סקר קטן

sapiki17

New member
סקר קטן

הצטרפתי רק עכשיו ולוידעת אם העלתם את הנושא הזה כבר.. אז אם לא בואו תענו לי.. מי פה בעד שיעיפו את דארון יביאו גיטריסט אחר מעולה כמוהו אבל בניגוד אליו שלא ינסה להשתלט על הלהקה?? אני

ApeliT

New member
WTF???

למה להעיף את דארון? חס וגראס! אני לא בעד.. שישאירו את כולם..

sapiki17

New member
אתה לא שם לב..

איך הוא מנסה להשתלט על הלהקה? מסולן משני הוא הופך להיות ראשי ולשיר בעצמו כל מיני שירים.. וכל הזמן הוא מתלונן שהוא לא מקבל מספיק תשומת לב תסתכל אפילו בתמונות.. איך רק הוא עושה פרצופים ומנסה להיות הכי בולט כזה ויוצא דופן.. אררר שונאת אותו חחח :)

ApeliT

New member
אני בת...

סולם ראשי הוא לא.. אבל לדתי בגלל שהאו שר יפה החליטו לעשות כמה שירים משלו (זאת אומרת שהוא ישיר). איפה קראת שהוא אמר שהוא לא מקבל תשומת לב? ובתמונות הוא עושה פרצופים כי הוא טיפוס משוגע, וזה מה שמייחד אותו. ועוד משו, בנתיים דארון נשאר..

ashkeloni

New member
זה פשוט דארון ../images/Emo3.gif

אם ראית ראיונות עם הלהקה את תשימי לב שדארון מדבר הרבה... חוץ מזה שגם הטון שלו כשהוא מדבר הוא כזה, מממ, ילדותי (?) לפעמים P: אני לא דואג, דארון חמוד

ssdd12345

New member
אני לא יודעת אם את בן או בת...

אבל מה שלא תיהיי\ה אני לא סובלת אותך..וברגע זה ממש... הצד הסאדיסטי שלי רוצה לעשות לך המון דברים שקשורים בך..בכואב...ועוד המווון כואב... ואם את\ה אומר\ת דבר כזה אין לך מוזג בשיט.... כי דארון הוא זה שכותב להם כמעט את כול השירים!!!! את\ה מעיפה את דארון את\ה מעיף\ה שירים.. אוווחחחח הסטימות!!!

ssdd12345

New member
עכשיו אני יודעת שאת בת..

ועדיין יש לי סלידה ממך.... ואת אומרת דברים מטופשים!!!!!!!!!!!!

sapiki17

New member
בואנה אנשים שרוטים יש פה..

אז אולי תרצה להרביץ לי.. מטורף לך תאכל איזה חתול חח

Ipecac0

New member
../images/Emo12.gifdaron mamsh muhshar

en shum siba leafif oto! nahon, le daati ba diskim a ahronim daron shar yoter miday ve tzrihim leashir oto ke kolot reka, ki beze hu ahi tov aval a ben adam gaon!! leafif oto ze laarog et system!! at rait mi kotev et a musica?! ze akol hu!! mamash lo tzrihim leotzi oto me a leaka. hmm ve ze zeu

../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif

אוי נו באמת זה שהוא מבליט את עצמו בתמונות וזה שהוא מתחיל לשיר יותר בזמן האחרון לא אומר שהוא מנסה להשתלט על הלהקה -_____-" זה אידיוטי לגמרי לחשוב ככה. ולמה נראה לך שיעלו פה את הנושא הזה בכלל? בפורום שמוקדש ללהקה מסויימת ושהאנשים בו אוהבים את סיסטם כלהקה ומן הסתם לא רוצים שיעיפו ממנה מישהו? -.-

silver and cold

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo31.gifגאד כל כך לא!!!

כמו שאמרו חכמים מלפני להעיף את גארון זה להרוג את סיסטם! סיסטם בלעדיו זה לא סיסטם... למה להרוס משהו טוב? לכי תמצאי בנאדם מוכשר כמוהו... והקטע עם הפרצופים זה המאפיין שלו... להרבה מפורסמים יש את המאפיין שלהם אז אולי בדיסק הזה נתנו לו הרבה ביטוי אבל זה לא אומר שזה יהיה ככה בהמשך!!

למעלה