shall Lead" למען האמת ורייקר שוכפל הרבה לפני שהוא הגיע לאנטרפרייז אז אל תאשים את פיקארד לעומת זאת קירק הוא זה ששוכפל והתחרפן :p

Sefy

New member
אאההה...

תראה, כשיש לך את הגדולה של קירק, וקירק מעתיק אותה ממך, אפשר להשתגע! תראה מה קורה לפיקארדים שמשכפלים אותם

Chakotay

New member
אה אה!!!!!!!!!

אין לך מה להגיד!!!!! אז תקעת משהו על הגדולה של קירק!!! ואם היו משכפלים את פיקארד אני בטוח שפיקארד היה רוצה ששניהם ימשיכו את חייהם כל אחד בדרך אחרת והיו יושבים על זה ומדברים לא מתחרפנים כמו קירק!!! אלא אם כן הכפיל היה כפיל רע שרוצה להשמיד את כדור הארץ :) ראה ערך נמסיס.

Chakotay

New member
ואם כבר מדברים על נודים נפוחים

ואגואיסטים, למי שיש Yes ורואה טקטיוי יש שם אחד שקוראים לו Brett Larson שהוא איש המק/ג'אדטים שלהם והוא הבן אדם האגואיסט ביותר שאני מכיר אני רציני!!!! יש לו אפילו פתיח קטן כזה לפני שהוא מדבר שכמה בחורות אומרות Brett Larson בקול כאילו הוא אלוהים או משהו, מישהו מכיר ?

למעלה