סקר קטן . . . האם כל מי שחזר בשאלה כבר אינו מאמין באלוהים ? תגיבו . . .
M MANY MEN New member 13/5/07 #1 סקר קטן . . . האם כל מי שחזר בשאלה כבר אינו מאמין באלוהים ? תגיבו . . .
ק קופיפלה New member 13/5/07 #2 לא חשבתי על על זה כי לא חזרתי בשאלה בגלל בעיות באמונה נכון אני לא בדיוק מאמין שהוא עוזר וכו ואם מישהו מאמין אז הוא חרדי אז אני מניח שזה מאמין שהוא פה אבל שיניח לי אני מסתדר לבד
לא חשבתי על על זה כי לא חזרתי בשאלה בגלל בעיות באמונה נכון אני לא בדיוק מאמין שהוא עוזר וכו ואם מישהו מאמין אז הוא חרדי אז אני מניח שזה מאמין שהוא פה אבל שיניח לי אני מסתדר לבד
M MANY MEN New member 13/5/07 #3 לא מחייב שהוא יעזור לך השאלה זה אם מי שחזר , מאמין ? , לא קשה להבין שאלה פשוטה , כי לא מעניין אותי מה היה עם אלוהים ואיתכם רק הנ``ל
לא מחייב שהוא יעזור לך השאלה זה אם מי שחזר , מאמין ? , לא קשה להבין שאלה פשוטה , כי לא מעניין אותי מה היה עם אלוהים ואיתכם רק הנ``ל
M Moon rise girl New member 13/5/07 #4 אותי זה פשוט הפסיק לעניין, לא חושבת על זה וזה לא רלוונטי לגביי אם יש אלוהים או לא.
M MANY MEN New member 13/5/07 #5 את לא חושבת כי קשה לך להתמודד ? אגב אני לא חוסיד או משהו , גדלתי ואני גודל בבית דוסי , ואני עם כיפה שם זין על הדתיים ומאמין באלוהים שהוא קיים .
את לא חושבת כי קשה לך להתמודד ? אגב אני לא חוסיד או משהו , גדלתי ואני גודל בבית דוסי , ואני עם כיפה שם זין על הדתיים ומאמין באלוהים שהוא קיים .
M Moon rise girl New member 13/5/07 #21 לא. אני מתמודדת עם דברים הרבה יותר קשים מתהיה אם יש אלוהים או לא, תאמין לי.
א אפיקורס ממאה שערים New member 13/5/07 #10 אתה מאמין בדינוזאורים על הירח? בשבילי זה ממש לא רלוונטי. עם יש אלוהים שמעונין בי שיפנה אלי אישית לא דרך סיפורים עתיקי יומין..
אתה מאמין בדינוזאורים על הירח? בשבילי זה ממש לא רלוונטי. עם יש אלוהים שמעונין בי שיפנה אלי אישית לא דרך סיפורים עתיקי יומין..
E Epignosis New member 13/5/07 #11 בהקבלה לדינוזאורים: אם היו דינוזאורים שיבואו אליי בדורי, ולא כמאובנים פסיביים בני מיליוני שנים.. (אתה ביקשת שאלוהים יפנה אליך אישית)
בהקבלה לדינוזאורים: אם היו דינוזאורים שיבואו אליי בדורי, ולא כמאובנים פסיביים בני מיליוני שנים.. (אתה ביקשת שאלוהים יפנה אליך אישית)
א אפיקורס ממאה שערים New member 13/5/07 #12 הוא יכול לפנות אלי גם במסר אישי כל מי שמעונין שאדע בקיומו שיפנה אלי במסרים או על גבי הפורום כולל אלוהים . ביי.
הוא יכול לפנות אלי גם במסר אישי כל מי שמעונין שאדע בקיומו שיפנה אלי במסרים או על גבי הפורום כולל אלוהים . ביי.
Y yatusha New member 13/5/07 #13 מחשבות כפירה יש ותקופה ארוכה האמנתי שלא צריך לעשות כלום בשבילו אבל בשבועיים האחרונים אני מרגישה שהוא מנסה לרמוז לי משהו עם כל הדברים שנוחתים עלי...
מחשבות כפירה יש ותקופה ארוכה האמנתי שלא צריך לעשות כלום בשבילו אבל בשבועיים האחרונים אני מרגישה שהוא מנסה לרמוז לי משהו עם כל הדברים שנוחתים עלי...
Y yatusha New member 13/5/07 #16 כמו ילד שמושך בצמה? אני מעדיפה את השטן- יש לו יותר אופי וסקס אפיל...