סקר קטן ...

epitaph

New member
רעיון...

עדיף לך לכתוב זאפה מאשר פרנק. סתם הצעה קטנה...

redoctopus

New member
רוחות הכפר של סוסיתא....

וגם close to the edge ובלי שום צל של ספק: I talk to the wind... קלאסיקה

XCLASS

New member
תלוי בתקופה בד"כ.... כרגע:

חוץ מהחלק השלישי: TALES FROM TOPOGRAPHIC OCEANS של יס. וHEART OF THE SUNRISE של יס תמיד הצליח לרגש אותי ובנוסף סולו הגיטרה בFIRTH OF THE FIFTH. ולסיום DAYS OF FUTURE PASSED של המודי בלוז על רוב רגעיו.

nazgulheir

New member
בשליפה מהמותן

החלק הראשון באוקיינוסים טופוגראפיים מרד - סטארלס ופולן אנג'ל חצי מהשירים של ג'נסיס הרבה מהשירים של ואן דר גראאף ולקינוח - היצירה שסוגרת את אפילוג של אנגלאגורד

Gregor Power

New member
המון

Anglagard- Skogsranden זאת יצירה שתמיד ממיסה לי את הלב. המון יצירות של קאמל ממש מרגשות אותי. הרבה מהקטעים של קרימזון- בעיקר Red, 21st Century Schizoid Man, גם מרגשים אותי, אבל בצורה אחרת- מעלות הרבה רגשות קשים, או טירוף, או רצון לחנוק מישהו (אני חושב שבעצם זה נכנס בתוך טירוף). ו-I Talk to the Wind כמובן. הפסנתר בפתיחה של Fifth of Firth תמיד מרגש אותי. אגב, היצירה שסוגרת את אפילוג העלתה לי בראש דווקא את התמונות של אחרי הצונאמי.

יניבש16

New member
הוא ביצע את זה גם סולו

באחד מאלבומיו ובהרבה הופעות, מעבר לזה שהוא זה שהלחין את הקטע. אבל הביצוע המקורי של ששת נשאר הכי חזק. בהחלטו מרגש.

MajorWinters

New member
לא לגמרי פרוגרסיב....

אבל לאחרונה יוני רכטר - כל עוד אם מדברים במונחים יותר גדולים אז אפשר לדבר על Genesis - Can Utility and the Coastline Yes - Mood for a Day ומקום חם שמור לשיר שלווה של הסוסיתא שלא עוצרת

yonia3334

New member
שלי...

King Crimson - Starless rush - 2112 dream theater - acos Marillion - Blind Curve Yes - And You And I ועוד רבים...

giloni

New member
הפני שלי והשריטה שלי

אבל אם כל אחד כותב את האמת המוסיקאית-אמוציונאלית שלו, מתוך נסיון לשכנע אחרים להאזין- אז הנה שלי: Strawbs, Ghosts, Ghosts 1974 נסו ולא תצטערו שהכנסתם עוד יצירה נפלאה לרשימתכם יקי

sixkiller2003

New member
misplaced childhood

של מרליון מתחילתו ועד סופו.. תמיד מרגש אותי ברמות...

למעלה