סקר קטן

SoleSurvivor

New member
אני חושב שאול-סטארס לוקח כאן בגדול

כל שאר הפרקים הראשונים היו צפויים, ידועים, רגילים. אין איזה מוניטין או בריתות אתה עדיין מנסה ללמוד מי זה מי. אבל באולסטארס אתה כבר יודע מי הוא מי והם כבר יודעים, ולכן זה כיף לראות את הבריתות, ובכלל ההתרגשות ש"השורד האהוב עליי כאן !" ולראות את האינטרקציה בין השורדים השונים... זה מעניין. אומנם אחרי זה אול-סטארס לקחה הידרדרות קשה, אבל בפרק הראשון, עם האנשים, הבריתות על ההתחלה, הקושי, והשיר פתיחה המגניב, אין לי ספק שזה היה הפרק הפותח הכי טוב.

SoleSurvivor

New member
איזה טוויסטים בדיוק?

סכ"ה לא נתנו להם כלום, שזה כאב בשבילהם, אבל לא ממש אומר לנו כלום. חוץ מכמה פרצופים פעורים זה לא תרם לנו הרבה. העבודה והתלונות במחנה - גם באולסטארס היו.

היו 2 (וחצי../images/Emo3.gif)

1. הזה שהם נשארים עם אותם בגדים. 2. זה שהם מקבלים כסף בשביל לקנות דברים לאי - שאותו הכי אהבתי. 2.5
רופרט וגניבת הנעליים.

SoleSurvivor

New member
האחרון זה טוויסט?

זה שהם נשארו עם אותם בגדים לא הייתי ממש קורא לזה טוויסט בשבילנו, אתה מסתכל על הבגדים שלהם כל הזמן? זה לא כזה משנה... הקטע עם האי היה קצת דבילי לא? במיוחד הקטע של הגניבה של רופרט, היה מאוד דבילי. אם הוא היה אומר "היה להם מלא דברים אז החלטתי לקחת !" זה היה מצחיק אבל הוא עשה את זה כל כך דבילי "לא רציתי לגנוב אבל הייתי צריך להזכיר לעצמי שאני פיראט אכזר !!".. זה די קבע את הTONE של העונה בשבילי כעונה די טיפשית עם אנשים מגוחכים... אבל על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח.

SoleSurvivor

New member
אבל איך זה מנצח את אולסטארס?

הפרקים הראשונים כל כך היה כיף לראות את כל השורדים הישנים. ג'נה, שי-אן, סו, ריצ'ארד, רוב מ. וכו'. היה אפילו יותר כיף שלא צריך ללמוד אותם כי אתה כבר מכיר אז הם ישר התחילו בקטע המעניין - אסטרטגיות. והכי כיף לדעתי היה לראות אותם מתחברים אחד עם השני. זה מין ניסוי פסיכולוגי כזה, לראות אנשים מעונות שונות INTERACT WITH EACH OTHER. תסביר לי איך כל פרק של כל עונה יכול לנצח פרק עם ג'נה מ., שיאן, סו, ריצ'ארד, קאת'י, רוב מ., וג'רי כולם ביחד?

אני דוקא אוהב לראות שורדים חדשים

וטירונים, ולא שורדים שהופיעו כבר במשחק בעבר. נכון שזה כיף לראות את ג'נה מ.
, שיאן, קתי ואחרים אבל לדעתי כיף יותר לראות שורדים חדשים. בעונה 7 אהבתי על ההתחלה הרבה שורדים וזו העונה היחידה שבה זכרתי את כל השמות על הפרק הראשון, וגם שני הטוויסטיםן הוסיפו הרבה לפרק. אבל גם הפרק הראשון של האולסטארס היה סבבה.

SoleSurvivor

New member
שורדים חדשים לא קופצים לעיניים

בפרק הראשון לא מכירים אף אחד. בתיאלנד רק רובב(
) נראה קצת מיוחד, וגם זה לא בצורה טובה. באמזונוס לא ראיתי מישהו שקפץ לעין חוץ מג'נה וזה רק כי היא הייתה יפה(והיו כבר כאלה שהיו יפות אבל משעממות אז לא ציפיתי משהו רציני, LITTLE DID I KNOW
) בואנואטו אני רק זוכר שלא אהבתי אף אחד שם וכולם היו כאלה מכוערים וטיפשים וכל הזמן צעקו בקול רם למצלמה. הם דווקא עשו זומים על כל המגעילים שם, ולא נתנו הזדמנות להכיר את החכמים והמעניינים. עד שרודי עבר ליאסור אני בכלל לא אהבתי את איימי כי לא הכרתי אותה בכלל. ובאיי הפנינה גם אותו דבר. הקטע עם הלקנות דברים היה די טיפשי לדעתי, ממש לא קשור להשרדות זה יותר נראה כמו איזה תוכנית טיולים בנאשיונל ג'יאוגרפיק. רופרט די יצא כמו ילד עם פיגור שכלי ורק סנדרה עם הצעקות והישירות שלה משכה אותי(ולא איכזבה כל הדרך אחר כך
) אול-סטארס, היה את הצבא בהתחלה, שתודו בזה או לא, עד כמה שזה נראה טיפשי, זה גורם לאדרנלין לזרום. ואז השיר פתיחה המעולה שעד היום אני שומע אותו באוטו כמעט כל יום. החוסר אש. האינטרקציה של השורדים שאני מכיר אחד עם השני. הברית בנות וריצ'ארד במוגו-מוגו, רוב מ. ואמבר(זה היה לפני שהקטע שלהם כבר נהיה מעצבן ומאוס) וסו וביג טום בצ'פירה וג'נה המנהיגה של סבוגה. הכל התחיל כל כך מהר כי לא היה צריך להכיר אותם והם לא היו צריכים להכיר אחד את השני וככה ישר שקעתי למשחק כאילו זה היה אמצע התוכנית. ואצלי אישית האמצע של התוכנית זה(בדרך כלל) החלק הכי אהוב

n l m

New member
מרקייזס

המיקום היה הכי יפה ובפרק ראשון זה בדרך כלל הדבר היחיד שאפשר לשפוט עליו

R y a n O

New member
אני חושב שאיי הפנינה הייתה בסט

בגלל שעבדו עליהם שהם הולכים לצילומי הפרומו של התוכנית שרובהם היו עם בגדים חגיגיים שלא אמוריהם לבוא איתם לתוכנית עצמה ועשו סלקציה מה לקחת-רק נעליים נוחות בלי בגדים נוספים וגם בגלל שנתנו להם כסף מקומי כדי לקנות דברים נחוצים לשהייה באי ואלה בין העונות היחידות שלא נתנו להם סירות ולדעתי היה הצוות השורדים הכי בסט מכל עונות השרדות מישל
היפיופה והצינית שחבל שעפה לפני האיחוד טריש
הצבועה והמניאקית ג'ון
שכאילו משחק הוגן סנדרה
שלא היה מגיעה לה לזכות שעבדה כמו כל זוכה במיליון על הרבה אנשים אפילו על החברים הכי טובים שלה כריסטה
שעמדה על שלה וחבל שסנדרה חברתה הטובה האשימה אותה ולא את עצמה רופרט
שחבל שחשב שהוא מלך ומגיע לו שהעיפו אותו מוקדם יחסית ריאן או
שהצחיק אבל לא תמיד הצליח לו, ניסה לפתח אסטרטגיות וחבל שעף מוקדם בגלל רופרט שאני עדיין לא מבין למה הוא חביב הקהל של עונות 7 ו8 ריאן
השני החננה ליל הזקנה שמתבכיינת מכל שטות ברטון
שניצח בהרבה אתגרים אנדרו
המעצבן שלא הצליח כל-כך לארגן ת'שבט שלו טיוואנה
החמודה והתמימה שחבל שלא דורגה במקומות יותר גבוהים שון
שחשב שהכל מגיע לו ניקול
שחבל שעזבה על הפרק הראשון כי לא ידעה לסתום קצת ת'פה דארה
הקברנית שבקלות לדעתי יכולה גם לדגמן ששמרה על תימומות ובזכות כמה תימרונים הייתה בפיינל פור אוסטן
שקבע שלמימדי הגוף לא תמיד יש הם יתרון במשימות השרדותיות והתבכיין שהוא חלש - איזה מסכן! והיה הלוזר הראשון שפרש בתולדות התוכנית

SoleSurvivor

New member
אממ קראת את השאלה?

איזה פרק ראשון של עונה, אתה כתבת את כל הרקע של כל העונה כולה.. סכ"ה מדברים על הפרק הראשון שאתה לא מכיר את הדמויות... והיה די ברור שתבחר באיי הפנינה

R y a n O

New member
קראתי ת'שאלה../images/Emo70.gif

ואמרתי שהפרק ה1 היה בסט וגם כל העונה בגלל הקאסט
וידעתי שתכתבו קראת ת'שאלה
פשוט רציתי לכתוב מה שהיה לי בראש הרבה זמן בעיקר בגלל שרופרט מעצבן וכמו שכתבתי אני לא מבין מה יש בו שהרבה אוהבים אותו וטריש צבועה ומניאקית בגלל מ שהיא עשתה בפרק שהעיפו אותה ובחרתי ב7 לא רק בגל שריינו בין השורדים המועדפים עליי אלא גם בגלל כל מה שכתבתי ובגלל כל מה שעשו לם בפרק ה1

yoooni

New member
עונה 6

בגלל ההפתעה הגדולה עם קבוצות הבנים בנות והיו אחלה מתמודדים

Nameless One

New member
אוסטרליה

ללא סיבה מיוחדת, פשוט האינטרקציה של השורדים אחד עם השני, הדרך למחנות הלילה הראשון של קוצ'ה (קימי מדברת בקול, ג'ף רוצה לרצוח אותה),דב רוצה לבנות את המחנה עם אבנים ("rawks") כל הדברים הקטנים האלה הפכו את הפרק הראשון למהנה מאוד, דברים כאלה באמת חסרים בעונות המאוחרות שם אסטרטגיה והטוויסטים השתלטו על כל זמן המסך.

אריה31

Member
מנהל
עונת האולסטאר

מאותה סיבה שמנה SOLESURVIVOR אבל ככלל, אני אוהב את העונה השישית.

willo

New member
אז ככה

אין פרק ראשון אהוב יותר מהשני, כי העונה היא החשובה. הפרק הכי מעניין היה של העונה הראשונה כי אז באמת לא ידעו מה מצפה להם. פרק מעניין נוסף היה דווקא של עונה 9, כי הוא פשוט היה קשור לתרבות באותו מקום. בעונה שבע נכון שהפתיעו אותם אז מה. האול סטארס היה פרק פתיחה פומפוזי ומנופח (הצבא, החשאיות וכד').

למעלה