סקר קטנטן ...

haya505

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo51.gif||לב לשרה 16

תודה מכל הלב והנה עוגה לנחמה כמו שהיתי עושה פעם וסליחה בדיקות דם אני עושה מחר ותודה על הדאגההההה לפני שפתחתי גם אני הקאתי כמה פעמים ביום ובסגירה הרופא לא אמר כלום על תבעת שמחליקה איך הרגשת שהיא החליקה כי אני לא מרגישה כלום הכל בסדר אז איך יודעים?

אלישבע24

New member
היי דורית

אני עשיתי את ניתוח הטבעת לפני 4 חודשים וירדתי עד עכשיו 17 ק''ג, מצטערת שלא עשיתי את הניתוח לפני 20 שנה,חלום חיי היה להיות שבעה, ועכשיו אני שבעה משני ביסים , הניתוח לוקח שעתיים וכמעט אחרי את הולכת הביתה. אם תחליטי לעשות שיהיה לך הרבה הצלחה.

דר איל

New member
שינה לי את חיי לטובה

7 ח' לאחר הניתוח התחלה 113.8 עם כל התחלואים בעולם,היום 71.8 בריא כמו שור עושה שוב כןןןןןןןןן חי בשלום ובהבנה עם טבעתי

מאד מאד מרוצה

חיים חדשים, אחרים, טובים יותר. האוכל עדיין במרכז הקשב, אבל רק כעניין, תחביב. 40 קילו פחות, ומצטערת על כל יום שביזבזתי ללא הטבעת. חיה איתה בשלום והבנה. זוגיות מושלמת. ממליצה בכל פה.

../images/Emo91.gifשינה את חיי../images/Emo70.gif

היום פחות מ 3 חודשים הטבעת עדיין פתוחה לגמריי ירדתי כ 30 ק"ג אני אדם חדש

לילך 1233

New member
לא מתחרטת לרגע ../images/Emo70.gif

אף פעם לא האמנתי שאני ישבע מכמה ביסים בודדים נהנית מכל רגע שאני לא יכולה לאכול בורקסים ,פיצות , וכו' אומנם מבחינת השוקולד צריכה להיות יותר חזקה מפני שהוא עובר אבל לא כמו פעם , 9 חודשים אחרי טבעת משקל התחלתי 123 ק''ג והיום 94 ק''ג גובה 1.75 , יש ימים קשים יותר ויש ימים קלים יותר בסה''כ מתחרטת שלא עשיתי את הניתוח לפני 5 שנים !!!!

איךהצלחת להוריד

בזמן קצר כל כך כל הרבה קילוגרמים. אפשר לשאול מה אתה אוכל במשך היום?

דורית51

New member
אם ממש מקסימים../images/Emo23.gif

תודה רבה רבה לכולם על התשובות המפורטות והמעודדות... הניתוח שלי נקבע ל-5/8, מקווה שחצי שנה לאחר מכן, אוכל להמליץ ולעודד מישהו אחר, כמו שאתם עשיתם.

שרולצה1

New member
המון המון הצלחה

אני מאחל לך המון הצלחה .ותחילת דרך לחיים מקסימים ויותר יפים .

שאלה לקאמפיאנו

היי והצלחה רבה. עברתי טבעת ב- 1/6 (ממש לפני מס' ימים). למה אתה אחרי 3 חודשים ועדיין פתוח לגמרי? מסקרן אותי כי ברור לי שגם אני פתוחה לגמרי עם הטבעת אבל הכאבים והלחץ שאני שותה - באמת גורמים לי לחשוב אם באמת "קשה לי" או שזה פסיכולוגי. אבל באמת אני לא מצליחה לשתות יותר ממקסימום חצי כוס כי יש לי לחץ גם מזה. למה בעצם לא סגרת עדיין?

שרולצה1

New member
שלום שרון ומזל טוב

ראשית אאחל לך בהצלחה את בתחילת דרך מקסימה .אומנם לא קלה אבל מאתגרת ומעניינת . אני עברתי גם ניתוח טבעת ב 27.3.11 בסורוקה ובשבוע הראשון והשני ממש רק שתיתי וכלתי מרק חם ללא תוספות . היו לי הפרעות במעבר אפי' של מים אולם למדתי כי עלי ללגום בזהירות יתר .ובקצב איטי .ואכן זה שיפר מאוד את ההרגשה . אני סגרתי לראשונה ביום רביעי האחרון 31.5.11 וכבר הורדתי 20 קילו בדיוק . אני מאחל לך המון הצלחה ותיהיי סובלנית ותשתדלי להיות רגועה הכל יהיה בסדר את בדרך טובה ומקסימה . בברכה ישראל

שרולצה1 יש לי שאלה

אם סגרת חודשיים אחרי הניתוח, זה אומר שלא היית בביקורת עם האולטרסאונד אחרי חודש?? כי אמרו לי שבביקורת הוא חייב לסגור טיפה כדי לבדוק שהטבעת באמת עובדת... אני שואלת מכיוון שאני לא רוצה לסגור כל עוד אין צורך ואני יורדת יפה ללא הסגירה.

שרולצה1

New member
הדס שוב שלום

נכון מאוד לא סגרתי ולא הייתי בביקורת רק כעבור חודשיים .אומנם אומרים לכולם לעבור בדיקת שיקוף כעבור חודש ואני החלטתי על דעת עצמי שאני עושה רק כעבור חודשיים .ואכן בבדיקת השיקוף הראשונה סוגרים כ 5 CC ואת לא חייבת מיד אחרי חודש וזו המלצה שלי בלבד למרות שאני לא רופא .

היי שוב ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יש לך מושג אם אני יכולה להגיע לשיקוף ולא לסגור??

אופירA

New member
מנהל
את יכולה, אם את רוצה

אבל יתכן שאין טעם, וכדאי להגיע לשיקוף בזמן הסגירה. אולי תתייעצי עם המנתח או המזכירה? כי באמת חבל לסגור כל עוד את יורדת במשקל. ד"ר אבינוח קורא לזה אפקט דג הזהב. הוא ממשיל את הטבעת לדג הזהב שממלא את המשאלות, וצריך לנצל אותו בזהירות ולא לבזבז במהירות את המשאלות שהוא מאפשר. מה שלא צריך לא מבקשים, ולא מבזבזים על זה דג זהב. כלומר כל עוד יורדים במשקל, לא סוגרים את הטבעת. מנצלים את האפשרות לסגור רק כשצריך ולא כשלא צריך. הרי לסגירה יש מחיר. אז לשם מה לשלם את המחיר כל עוד אין סיבה?

שרולצה1

New member
תשובה יפה ומנומקת

אבל אבינוח שיהיה בריא אוהב לסגור וכמה שיותר

אופירA

New member
מנהל
אנו חיים במדינה דמוקרטית ../images/Emo13.gif

נכון, שד"ר אבינוח אוהב לסגור ואולי משכנע לסגור כמה שיותר. אבל יש לד"ר אבינוח גם יתרון גדול - הוא לא מתעקש, כאשר אתה רוצה משהו אחר מהרצון שלו, זה לא פוגע לו באגו, והוא מפרגן לך בהחלט מה שאתה מעדיף. כלומר אם יש לך שיקול דעת לסגור פחות מ-5, או לסגור יותר מאוחר - הוא יקבל את רצונך בברכה ולא ישכנע אותך לשנות את דעתך. אני סגרתי פחות מ-5 בהתחלה, והוא הסכים לשיקול שלי ושיתף פעולה. בשנה האחרונה פתחתי כמה פעמים נגד דעתו, ותמיד הוא ברך אותי וסמך על ההחלטות שלי. גם הוא, גם ד"ר אן. הם אומרים את דעתם, אבל לא מכריחים אותך לקבל. יש מצבים ששיקול הדעת שלך נראה להם שגוי מאוד, ואז הם עלולים להפעיל עליך לחץ (כגון אם אתה שוקל 200 קילו, יורד לאט ולא ממהר לסגור), ובצדק. אבל כל עוד יש לך שיקול דעת סביר, הם לא יפעילו עליך לחץ ולא יתווכחו איתך. וגם אם שיקול הדעת שלך שגוי - כאשר אתה עומד על דעתך, הם יכבדו בסופו של דבר את רצונך!

שרולצה1

New member
תודה אופירה

אכן מתקבלת דעתך והיות ונימקת בצורה מיוחדת אני מודה לך .אכן דר' אבינוח הוא איש מקסים מכל הבחינות .

אופירה

תודה על העידכון, אני באמת לא רוצה לסגור לפני שיש צורך... פשוט אמרו לי שבשיקוף חייב לסגור כדי לבדוק את הטבעת... השאלה היא אם זה נכון...

למעלה