סקר קטנקטן

ElPelado

New member
סקר קטנקטן

יש לי שאלה קצרה בשבילכם, בשביל אלה שכרגע עם בן\בת זוג, ובשביל הפנויים גם, שמתישהו יהיה להם זוג: איך אתם מרגישים בקשר לשלישיה? הייתם עושים שלישיה כשהבן\בת זוג שלכם שמה? כלומר, הייתם מכניסים למיטה שלכם ושל זה שאתם אוהבים עוד מישהו\י? היה כואב לכם לראות את הבן\זת זוג שלכם שוכב\מתמזמז\נהנה עם השלישי\ת? מישהו כבר עשה את זה? (ואם יש מישהו שעשה את זה עם עוד שניים שהוא\היא לא הכיר מקודם, או ידידים, או סתם אנשים, אז לא נחשב, אני מדבר על שלישיה עם בן\בת זוג ועוד מישהו) איך היה? מה קרה אחרי זה? תודה

LudaGirl

New member
המממ

אני מאוד בעד שלישיה. זה נראה לי מסקרן ומעניין, וזה עושה לי את זה. יש לי בן זוג כבר 4 שנים ולא הייתי עם אף אחד מלבדו. הוא לא בעד שלישיות, ואני מבינה למה. לא יודעת אם היה קשה לי לראות אותו עם מישהי אחרת, כל עוד זה בסיטואציה שגם אני לוקחת בה חלק. נורא חשוב ששלושת הפארטנרים יהיו לגמרי בעד כדי שלא יהיו חרטות. זה הכל

uvita

New member
מסכימה איתך.

אני רוצה לחוות את זה כי זה מעניין ומגרה, ולווא דווקא כ"אפשרות לשכב עם מישהו אחר מבלי לבגוד", אלא זו פשוט פנטזייה... בכל מקרה אם מחליטים לעשות את זה אז כדאי ששני בני הזוג יהיהו שלמים עם זה ולקחת את זה כהגשמת פנטזייה זוגית, כעוד חוייה מינית שמממשים יחד.

Blackice

New member
שאלות מעניינות...

אני שמעתי סיפור מיד שנייה על זוג סטרייטי שניסו שלישיה (הבת הביאה עוד בחור) ושזה היה כל כך קשה לבן הזוג אחר כך שהם נפרדו. היה לו קשה לראות את בת הזוג עם בחור אחר. אבל אם זה נעשה- כמו שסיגל אומרת- מתוך הגשמה הדדית של פנטסיה, וששני בני הזוג מוכנים לעניין ולא מקובעים בתפיסות בעלות שיכולות להפגע- זה יכול להיות גיוון מעניין לחיי המין. יצא לי להיות בשלישייה עם החברה הקודמת שלי (היא הביאה עוד בחור, אבל אחד הומו
), וזה לא הרס את הקשר. מצד שני, זה גם ככה קרה כשהקשר היה טיפונת מעורער והמין צלע- אז זה לא הרס מהצד של הקשר, ורק תרם מהצד של המין.. אני חושב שגם תרם העניין ששנינו הרגשנו בטוחים שלא יקרה מזה כלום- אני ידעת שהוא הומו ולא יהיה שום דבר אחר כך בינו לבינה, היא ידעה שהיא זו שמעוניינת בו, ולא אני, ושלא יקרה אחר כך כלום ביני לבינו. אז זה היה מאוד "בטוח" שכזה. היה יכול להיות כנראה יותר מעניין עם בי- ויותר מסוכן.
האם כואב לראות את בת\בן זוג נהנה עם אדם אחר? זה תלוי בצורת המחשבה שלך כשאתה מגיע לשם. אני הגעתי אחרי שנתיים שהיא חפרה והטיפה לי כנגד הקיבעון של החברה על תפיסת בלעדיות מיושנת- אז אני ראיתי את זה בתור עוד דרך שאני יכול להעניק לה הנאה. דרך אדם נוסף. ואז זה לא כאב, אלא להיפך, חיזק את הקשר. אבל ברור לישאפשר להגיע עם תפיסה אחרת וכן להפגע מהמראה הזה, שיכול אחר כך לרדוף ולא להרפות.. ארז

soul on fire

New member
וגם היום אתה רואה במצב

כ"עוד דרך שאני יכול להעניק לה הנאה"? אם היא לא הייתה כ"כ מושכת לכיוון הזה אתה חושב שבכל זאת היית מגיע לשם וכן עושה שלישיה כשאד הפרטנרים בה הוא בנזוגך..? אני בכל אופן לא רואה את עצמי נכנסת לשלישיה כשאחד מהאנשים הוא הבנזוג שלי, לא יהיה לי קל לראות מישהו אחר מענג אותו/ה {סורי אני מדברת באופן כללי אלא אם כן תנפץ את המצב..} מה לעשות "חולת שליטה"....

Blackice

New member
לא חושב..

אני בנאדם עם צרכים מאוד מונוגמיים, לא מעניין אותי סתם סקס לשם עצמו, רק בתור משהו שעושים מתוך אהבה. ואני עובד קשה לשקם את האמונות שלי מחדש ולהתנער מהתפיסות שלה- כי הן ממש לא מתאימות לי. אולי, אם הייתי עם בן\בת זוג אחרים, והיינו מגיעים אחרי הרבה שנים לכזה שיממון מיני ששנינו משתעממים ומחפשים דרכים לגוון- הייתי שוקל את זה כאמצעי נואש ואחרון. אבל זה רק בגלל איך שאני חושב. כפי שציינתי, אם החשיבה מאפשרת להסתכל על מין כ"סתם סקס" ומקור הנאה נטו- ואם מתנתקים מעניין הבעלות בקשר- אז זה יכול להיות מוצלח.

soul on fire

New member
ומה גורם לך לחשוב

ששלישיה זה כן עשוי להצליח בתור אמצעי נואש, אני באופן אישי לא חושבת שאהבה יכולה להתפוך למשעממת, עצם המגע וחיבור אמור להביא אותנו לאיזושהי נקודת של סיפוק, לא הוספת גורם חיצוני ואם הגורם החיצוני הוא זה שמביא לנקודה הזאת סימן שהקשר שחוק מידי ואין לו טעם להמתח.... ותסביר את המשפט "אם החשיבה מאפשרת להסתכל על מין כ"סתם סקס" ומקור הנאה נטו - ואם מתנשקים מעניין הבעלות בקשר - אז זה יכול להיות מוצלח." כדי שאני אוכל להבין.... =S {פעם ראשונה שאתה לא כותב ארז בסוף =O אני צריכה להבין מיזה שאתה לא שלם ב100% אם כל מה שכתבת?!?}

הייתי פעמיים בשלישיה.

הפעם הראשונה היתה עם שתי בנות. אחת ידידה/יזיזה שצירפה את חברה שלה והיה פשוט מטורף. הפעם השניה היתה עם זוג שפגשתי בבר בתל אביב. הם היו זוג מאוהב, בן ובת. גם זה היה נחמד. לצרף צלע שלישית..? אאאאמממממממ.......... אין לי דעה מגובשת, ניראה לי קצת מוזר למרות שהיתה לי פעם חברה שלא היה אכפת לי שהיא משתעשעת לה עם בנות לפעמים (כשאני לא בסביבה) אני יכול להבין את זה שהיא רוצה ריגושים אחרים מהסוג שרק בנות יכולות לספק. אם היא היתה משתעשת עם גבר הייתי נפגע או שואל הרבה שאלות. בכל זאת אני גבר ואם היא מחפשת ריגושים אחרים עם בנים אז אולי אני כבר לא מרגש אותה כמו פעם... .

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאאאני

איך אתם מרגישים בקשר לשלישיה?
האמת אני דיי בעד...אני אישית ממש רוצה אבל חבר שלי לא רוצה...הוא אומר שהוא לא רוצה "להתחלק" בי עם עוד אנשים... הייתם עושים שלישיה כשהבן\בת זוג שלכם שמה? כלומר, הייתם מכניסים למיטה שלכם ושל זה שאתם אוהבים עוד מישהו\י?
בטח אם אני שם וזה בהסכמתי אז למה לא?!...אם שנינו נהנים וזה בשביל שנינו אז למה לא... היה כואב לכם לראות את הבן\זת זוג שלכם שוכב\מתמזמז\נהנה עם השלישי\ת?
לא...כמו שאני ינהנה עם השלישית אין שום סיבה בעולם שהוא לא יהנה ממנה גם!

shirco90

New member
אממ

הייתי בשלישיות וזה מאוד מהנה ומטריף כשאת לא מעורבת רגשית.בפעם היחידה שהייתי מעורבת רגשית,עם האקס וידידה,זה שבר אותי ועזבתי אותו.לא יכלתי לראות אותו עם אחרת.

Missing

New member
אני אהיה הסבתא השמרנית!!..

אני בכללי נגד שלישיה .. כאילו אני לא אעשה את זה.. אבל אם זה בקטע לא זוגי כאילו אף אחד לא זוג וזה סתם משהו חד פעמי כזה.. עוד מילא סבבה..זה כאילו סתם סקס.. אבל בקטע של זוג שמוסיף עוד מישהו.. זה משהו שאני בחיים לא אעשה אני לא חושב שזה עושה טוב לזוגיות אחר כך.. ואני חושב שזוג צריך להישאר זוג.. רק שניים!!!..חח לא יותר.. עם האקס שלי שהיינו ביחד היה מציע לי לעשות שליישיה .. הייתי מתחרפן.. לא הייתי מסוגל .."להתחלק" ככה בבן זוגי..וגם נראה לי שאם הוא היה מציע שלישיה הייתי קצת נעלב.. כאילו אני לא מספיק או משהו..שהוא בכלל יסכים "להתחלק" איתי עם עוד מישהו..לא יודע הייתי נעלב.. אולי אני רומנטי מידי או קנאי מידי..חח.. אבל זה לא משהו שאני חושב שהייתי עושה בקשר זוגי ולא חושב שיוצא מזה משהו טוב..! אבל אולי יש כאילו שזה כן הלך להם והסתדר להם והקשר נהיה יותר טוב.. לא יודע.. כול אחד והראייה לו..לי זה לא היה הולך..!! לילה טוב!!

נמממ נמממ

איך אתם מרגישים בקשר לשלישיה? בעד לחלוטין, אבל רק אם שני בני הזוג באים בראש פתוח לחלוטין, והגבולות מסוכמים כדי לחסוך ריבים מיותרים תוך כדי או אחרי... הייתם עושים שלישיה כשהבן\בת זוג שלכם שמה? כלומר, הייתם מכניסים למיטה שלכם ושל זה שאתם אוהבים עוד מישהו\י? כן, אבל שוב, רק אם בן הזוג יהיה לגמרי פתוח לגבי זה... היה כואב לכם לראות את הבן\זת זוג שלכם שוכב\מתמזמז\נהנה עם השלישי\ת? אני מניחה שכן, לא פשוט לראות מישו שאני אוהבת נוגע במישי\מישו אחר\ת... אבל אם באים בגישה הנכונה אני מאמינה שזה בסדר... מישהו כבר עשה את זה? לא, הייתי 4 שנים עם מישו שלא אהב את הרעיון.. היו מצבים שאמרתי לו שיש מישי\מישו שאני רוצה לצרף והוא עדיין לא הסכים, חבל... יש לי די טראומה מאיזה ספר שקראתי, על זוג מאוהב לחלוטין, נוסעים לחול פוגשים שמה בחורה בבר, עניינים זורמים, מפה לשם שלישיה על חוף הים, זה נגמר בזה שהגבר "מגיע לפורקנו" (חחח) בתוך הבחורה השלישית, זה מאוד ערער את הקשר שלהם... (אני חושבת שזה היה במלך החומוס ומלכת האמבטיה)... היה מאוד קשה לי לחשוב על הסיטואציה הזו אם היא הייתה קוראת לי, לכן זה אחד הגבולות שאני יציב במצב שאני יהיה בשלישיה...

זכוכיות

New member
עדין לא גיבשתי דעה

בצעירותי (אני כותבת את זה הרבה לאחרונה, ממש הזדקנתי) הייתי חלק ממשהו כזה. הייתי הצלע השלישית (אני + זוג) כך שהדילמה מראש קטנה בהרבה... חוץ מזה מראש הובהר על ידי כל הנוגעים בדבר שלא יהיה שום מגע ביני לבינו, כולנו היינו שם בגללה ולמענה
. היום, אני לא בטוחה שהייתי זורמת עם זה, אבל אז הייתי צעירה וסקרנית. הם בכל אופן, יחד עד עצם היום הזה, נשואים באושר. מעבר לזה, היה לי אקס, בחור שהייתי איתו בגילאי 18-20.5, שהצעתי לו את הרעיון, עם בחורה מאוד מושכת... אבל הוא סירב. אני כבר לא זוכרת למה הצעתי, ולמה הוא סירב
האקס האחרון שלי היה נורא לחוץ על שלישיה לקראת סוף הקשר, הוא לחץ כ"כ שזה היה כבר דיי פתטי, ואני סירבתי בכל תוקף כי לא הרגשתי שזה מתאים, מה גם שהקשר גסס גם ככה. הנוכחי, גם אם פתאום הייתי נתקפת בפרץ מתירנות מפתיע, לא היה מסכים. איך אני יודעת? כשקראנו יחד את השאלה שלך לראשונה, לפני כמה ימים, הוא טרח לציין את זה. הוא אמר שיהיה קשה לו לראות מישהו או מישהי אחרים נוגעים בי. בעברו יש שלישיה אחת (עם מי שהיתה חברתו ובחור נוסף) ואורגיה המונית אחת... אז כנראה שהוא מיצה

למעלה