סקר קטנטן.

HuGo Hell

New member
סקר קטנטן. ../images/Emo9.gif ../images/Emo1.gif

איזו עוד אנימות\מנגות של קלאמפ (היוצרות של סאקורה) ראיתם\קראתם? ואיזו מהם הכי אהבתם? אני אישית אוהב את כל המנגות של קלאמפ
הגאוניות. אני באמצע לקרוא את המנגות: אקס, טוקיו בביליון, טסובאסה, אקסאקסאקס הוליק, צ'וביטס, וויש וקראתי את מאיוקי-צ'אן אין וונדרלנד. אהבתי (בנתיים) את כולם מאוד אבל ביחוד מאוד את צ'וביטס ואקסאקסאקסהוליק :X

*שותקת*

<כולם>
<שאיה> אני לא מכירה עוד דברים.. הכוונה באקס זה אקסמן?! כי אם כן אז בוודאי.. וכל גיבורי העל.. ואם זה לא אז אני אשתוק עכשיו

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifלא נראה לי שזה אקסמן

מאחר שאקסמן זה מבוסס על קומיקס אמריקני [ואם אני טועה, נא לא לסקול]

HuGo Hell

New member
את לא טועה ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif

אקס זאת סדרה\מנגה על סוף העולם.

shui chan

New member
היחידות שראיתי הן סאקורה ואקס

את המנגה של סקאורה קראתי גם עד הסוף ^__^ (יאי לי!) ואממ.. אני די בתחילת טסובאסה.. אופיר יש לך את המנגה של אקס?

HuGo Hell

New member
ייפ. ../images/Emo1.gif

לא ממש לי. יש לי רק את הכרך הראשון אבל לירון השאילה לי את כרכים 1-11.

BaBy AnImE

New member
אז רק לי אין חברים בסביבה ../images/Emo103.gif

הקרובה אליי שאוהבים מנגה/אנימה. יש רק 1 שאני מדברת איתה פעם במליון שנים למרות שהיא גרה ליד הבית שלי.... וגם חוץ מסאקורה היא לא ראתה עוד אנימות.... רק גראווי אצלי. אוף! למה העפולאים כל כך בורים?!

HuGo Hell

New member
האמפ. ../images/Emo1.gif

לירון גם לא כזאת קרובה אלי. :X היא גרה ברמת גן ואני ברעננה... אני במרחק של חצי-שעה-שעה נסיעה ממנה

BaBy AnImE

New member
גם חצי שעה זה כלום../images/Emo103.gif

לעומת אין בכלל. כולם צריכים להכיר אנימה!!! יש אנשים שהולכים עם חולצות עם הדפסים של אנימה ואפילו לא יודעים שהם לובשים את זה. הם קוראים לזה סתם "הדפס" או "ציור". אנשים צריכים ללמוד להעריך את האמנות הזו!!! >_<

BaBy AnImE

New member
למה אתה חייבת לבאס?../images/Emo103.gif

הייתי באמצע השוונג של נאום חוצב להבות!!! למה אתה מצנן?

shui chan

New member
אתה ילד מוזר :p

אבל אני חייבת להגיד שפורום סאקורה בלעדיך היה משעממם.. או משהו כזה ^_____________^

Leemon

New member
את לא היחידה!

גם לי אין. אני לא מכירה פנים אל פנים אפילו חובב מאנגה\אנימה אחד. (טוב, אולי בעצם יש כמה, אבל לא כאלה מהסביבה הקרובה שלי ולא כאלה שאני יכולה לדבר\להשאיל מהם מאנגות.)

למעלה