סקר קטנטן..

ChilD SouL

New member
מורה הכי הכי../images/Emo35.gif

מורה כזה צריך לשבת בכלא, לדעתי.

WildLove

New member
בכלא? זה ממש לא נכון

אם מישהו צריך ללכת לכלא זה אני שנוהג מגיל כל כך צעיר כשעליתי על המושב המורה הבין שאם הוא יעשה לי 28 שיעורים סתם נהיה 2 מפגרים שמסתובבים בכל רחבי העיר בלי טעם

Daemonlior

New member
כמו הרבה תלמידים אחרים..

אתה לא חושב? אבל כמו שאמרתי, שיהיה בכיף..

WildLove

New member
חז וחלילה

למה שאני יתפוס מעצמי? לא באתי לפה והתגאתי כדי לנסות להוציא לאנשים את העיניים, שאלו כמה יצא, אז הרשתי לעצמי גם להגיב למה אנשים לא יכולים לפרגן במקום למצוא מקום לנסות להעליב ולדרוך על השני?...

MrJacKasS

New member
../images/Emo31.gif

איך את מסבירה שהוא עבר את הטסט ?! אם הוא לא היה יודע לנהוג הוא פשוט לא היה עובר מספר שיעורים זה אינדוידואלי לכולם לחלוטין, יש כאלה שצריכים 100, יש כאלה שצריכים 9 .. עם כל הכבוד, לימוד הנהיגה האמיתי והמשפיע ביותר על הנהיגה הוא תקופת המלווה על האוטו הפרטי שבו ינהג בעתיד.

WildLove

New member
אחרי שמגלים לכולם דבר כזה

אי אפשר לספר גם מי היה המורה :) (אני חושב שזה מסיבות שדי ברורות)

LCA

New member
זה סתם מסקרנות

כי למדתי אצל מורה אחד באילת ורציתי לדעת אם זה אותו אחד... אם בא לך, שלח לי מסר עם שמו...

recoil

New member
לי.. הממממ ברעעע

* 113 שקל אגרת תאוריה + 2 שקל על השקית פוליו של הדף הירוק (גנבים). * 30 שעורים, 19 של שעה כל השאר של 40 דקות.. יוצא: 3160. * טסט 300 שקל. * אגרה של הרישיון הזמני 113. סה"כ: 3688 ש"ח. יצא לי נחמד דווקא

learndriving

New member
שרפתי כבר

4680 ש"ח ועדין לא ניגשתי לטסט פנימי וחיצוני.................... (כבר בשיעור 52) חסכתי ושמרתי 3000 ש"ח בשביל שיעורי נהיגה. לאחר נאזל לי 3000 ש"ח למרות שעדין לא נוגשתי לטסט פנימי וחיצוני. באמת אי אפשר לנחש ש3000 ש"ח זה מספיק כי אולי תלמיד צריך ללמוד המון שיעורים או....................

למעלה