כמה טעויות
S SpyKid New member 15/2/07 #27 אני לא חושבת שהבחירה הנפוצה הייתה "דברים" מהסיבה שציינת, אלא כי שאר ההגדרות לא מתאימות לבעל חיים, למשל.
אני לא חושבת שהבחירה הנפוצה הייתה "דברים" מהסיבה שציינת, אלא כי שאר ההגדרות לא מתאימות לבעל חיים, למשל.
S SpyKid New member 16/2/07 #31 אם אני נמצאת בסופרמרקט ורוצה להתייחס למה שמונח על המדפים מבלי להיות ספציפית, אשתמש ב"מוצרים". אם אני נמצאת בטיול שנתי ורוצה לומר לשותפותיי לחדר לאסוף את חפציהן כי עוד מעט נוסעים, אשתמש במילה "חפצים"...
אם אני נמצאת בסופרמרקט ורוצה להתייחס למה שמונח על המדפים מבלי להיות ספציפית, אשתמש ב"מוצרים". אם אני נמצאת בטיול שנתי ורוצה לומר לשותפותיי לחדר לאסוף את חפציהן כי עוד מעט נוסעים, אשתמש במילה "חפצים"...
M maverick 42 New member 16/2/07 #32 לגבי השותפות - אני בספק נסי להגיד את המשפט הבא בקול רם: "תאספו את החפצים שלכן", לעומת "תאספו את הדברים שלכן". מה נשמע לך יותר טבעי ויותר הגיוני שתגידי... בינינו...
לגבי השותפות - אני בספק נסי להגיד את המשפט הבא בקול רם: "תאספו את החפצים שלכן", לעומת "תאספו את הדברים שלכן". מה נשמע לך יותר טבעי ויותר הגיוני שתגידי... בינינו...
S SpyKid New member 16/2/07 #33 בשפת היום-יום אני משתמשת הרבה פעמים במילים שחלק מהאנשים האחרים לא היו משתמשים בהן
L Lir האחת New member 15/2/07 #17 ../images/Emo12.gif אם הייתי שואלת אותך מה יש לך בשקית, היית עונה "אובייקטים"?
V ViolSastrad New member 15/2/07 #18 חח אני מנסה להיות מקורי ../images/Emo6.gif אבל אפשר גם לומר מיטלטלים (זה כבר יצא לי לומר פעם למישהו )
חח אני מנסה להיות מקורי ../images/Emo6.gif אבל אפשר גם לומר מיטלטלים (זה כבר יצא לי לומר פעם למישהו )