סקר קטנטן ...

אופירA

New member
מנהל
הבנתי שנותחת אצל ד"ר אבינוח באסותא

(זה משנה מי המנתח ובאיזה בי"ח נותחת). לכן כדאי להתייעץ עם המזכירה, למקרה שאינך רוצה לסגור - ובצדק - האם לעשות שיקוף בלי סגירה, או לדחות את השיקוף עד שיהיה צורך בסגירה. יש להם שיקול דעת מה עושים במקרה כזה, ובנושא זה אני מאוד סומכת על שיקול הדעת שלהם.

שרולצה1

New member
אנחנו חיים במדינה דמוקרטית אבל...

בדרך כלל הרופא המנתח שיכנע אותך לסגור ואת תשתכנעי מהר כי בכל זאת הוא סמכות .בפרט שהוא יסביר לך שאת אולי לא מבינה והוא בעל נסיון אבל המסקנא היא שכאשר את תגידי שאת לא מעוניינת לסגור אז הוא לא יסגור את שולטת בהחלטותייך ....

קובי d1

New member
לכל הסוגרים

לפי הבנתי הסגירות של ד"ר אבינוח מידי חודש הם לא תורה שניתנה בהר סיני הסגירות צריכות להיות ברגע שהירידה במשקל נפסקת או שיש עליה בכמות המזון שאנחנו צורכים כמו שכתבתי פה הרבה פעמים ואולי החדשים לא קראו ,את כל המשקל העודף שלי 50 ק"ג הורדתי בלי לסגור את הטבעת ,חוץ מהסגירה שהמנתח שלי ד"ר סובחי ,סגר בזמן הניתוח סגירה ראשונה עשיתי שנתיים וחצי אחרי הניתוח ,וסגירה שנייה שנה וחצי אחרי ,אני מקווה שאני מדייק ,עבר הרבה זמן מאז. בהצלחה לכל החברים /ות החדשים/ות. שבוע טוב לכולם. קובי

שרולצה1

New member
הורדתי 20 קילו בלי סגירה בחודשיים

אני ראיתי שאני יורד יפה ואין צורך לסגור אז משכתי את הסגירה וגם כעת לאחר סגירה אני חושב שהייתי מושך עוד חודשיים .

לשרולצה

היי נעים מאוד. תודה על איחולייך ואני תמיד שמחה לשמוע על עוד ועוד סיפורי טבעות. ראשית כתבת כאן על "ללגום בזהירות יתר ובקצב איטי" - אני הולכת לעשות את זה מהפעם הבאה שבו אכניס נוזלים. אני חושבת שהלחץ שאני מרגישה נובע מ"חוסר זהירות ומאי-קצב-איטי. עכשיו נפל לי האסימון לאחר שקראתי את מה שכתבת. תודה!!! ביום שאתה סגרת פעם ראשונה - אני נותחתי. נפעמת מירידה של 20 קילו בחודשיים. אקח את המלצתך ואהיה רגועה וסובלנית אם כי ברור לי שקצב הירידה המדהים שלך לאו דקווא יקרה גם לי. ככל שאני יותר קוראת אני מתחילה להבין שעשיתי צעד נכון שסגרתי את עצמי עם טבעת. תודה. שיהיה לך גם המון בהצלחה ובריאות. שרון יסמין

שרולצה1

New member
שרון -יסמין בוקר טוב

אסור לנו לשכוח שבמשך עשרות שנים אנחנו התרגלנו לאכול מהר וללגום במהירות הקול .אנחנו אנשים שמנים ולא משאיפת אויר...אנחנו שמנים כי אכלנו בכייף ומהר כי נהנינו ממאכלים טובים ומעניינים והבעיה העיקרית היא שכל מאכל התגמד לידינו למשל מגש פיצה הרגיש כמו משולש אחד .לפה הרגישה כמו פיתה .ובמרק בכלל לא נגענו כי זה לא אוכל .וכעת כשעשינו טבעת פתאום למרק יש זכות כבוד והתיחסות יתירה אבל כעת המרק שולט בנו ומלמד אותנו היי זילזלתם בי ?! עכשיו אני אחנך אתכם . ולכן כעת כל שנותר לנו הוא להתקדם בדרך החינוך היעיל וללגום לאט ,למזוג לצלחת כמות קטנה של מאכלים שבקושי יעברו .ואין משיחים בשעת הסעודה .ולא שותים ואוכלים יחדיו כי הכל יברח .לסיכום אנחנו עוברים סדרת חינוך אישי במיידית בין ברצון ובין שלא ברצון .מאוד חשוב להיות רגועים וכשנמצאים המתח הטבעת מרגישה ומתנקמת .... היא אוהבת אנשים עליזים חיניים ורגועים .הטבעת היא כמו אשה אוהבת צומי חום ואהבה רוגע ומילה טובה שלווה ונינוחות .פנקי אותה בעדינות ותראי כמה היא תרעיף עלייך הבנה .... ממני ישראל

לישראל (שרולצה)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי עם מה שכתבת. יו כמה זמן לא צחקתי ככה. אני הולכת להעתיק את מה שכתבת לקובץ של וורד, להדפיס את זה ולתלות מול העיניים - כל מה שכתבת פשוט בינגו. "אנחנו אנשים שמנים ולא משאיפת אויר" - חזק!!! תמיד אמרתי שלשמנים יש חוש הומור מעולה!!! יו איך הצחקת אותי עם ההודעה הזו שלך. ונכון שמרק זה לא היה אוכל? זה המאכל שקיבל הכי הרבה זילזול ממני. וכיום - 4 ימים אחרי ניתוח אני מעריכה את המרק ומתה לשתות כמה כפות ממנו. כמה נכון מה שכתבת!!!! תודה על עצתך - אטפל ואפנק את הטבעת....אני מאוד זקוקה להבנתה עכשיו אחרי שצחקתי הכאבים חזרו לי (מסתבר שלאחר הניתוח צחוקים זה כואב) - אבל סבבה לי. צחקתי כהוגן עכשיו. תודה ישראל.

שרולצה1

New member
שרון

אני שמח שצחקת אומנם לא קל לצחוק בימים טרופים אילו שלאחר הניתוח המהדקים כואבים מכל צחוק . והכי חשוב שהפנמת את המסר ואני כותב לך את הדברים הללו מתוך נסיון אומנם מועט אני רק חודשיים לאחר הניתוח . אבל נקשרתי אליה והיא אוהבת אותי ואני מאוד מאריך אותה אני מכבד אותה והיא מפנקת אותי אני משתדל לגרום לה ביתר סובלנות והיא משתדלת לא להכאיב לי .אני מתיחס כראוי והיא מעריכה אותי על כך .אני מקוה שתמיד אוכל לכבד אותה ולא לבגוד בה ואני מקוה שהיא גם לא תפזול למקומות אחרים ושלא תכאיב לי . אוהב אותה מאוד . טבעתי .

לשרולצה

רחמים עלי. הצחוק בריא לבריאות אבל מכאיב אחרי 4 ימי ניתוח. יו איזה גנוב אתה. אתה בסדר אתה. איזה חוש הומור מדליק יש לך. כל הכבוד.

אופירA

New member
מנהל
שרון

אחרי 3 ימים עדיין אינך יכולה לדעת מה מצב הסגירה שלך. יש עוד כאבים שמשפיעים על ההרגשה והכוחות. לאט לאט עם הזמן תוכלי לדעת אם באמת קשה לך או שזה פסיכולוגי. אני מבינה שקשה לך לשתות, אבל עלייך לשתות לפחות ליטר ליום, אחרת את עלולה להתייבש ויהיו לך סחרחורות ובחילות. לא כדאי. תקפידי על שתייה לאט לאט. כנראה קשה לך לשתות בגלל כאבים ולחץ. אז תיזהרי ותשימי לב שאת שותה מספיק. בכל אופן, מי שיורד במשקל, אין סיבה שילך לסגור את הטבעת. כל עוד יש לו ירידה במשקל, לשם מה לסגור? סוגרים כשמפסיקים לרדת במשקל ומרגישים שאוכלים יותר מידי. אבל השאלה לקמפיאנו נשארת - אם אצלך זה פסיכולוגי או שפשוט יש הגבלה עם טבעת פתוחה.

היי אופירה

בוקר טוב אופירה. שלומות. אתמול הצלחתי לדחוס כוס וחצי מים במהלך היום. ברור לי שזה לא נורמלי ואני לא רוצה להגיע למצב של התיייבשות. הבוקר אני מרגישה כבר הרבה יותר טוב, הכאבים פוחתים בצורה משמעותית ומצב רוחי הטוב חוזר לכשהיה. מהבוקר אקפיד על שתייה. אשתה לאט ובזהירות אבל אשתה. מקווה שהלחץ לאחר השתייה לא יתיש אותי אבל בהחלט מתאוששת מהניתוח וצריך להתחיל "לתפעל" את הגוף עם נוזלים. חבר כאן כתב לי שרק אחרי חודשיים הוא ביצע את הניפוח הראשון היות ובחודשיים שלאחר הניתוח הוא ירד כ- 20 קילו. זה מצטלב בדיוק עם מה זאת כותבת - שמי שיורד במשקל אין סיבה שילך לסגור את הטבעת. כל הדברים האלו שאתם כותבים ממש משכילים אותנו החדשים כי אני מתחילה להבין איך המנגנון עובד. צודקת - אם יש ירידה למה לסגור? גם לך אני אומרת - שמחה שאני אחרי זה. בטוחה כשהקילוגרמים המיותרים יפרדו ממני אהיה גם מרוצה מהניתוח. שיהיה שבוע טוב - שרון יסמין

שרולצה1

New member
כל הכבוד

אני בדיוק לפני חודשים עשיתי את הניתוח וירדתי 20 קילו ועשיתי סגירה ראשונה ביום רביעי האחרון סגירה של 5 . ובאמת כל הכבוד לך תמשיך להינות מהחיים

אופירA

New member
מנהל
ברוכים הבאים כל המצטרפים החדשים לפורום ../images/Emo13.gif

כדאי להיות פה, ללמוד וללמד. גם אנו הוותיקים צריכים כל הזמן מצטרפים חדשים כדי לשאוב מהם ידע נוסף. ובכלל, כיף לעזור לאחרים וללמוד אחד מהשני. אז תישארו פה
.

שרולצה1

New member
כייף לראות פורום מוצלח

אני לראשונה נכנסתי הערב לפורום וכייף לראות שאנשים נחמדים עוזרים לשני מכל הלב

haya505

New member
../images/Emo230.gifלקאמפינו

בלי עין רעה כנראה פיית התבעת שלך עבדה שעות נוספות איך הצלחתה כל כך מהר ואיך אתה מריש במובן הבריאותי תשמור על עצמך כי לדעתי ירדתה מהר מדי אבל העיקר הבריאות שלח לנו תמונות לפני ואחרי אם תרצה לראות את שלי הן מופיעות בעמוד 4

למעלה