אוי קיץ מגעיייייייייייללללללללל
צריך לבטל את הקיץ לגמרי!!!!! לעבור מהחורף ישר לחורף הבא כמובן עם עצירה קטנה ביומולדת שלי (אהם 30.6 אהם חחחחחחח) וזהו!! בעעכס קיץ!!! חורף או קיץ? נראה לי שאפשר להבין לפי ההקדמה שלי! חחחחחחח ברור שחורף!! ים או בריכה? ים, אבל רק בלילה... לבנות (וטרנסיות) ביקיני/חוטיני או בגד ים חלק אחד? אם זה בלילה עם חברים קרובים או חבר אז בקיני, אם אין ברירה וקרה שהולכים ביום אז בגד ים שלם... לבנים ברמודה או ספידו? אמנם אני לא בן אבל בחיית בנים יקרים, רק ברמודה, הרבה יותר מחמיא מספידו כשנכנסים למים קרים, מקווה שהבנתם את הכוונה לא רציתי להיות בוטה... מטקות או גלשן? אפחד מהם.. קרם הגנה או שמן שיזוף? קרם הגנה והרבה! מה שמזכיר לי לקנות בשביל המצעד בירושלים, כן כן הסקתי מסקנות מהמצעד בת"א חזרתי שרופה לגמרי!! ועוד אמרו שתהייה עליה משמעותית בחום ביום חמישי!!! בלעעעעעעעעעעעעטטטט מזגן או מאורר? מזגן גלידה שוקו או וניל? וניל, אם אפשר 0% שומן.. תודה חחח לצאת לשחק ולהתרוצץ בחוץ או לשבת בבית? לצאת, להשתולל, לשחק כדורגל על הדשא ואז לשכב ולצפות שיציפו אותי ממטרות.. כשחושבים על זה, זה נשמע קצת כמו חיי כלב חחחחח לטוס לג'מייקה או להולנד? וואי לוידעת... החלטה קשה! מה אתה עושה כדי להתקרר? עושה פו חחחחחחחחח אממממ יושבת מול המאוורר בעירום ואוכלת קרטיב... תוסיפו תמונה שמסמלת לכם קיץ או חורף תלוי מה אתם אוהבים... טוב אני אני אוהבת חורף, ואני יודעת מה הדבר שישר עולה לי בראש כשאומרים לי חורף וגשם, היה קשה ובסוף מצאתי תמונה... בערך... כשאני חושבת על הגשם הכי סוער שהייתי בו אי פעם ישר עולה לי לראש הדרבי התל אביבי שהיה באצטדיון ר"ג בשנת 2005.. היה ברד מטורף קפאתי מקור והייתי כולי ספוגת מים אבל ניצחנו והייתי מאושרת עד הגג, הייתי חולה אחר כך במשך שבוע עם חום ולא הייתה מאושרת ממני!! אני כמעט סגורה על זה שהתמונה היא מהדרבי הזה, אבל אם לא, נו הבנתם את הכוונה בכל זאת!