סקר קטן

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifגם פה אני לא אשנה הרבה

אני לא בעד להעיף את דארון מהלהקה. אז מה אם הוא בולט? אז מה אם הוא מנסה להשתלט על סיסטם? זה לא ממש משנה, אחרי הכל מי שקובע למי תהיה יותר תשומת לב ומי יבלוט יותר אלו המעריצים. חוץ מזה, אני אסכים עם מה שנאמר מעליי- להוציא מהלהקה את דארון זה בעצם, לדעתי, יפרק את סיסטם/יביא סימן לפירוק. תחשוב על סיסטם בלי דארון. זה לא שהוא נטול כישרון; הוא כותב הרבה מהשירים של סיסטם וגם מצליחים מהם, ואני חושבת שהוא אחד הגיטריסטים היותר טובים במאה האחרונה (=.=). חן

Evil Pig

New member
אוקי , עכשיו אני אכתוב את דעתי

ואני לא אקלל אותך ! יופי!!! ובכן שעת החפירה הגיעה : אומנם דארון מבליט עצמו בתמונות , ואומנם הוא החל לשיר הרבה יותר ממה שבדרך כלל. ואני מסכים איתך שזה דיי מעיק לפעמים < הקול שלו והצומי שהוא דורש > אבל זה האופי שלו וזה מה שעושה את סיסיטם לסיסטם - כי הוא חלק אינטגרלי מהלהקה. סיסיטם זה בין היתר דארון ודארון הוא בין היתר סיסטם ואי אפשר להפריד בינהם. אני חושב שברגע שדארון יעזוב את הלהקה זה יהיה הסוף של סיסיטם שאני אוהב. אני לא מת על דארון - ואני אפילו נגד התרבות סגידה לו.. אבל אני עדיין חושב שהוא משהו משמעותי בלהקה שאני כ"כ אוהב כבר 5 שנים אני חושב שהוא כמו ג'ימי פייג' בזפלין - זפלין בלי ג'ימי זה כמו משולש פיצה בלי קולה, זה כמו מוות בלי למות - זה כלום בקיצור אותו דבר סיסטם בלי דארון. יש לו סאנד מיוחד יש לו כתיבה גאונית יש לו קול מיוחד < אף שהוא מעצבן קלות >. ולסיכום : אם לא הבנת עד עכשיו אני לא בעד להפריש אותו מהלהקה ואני גם לא חושב שאם יעשו את זה האופי של סיסטם ישאר בכנו.. הם ישנו ג'אנר אם את שואלת אותי - הם לא יהיה יותר סיסיטם שאני אוהב ומכיר וזה יהיה אחרית הימים בשבילי אוהב סיסטם < כן אני אוהב אותם לא מעריץ אותם - כי להעריץ אפשר רק מישהו מושלם ואין אפחד מושלם אז אני לא יכול להעריץ אפחד > זהו החפירה תמה ונשלמה! לילה טוב ואני מקווה שהסברתי לך הכי יפה שאני יכול למה אי אפשר לעשות את זה..

Ipecac0

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצודק. חח אהבתי ת'דימויים

"זה כמו משולש פיצה בלי קולה" חח

Evil Pig

New member
זאת דיי בדיחה פרטית שלי ושל חברים

שלי - אבל זה תמיד מצחיק אנשים לא קשורים.. אני שמח שאהבת

TheMo

New member
מצד אחד

כן, הוא הולך ונהיה שטלתן ולפעמים קצת מציק (עכשיו עומדים לסקול אותי, אני יודע את זה ואין מה לעשות נגד זה). אבל! דארון כותב את השירים של סיסטם... ויש לי הערכה גדולה לטירוף שלו (אפילו שאני אישית מעדיף את זה של סרג'). צריך להפנים, שזה לא סיסטם בלי דארון. אבל אני בעד שייתן יותר מקום לשאר הלהקה, בחיאת! זה ממש נוגד את העקרונות שלהם, להבליט חבר אחד מהלהקה יותר מהשאר...

למעלה