סקר קטן....

רק לב

New member
סקר קטן....

האם אתם לומדים היום? אם כן מה אתם עושים? מתמקדים על דברים שקשה לכם? עוברים על הכל? עושים סימולוציה אחרונה?? מחר אתם מתכוננים לגעת במשהו שקשור לפסיכומטרי....?

peeer

New member
היום-סימולציה אחרונה של לחמן ולומד

חוזר על מילים ודברים שהיו לי קשים בסימולציה האחרונה אבל חזרה כללית לא יותר מזה... ומחר בבוקר 16H וזהו לא נוגע יותר בכלום

Famme Fatal

New member
גרררר

עשיתי עכשיו את 16H +2 פרקים נוספים מתכוונת לעשות חזרה על הכללים בכמותי וטיפה'לה אוצר מילים באנגלית מעבר לזה נשבר לי הז@#$%^#$%ן !! מחר אני הולכת לפרוק אגרסיות ולנקות לפסח- בלי להציץ אפילו בספרים בהצלחה!

וואו יש ליי עוד

לבדוק 2 סימולציות, לעשות בתקוה מחר את 16H (ואני עושה רק 6 פרקים, נשבר לי כבר!!!!!!) לסיים כמה נושאים בכמותי ולחזור על אוצ"מ כי את זה קצת הזנחתי אבל יש לי עד ראשון

NivMi

New member
סימולציה וחרישה

מבחן התוצאה חמש כבר מאחורי ונשאר לסיים שתי חוברות תרגול של לחמן(מתקדם ואנגלית) ולעבור על כל השאלות שלא הצלחתי בהן בסימולציות שעשיתי עד עכשיו. בקיצור,ברגע שתסתים ההפסקה זה חרישה עד איזה 7-8. עד טיפת הדם האחרונה.

עושה שתי סימולציות - מילולי/כמותי

בא-רור. לומדת עד לדקה האחרונה, מחר מתכוונת ללמוד מילון אנגלית/עברית ולחזור על דברים חלשים בכמותי. ביום הבחינה מתכוונת לקרוא לפחות חצי שעה באנגלית. חבל על כל דקה.

Famme Fatal

New member
את רצינית?

דווקא שמעתי הרבה המלצות, כולל בקורס שעשיתי בגבע שאומרות לתת למוח ולגוף מנוחה יום לפני המבחן

והרבה אנשים חשבו שאונס עירק היה

מוצדק.. מה שהרבה אנשים ממליצים וגם ברי-סמכתא בעיניי עצמם, לא תמיד תקף, לך ובכלל. אני יודעת שאני לא רק צריכה ללמוד, חייבת ללמוד. מה שאיזה מדריך אומר בקורס גבע לא בדיוק ישכנע אותי שאני טועה, כי לא הוא זה שמתכוון לגשת במקומי ולא הוא זה שיסבול אם אעשה יום בטן-גב בחוף דודו. ותראי, מרבית האנשים עושים קורס, בקורס מרבית האנשים מקשיבים למדריכים - הציון שקבלתי גבוה הרבה יותר מהממוצע, לפיכך חוות הדעת שלי לא שגויה יותר משל המקשיבים למדריכים ולהמלצות ("לנוח"..). אם הייתי מסטיק בומבה, אפילו הייתי יכולה לעשות מזה שאלת היגיון פסיכומטרית לעילא ולעילא.

נ ט ע 18

New member
עשיתי היום סימולציה אחרונה

את H15 שאני לא אתנגד לקבל בבחינה את הציון שקיבלתי בה...עכשיו אני מנסה ללמוד את המילים באנגלית שהצטברו לי מהסימולציות(לא תיארתי לעצמי שזה כל כך הרבה מילים וכבר אין לי כוח אז נראה לי שאני אוטוטו מתייאשת), ומחר אני מתכננת לא לעשות שום דבר שקשור לפסיכו ובעיקר לנוח..

למעלה