סקר קטנטן..

גיא246890

New member
סקר קטנטן..

כמה עלה לכם הרישיון בסוף!?!? לי יצא 3700 זה הרבה?? זה ממוצע?

Daemonlior

New member
כבר דנו בזה..

אבל בכל אופן, אני סיימתי בטסט שני עם 3570.. אני מאמין ש 3700 זה הממוצע..

MrJacKasS

New member
אני !

בא לי לחשב P: אז ככה: 25.5 שיעורים כפול 140 ש"ח = 3570 ש"ח 2 תיאוריות = 226 ש"ח טסט פנימי = 150 ש"ח טסט חיצוני = 280 ש"ח סה"כ: 4226 ש"ח (מקווה שלא שכחתי כלום ..) וואוו .. יצא הרבה ממה שחשבתי ..

אוראל1988

New member
אצלי

תיאוריה- 113 32 שיעורים X 75 2 טסטים- 713 אגרה- 131 סה"כ 3357 ש"ח והרבה הרבה עצבים.

Daemonlior

New member
קטנות =)

שכחת גם טסט פנימי ובדיקה רפואית לטופס ירוק שזה עוד 213 ש"ח..

אוראל1988

New member
אהה צודק

טסט פנימי- 0 ש"ח לא היה
בדיקת ראייה 30 שקל בדיקה אצל הרופא 6 שקל ערבון..... אז כמה עכשיו זה יוצא לי?

Daemonlior

New member
חח כמו שאמרתי, קטנות..

אבל למה לא עשית טסט פנימי? עוד בית ספר שמסלף את החוקים?

Daemonlior

New member
גם אתה מסלף, אז מה? ../images/Emo6.gif

די כבר לנסות חח, נמאס לי לריב איתכם..

אוראל1988

New member
יש חוקים שאני מוכן להקשיב להם ויש

חוקים שהם לא לטעמי אז אני שם עליהם פס...אופס חשבתי שאני זה אתה!!! מצטער. והסיבה היא שהמורה שלי הוא המנהל המקצועי של הבצפר.

ררדד

New member
לי יצא נמוך - מורה זול..

30 שיעורים כפול 80 ש"ח=2400. טסט פנימי היה באחד מהשיעורים בלי תשלום נוסף. תיאוריה 113. טסט חיצוני 300. סה"כ 2813 ש"ח.

WildLove

New member
בתקווה שהחברה פה לא יהרגו אותי..

יצא לי 2550~ אבל התקמבנתי עם המורה, כאילו, כל שיעור היה 80 ש"ח (80*28=2240, למרות שבפועל עשיתי רק 9) האגרה 113 טסט + טסט פנימי 260 שקל + 50 שקל בגלל שהוא היה המורה הכי הכי, וכמובן כי הסכים להריץ איתי את הענינים במקום לחכות 28 שיעורים (העובדה שאני אילתי מורידה את המחירים? קשה לי להאמין שזה קשור גם לנהיגה)

ררדד

New member
הממ

זה שהוא הסכים להריץ אץ העניינים (עזוב את זה שזה לא חוקי, ניקח בחשבון ששניכם לא מדברים על זה יותר..) זה מצויין בשבילו! תחשוב ששילמת לו על 19 שיעורים שלא לקחת.. הוא חסך עליך כמות יפה של שעות, כמות יפה של דלק ודאגות.. הרבה מורים היו שמחים שישלמו להם על 19 שיעורים שלא נלקחו.. זה כמובן אם הם סומכים עליך שלא תדבר על זה יותר..חח

Daemonlior

New member
עשית רק 9 שיעורים?

שיהיה לך לבריאות.. אבל לפי דעתי כל ה 28 (אם לא יותר) נחוצים.. לא רק בישביל לעבור טסט, אלא בכלל בישביל לצבור ניסיון בכביש..

למעלה