סקר קטן

אנלא יודע מה אתה רואה אצלה

אבל אני רואה בעיקר אנמיות מבחינה אסטרטגית ומשחק חברתי רעוע

ככה

7- ברירת מחדל מול ליל שלא ככ העריכו\אהבו
20- התמרמרו על ראסל ופארב ותכלס די שנאו אותם על כל הבליינדסיידים שהם עשו להם

fistuk38

New member
זה נכון מה שאתה אומר אבל עדיין

כשמישהו זוכה פעמיים אז קשה לי להגיד שזה מקרי

survivortvk3

New member
זה לא מקרי..

בעונה 7 באמת הגיעה לה, בטח שהיא מול ליל
עונה 20 זה מרמור נטו, היא נהנתה מההפקר כמו שאומרים..זה שהמושבעים היו אפסים ולא העריכו את המשחק של פארב ובעיקר של ראסל זה לא אומר שסנדרה יותר טובה מהם, ובטח שלא השחקנית הכי דוחה
השחקנית הכי משעממת ואוברייטד שקיימת

אבל הויכוחים האלה מיותרים, גם בפורום הישרדות היו מלא ויכוחי ראסל-סנדרה ותכלס זה לא מגיע לשום מקום

Im All That

New member
אני לא חושב ככה בכלל..

אסטרטגית - היא משחקת מצויין.
וזה שהיא לא עושה את זה בראוותנות, זה לא אומר שזו לא אסטרטגייה...
היא הוכיחה שהיא יודעת להגיד את הדברים הנכונים במועצת השבט.
היא הוכיחה שהיא יכולה להטות את הקולות לאנשים אחרים (קואוץ', בורטון).
ואני חושב שגם הרבה אנשים מעריכים את הכנות שלה ואת זה שהיא לא פחדה ממתמודדים מאיימים כמו ג'ון וראסל, וניסתה להדיח אותם.
סנדרה היא שחקנית מעולה.

אין צורך לעשות דברים בראוותנות

אבל כשעושים דברים, המטרה שהם יצליחו...
אני מעריך אותה מאוד על הפיינל 7 והלאה ב7 ועל סוף הפרה-מרג' ב20, אבל חוץ מהקטעים האלו היא אף פעם לא נראתה לי נחוצה במיוחד למשחק מבחינה אסטרטגית כי היא לא ככ השפיעה. לדעתי השיטה שלה ("כל עוד זאת לא אני") היא סבבה והכל, אבל אי אפשר להשוות את זה לשיטות משחק של ענקים כמו סירי, פארווטי, ראסל, קים וכו', לא חסרים שחקנים מצויינים. מה שכן, סנדרה מצחיקה אותי עם הקללות והריבים במיוחד במבטא שלה, ויש לה אטיטיוד ביצ'י כזה שזה הטייפ של הכי אהובות עליי.

Im All That

New member
ראסל הוא שחקן גרוע...

הוא לדעתי ההוכחה לכך שזה לא מספיק להיות רק אסטרטג טוב, אם לך משחק חברתי (שלדעתי זה הדבר הכי חשוב במשחק), אז אתה אף פעם לא תנצח.
ושוב, כל אסטרטגיה היא טובה בפני עצמה, ואני חושב שהאסטרטגיה של סנדרה הוכיחה את עצמה פעמיים.
ושוב, אני לא סותר את זה שסירי, פרוואטי וקים הם שחקניות פחות טובות מסנדרה (ואני אישית רציתי שפרוואטי תנצח בעונה 20), אבל להגיד שסנדרה לא אסטרטגית כמוהן זה פשוט לא נכון.

fistuk38

New member
פוורטי לא זכתה בגלל שלא אהבו את האישיות שלה

היא היתה לעגנית ומי שלא נותן כבוד בסופו של דבר גם לא יקבל כבוד גם אם הוא שיחק טוב מבחינה אסטרטגית

לדעתי למרות שהיא לעגנית

היא השחקנית החברתית הכי טובה אי פעם, ובין השחקניות האסטרטגיות היכ טובות אי פעם. וגם לא חסר לה במשימות וכו'.

אורישקי

New member
אם היא הייתה שחקנית חברתית כ"כ טובה

היא הייתה מנצחת. היא בהחלט שחקנית חברתית מעולה אבל היא לא הכי טובה אי פעם. בין הטובות זה מקובל

תואר השחקנית החברתית הכי גדולה שייך לסירי, הבחורה גרמה לכל בן אדם, גם לאויבים שלה, להתאהב בה.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אתה מעז להגיד את זה חחחחח
אולי זה קצת מסובך, אבל לדעתי ראסל הוא השחקן החברתי הכי טוב שהשתתף אי פעם. לא מספיקה אסטרטגיה כדי לגרום למהלכים וכו', אתה צריך לשלוט חברתית במשחק, ועובדה שבשבט שלו כולם הלכו אחריו ובאיחוד הוא הצליח ככה בקלות לפלס את מקומו ממצב של 4 נגד 8 למצב של רוב בפיינל 8, סימן שהוא שיחק משחק חברתי נדיר. נכון, הוא הדיח אנשים ואז צחק עליהם. הוא היה שחצן והתנהג כמו אלוהים, ובצורה שמאוד מסגירה אתזה שהוא המוח בברית, אבל בקטע של לגרום לאנשים לסמוך עליו ולהאמין שהוא רוצה אותם בגמר- הוא שיחק משחק חברתי מושלם.
ולדעתי זה הזוי לגמרי להגיד שסנדרה מגיעה לרמה של סירי, פארווטי או קים, או אפילו סטפני, הולי או אמנדה. שלא לדבר על בנים שיש את רוב ס. ומ. שלוקחים אותה, רייף, המנצחים של 12-15, קני, ג'ייטי וסטיבן ויש לא מעט אחרים!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אתה מעז להגיד את זה חחחחח
אולי זה קצת מסובך, אבל לדעתי ראסל הוא השחקן החברתי הכי טוב שהשתתף אי פעם. לא מספיקה אסטרטגיה כדי לגרום למהלכים וכו', אתה צריך לשלוט חברתית במשחק, ועובדה שבשבט שלו כולם הלכו אחריו ובאיחוד הוא הצליח ככה בקלות לפלס את מקומו ממצב של 4 נגד 8 למצב של רוב בפיינל 8, סימן שהוא שיחק משחק חברתי נדיר. נכון, הוא הדיח אנשים ואז צחק עליהם. הוא היה שחצן והתנהג כמו אלוהים, ובצורה שמאוד מסגירה אתזה שהוא המוח בברית, אבל בקטע של לגרום לאנשים לסמוך עליו ולהאמין שהוא רוצה אותם בגמר- הוא שיחק משחק חברתי מושלם.
ולדעתי זה הזוי לגמרי להגיד שסנדרה מגיעה לרמה של סירי, פארווטי או קים, או אפילו סטפני, הולי או אמנדה. שלא לדבר על בנים שיש את רוב ס. ומ. שלוקחים אותה, רייף, המנצחים של 12-15, קני, ג'ייטי וסטיבן ויש לא מעט אחרים!

אורישקי

New member
אל תשווה בכלל את סנדרה להולי

סנדרה שיחקה פעמיים וניצחה כי היא ידעה מתי לעשות בלאגן, עם מי להתחבר ומתי לשבת בשקט. היא לא שיחקה כדי שאתה תהנה לראות את זה. היחידה שמשתווה לה זו קים. וסירי אם הייתה מנצחת, למרות שהיא עפה בדרכים לא פייריות כל פעם מחדש אז על זה נסלח.

הולי הייתה משוגעת בתחילת העונה ולמרות שבהמשך שיחקה יותר טוב זה לא מספיק בשביל להכניס אותה להיכל התהילה.

ג'יי טי היה מתאים לשם אם לא היה עושה כזו טעות מפגרת. סטיבן שחקן מעולה אבל צריך עוד להוכיח את עצמו. רייף הרס לעצמו את הניצחון אחרי שלקח את דני איתו כל כך רחוק. אם היה מעיף את דני בפיינל 4 הוא היה מנצח בלי ספק.
סטפני לא שחקנית כל כך טובה, אני מת עליה והיא אלילה שלי אבל אסטרטגית היא לא כל כך מוצלחת. רק ב11 הגיעה לשליטה וגם שם עשתה מלא טעויות סטייל רייף.
יול לא ראוי להיכנס לרשימה הזו כי הניצחון ניתן לו על מגש של כסף, חוקים לא פיירים של אליל ומלא טוויסטים שרק עזרו לו. הוא לא היה מנצח אם האליל היה במתכונת נורמלית.
ארל ואראס שחקנים מעולים אבל לא כמו סנדרה.
טוד לגמרי ראוי למרות שהוא צריך להוכיח את עצמו שוב.
להגיד שקני לוקח אותה זו בדיחה כי הבן אדם עשה מלא טעויות!
ראסל התנהג בצורה מגעילה לאנשים וזה למה הוא בחיים לא ניצח ולא ינצח. כמה שהוא שחקן אסטרטגי טוב.

Im All That

New member
ראסל שחקן חברתי גרוע...

אנשים לא הצביעו לו כי הוא זלזל בהם, ולא בגלל הבליינדסיידס, להזכיר לך שג'יי טי לחץ לו את היד ורופרט אמר לפרוואטי כל הכבוד - כי הוא ראה שהיא באמת נלחמה. ראסל התייחס אליהם כמו אל זבל, ובגלל זה הם לא כיבדו אותו בסוף.
ואני לא חושב שהוא שלט במשחק בגלל המשחק החברתי שלו, אני חושב שהוא שלט במשחק בעיקר בגלל טיפשותם של אחרים (טייסון, ג'יי טי, קנדיס וכל שאר הגיבורים שלא שמעו למה שסנדרה אמרה) וגם בגלל קצת עזרה מההפקה.
אני חושב שראסל הוא דמות מצויינת, בגלל זה דוחפים לנו אותו בכוח ויוצרים סביבו את הסיפור - כי הוא מסחטת רייטינג, אבל הוא לא מבין את העיקרון הבסיסי של המשחק הזה - וזה לגרום לאנשים אחרים להעריך אותך כדי שיצביעו לך בגמר, במקום זה הוא העדיף להסתכסך איתם.

וכן, אני חושב שסנדרה מגיעה לרמה של סירי, פרוואטי וקים, או לפחות היא לא פחות טובה. כי בכל זאת, בשורה התחתונה, וזאת עובדה - היא היחידה שניצחה פעמיים (כאשר הרבה שיחקו 3 פעמים ולא ניצחו אפילו פעם אחת - כמו ראסל לדוגמא), ואי אפשר להגיד שזה מקרי שהיא ניצחה פעמיים, ואי אפשר להגיד שזה היה בגלל מזל - אחרת סנדרה היא האדם עם הכי הרבה מזל בעולם.

אורישקי

New member
אבל אתה לא מבין כאן משהו

שמשחק אסטרטגי זה לא הכל. סנדרה ברוב המשחק שלה מיקמה את עצמה במצב מושלם, בתוך ברית שהיא האחרונה שתעוף ממנו, כשהיא דמות דומיננטית שאנשים מעריכים וכשיש לה דיבור עם כל השבט. היא עשתה מהלכים חשובים רק כשהיה צורך ובגלל זה היא שם. היא יכלה גם להילחם יותר על הצבעה של קנדיס או לעשות מהלך עם האליל כדאי להעיף את ראסל אבל היא הבינה שכל דבר שכזה פשוט חסר היגיון כי היא תנצח אותו ואת פארווטי בקלות בגמר.
פארווטי אמנם שחקנית מעולה אבל אתה צריך לקחת בחשבון שהבחורה הפסידה פעם אחת בגמר כי הדיחה את ג'רי ולא את סנדרה. אחרת היא הייתה מנצחת 8-1-0 בבליינד. בפעם שניצחה היא די שלטה במשחק אבל ניצלה תודות לפיינל 2 לא מתוכנן. אחרת היא הייתה מקום 3 כי הקולות שהצביעו לה, למעט נטלי, היו מצביעים לסירי.
על ראסל דיברתי מספיק.
וקים היחידה שמבחינתי אפשר להשוות לסנדרה, קים שיחקה משחק מושלם בעונה שלה והדבר היחיד שסנדרה עוקפת אותה בו זה שהיא ניצחה פעמיים.
אה ויש את סירי אבל היא אגדה שבחיים לא זכתה בגלל כל כך הרבה סיבות לא הוגנות...

fistuk38

New member
זה ברור -- יכולת שכנוע זה שם המשחק

גם כשיש שרשרת חסינות צריך לנסות לשכנע כדי שלא יודח מישהו מהברית שלך
אבל גם שחקן מעולה לא תמיד יצליח לשכנע -- בהרבה מקרים הוא יצליח לשכנע אבל לא תמיד זה אפשרי

בעונה הזאת

תראי מול מי הבנות מתמודדות העונה, זה לא בדיוק דוגמה.
באופן כללי, מדעי ולא שובניסטי (!)- גוף של גבר ממוצע חזק יותר פיזית ויותר מותאם פיזית למשימות שדורשות כח פיזי ומהירות וכו' מגוף של אישה ממוצעת. זאת עובדה מדעית מוכחת. נשים בעיקרון יותר טובות בכל מה שקשור לסיבולת ושיווי משקל. שוב כמו בכל ההודעות שלי- יש יוצאים מהכלל. אני מדבר על ממוצע.
ואיתי שגב לא מזלזל במשימות, הוא עושה מה שהוא יכול פיזית. אם ככה, את אומרת שהישרדות זה לא משחק בשביל אנשים חלשים פיזית. אז בואי אני אספר לך שרוב המנצחים ברוב העונות הם נחשבים יחסית חלשים פיזית. ומי שנחשב חזק (ריצ'רד, פארווטי, קים, שי) ניצחו בזכות המשחק החברתי והאסטרטגי שלהם, לא בזכות ההצלחה במשימות.
מתי שאתה מזלזל במשימות זה לא אומר שאתה מזלזל במשחק כי המשחק הוא לא משימות. המשחק הוא משחק חברתי ואסטרטגי. לדוגמה, טלכו מעונה 3 הישראלית זרק את כמעט כל המשימות והגיע למקום רביעי. למה? כי הוא היה גאון חברתי ואסטרטגי. עכשיו שימי לב שמכל הבנים החזקים העונה, מי הגיעו לשלב הזה? בוקי, שגב ותורג'י. לא עזאם, לא מייקלואיס ולא ג'משי. כמובן שתמיד עדיף להשקיע במשימות, אבל אף פעם לא להתפס כאיום פיזי. אני כבר יודע שאם הייתי בהישרדות הייתי נלחם במשימות כמו חיה, אבל שוב- תמיד לדעת מתי לשים את הקו בין השקעה במשימות, לבין לטחון משימות ולהציג את עצמך כמישהו מאיים.

רוקסין

New member
אף אחד לא ביקש ממנו לטחון משימות...

אבל לא להשקיע באף משימה ולהיות לוזר סדרתי, זה נקרא לשים פס על המשחק, שלא לדבר על התדמית שהוא יוצר לעצמו בחוץ...

למעלה