סקר קטנטן.

Leemon

New member
אני לא ראיתי\קראתי שום דבר מלבד

סאקורה... לא היה לי כוח לקנות את זה. אבל אני קוראת את המאנגה של סאקורה.

Goggle Girl

New member
אוקיי...

כמעט סיימתי לראות את האנימה של מאג'יק ניית רייארת', ויש לי את כל המנגה (האובה לא ממש נחשבת כי היא אובה אבל ראיתי גם אותה) ראיתי צ'וביטס ואני הולכת לקרוא את המנגה קראתי כל סאקורה, עוד 15 פרקים לסיים את האנימה. קוראת טסובאסה. ראיתי אקס, עובדת על המנגה. קראתי וויש, טוקיו באבילון, מיוקי צ'אן אין וונדרלנד (XD ילדה מסכנה), אה כן, ראיתי גם אנג'ליק לייאר וקראתי חלק מהמנגה... וזה כל מה שאני זוכרת כרגע. מה הכי אהבתי? את המנגה של סאקורה וטסובאסה, ואת האנימה של מאג'יק ניית רייארת'. אה ומיוקי צ'אן, זה פשוט היה מצחיק מדי XD

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif XDD ../images/Emo1.gif

המנגה של מאיוקי-צ'אן פשוט קורעת! ! XDD

GalBatz

New member
הממ,../images/Emo87.gif

ראיתי אנג'ליק לייר וצ'וביטס. ופרק אחג של X. וקראתי חלק ממש קטן מהמנגה של סאקורה וחלק עוד יותר קטן מהמנגה של צ'וביטס.

אמממ...

טוב קודם כל כמובן שראיתי סאקורה... אני עכשיוב באמצע אנג'ליק לליר וראיתי פרק אחד של צ'וביטס... קראתי חלק פיצפון מההתחלה של טסובאסה ואת וחלק מהכרך האחרון של סאקורה...וכשאני אגמור עם אנג'ליק לייר אני רוצה לראות את אקס... אהה והתחלתי ליקרוא אקסאקסאקס הויק אבל לא כל כך אהבתי...

Spinel Sun

New member
אב גם מג'יק נייט רייארת'

וראוי לציין שבשני אלו קראתי רק את הגליון הראשון חיח

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאני זוכרת../images/Emo3.gif

אני זוכרת במיוחד את ההחתימה:X

BaBy AnImE

New member
המ.... אני לא.../images/Emo103.gif

יכול להיות שזה בגלל שהצטרפתי רק לפני כמה חודשים.

rocket

New member
המממ ....

ראיתי : אקס טוקיו בבילון חצי של אנג'ליק לייר חצי פרק של צ'וביטס וכמה קליפים של כל מני סדרות מנגות - לא קראתי רק עיינתי במנגה של איקס

למעלה