סקר קטן

X יו יו S

New member
סקר קטן

מה יותר חשוב לכם שמתמודד מצליח במשימות או עושה מהלכים או שניהם?

רוקסין

New member
שניהם

רק שילוב של השניים יקרב אותו יותר לגמר ולניצחון. אלא אם כן יש לו "מזל"/הפקה מאחוריו כמו לשגב. כי אז הוא לא צריך אף אחד מהשניים ויכול לצעוד בשקט דוך ישירות אל הגמר.

X יו יו S

New member
מה עם בוקי ?

בוקי הוא כמו שגב
למה לפי דעתך בוקי הוא לא יקיר הפקה?

בעיקרון יותר חשוב שהוא עושה מהלכים בעיניי

ברור שזה גם טוב אם הוא תותח במשימות
אבל רצוי לא אחד שטוחן משימות כי אז זה סתם משעמם...
אגב שמתי לב שאני הרבה יותר מעריך בנות שמצליחות במשימות
(וגם במהלכים
)

רוקסין

New member
שלפחות ישקיע במשימות בשביל הבת שלו

שתראה שיש לה אבא גבר ומשקיען ולא נחנח לוזר שמפסיד בכל המשימות, כולל הרכבת פאזל, ועוד לבנות... אני אם היה לי חבר כזה כבר מזמן לא היה חבר שלי. הייתימ תביישת לצאת איתו לטייל ברחוב.

אורישקי

New member
אויש תנוחי כבר

הבן אדם כן משקיע במשימות מה לעשות שהוא פחות טוב בזה? לא הייתה אף משימה שהוא ויתר עליה.

ברור שעושה מהלכים.

המשחק לא נקבע ע"פ משימות (אולי רק בעיוות הישראלי בעונות מסוימות)
המשחק נקבע ע"פ המהלכים שמישהו עושה. חוץ מזה, מישהו שמאיים פיזית על כולם ידיחו אותו... אז כמובן שבמשחק כמו הישרדות המשחק החברתי והאסטרטגי הרבה יותר חשוב מהמשימתי.

לכל אלה שאומרים שהמשחק המשימתי חשוב יותר, אתם בעצם טוענים שזה לא משחק לבנות, זקנים, שמנים או משהו בסגנון. סתם שתדעו

רוקסין

New member
ממש לא זה מה שאני אומרת

עובדה שהבנות מנצחות את הבנים בלא מעט משימות, כולל פיזיות וסיבולת. המשחק המשימתי ועוד איך חשוב, כי ברגע שאתה מזלזל במשימות אתה גם מזלזל במשחק, אז למה בכלל מגיע לך להיות בגמר? בגלל שאתה לוזר סדרתי עם בדיחות קרש מעיקות?

בעונה הזאת

תראי מול מי הבנות מתמודדות העונה, זה לא בדיוק דוגמה.
באופן כללי, מדעי ולא שובניסטי (!)- גוף של גבר ממוצע חזק יותר פיזית ויותר מותאם פיזית למשימות שדורשות כח פיזי ומהירות וכו' מגוף של אישה ממוצעת. זאת עובדה מדעית מוכחת. נשים בעיקרון יותר טובות בכל מה שקשור לסיבולת ושיווי משקל. שוב כמו בכל ההודעות שלי- יש יוצאים מהכלל. אני מדבר על ממוצע.
ואיתי שגב לא מזלזל במשימות, הוא עושה מה שהוא יכול פיזית. אם ככה, את אומרת שהישרדות זה לא משחק בשביל אנשים חלשים פיזית. אז בואי אני אספר לך שרוב המנצחים ברוב העונות הם נחשבים יחסית חלשים פיזית. ומי שנחשב חזק (ריצ'רד, פארווטי, קים, שי) ניצחו בזכות המשחק החברתי והאסטרטגי שלהם, לא בזכות ההצלחה במשימות.
מתי שאתה מזלזל במשימות זה לא אומר שאתה מזלזל במשחק כי המשחק הוא לא משימות. המשחק הוא משחק חברתי ואסטרטגי. לדוגמה, טלכו מעונה 3 הישראלית זרק את כמעט כל המשימות והגיע למקום רביעי. למה? כי הוא היה גאון חברתי ואסטרטגי. עכשיו שימי לב שמכל הבנים החזקים העונה, מי הגיעו לשלב הזה? בוקי, שגב ותורג'י. לא עזאם, לא מייקלואיס ולא ג'משי. כמובן שתמיד עדיף להשקיע במשימות, אבל אף פעם לא להתפס כאיום פיזי. אני כבר יודע שאם הייתי בהישרדות הייתי נלחם במשימות כמו חיה, אבל שוב- תמיד לדעת מתי לשים את הקו בין השקעה במשימות, לבין לטחון משימות ולהציג את עצמך כמישהו מאיים.

fistuk38

New member
היו גברים חזקים בעונה הזאת

מייקלואיס, ג'מצ'י, הראל ועזאם חזקים אבל הם לא הגיעו רחוק
וברוב המשימות זה לא משנה למי יש יותר כוח פיזי

fistuk38

New member
לפעמים זה יכול להציל מהדחה

ולפני האיחוד השבט שמנצח בחסינות לא צריך להדיח את אחד מהם
נכון שאם הייתי מושבע אז לא היה אכפת לי מי הצטיין במשימות -- זה משו אחר
גם כשבשבקין זכה הוא לא זכה בגלל שהוא הצטיין במשימות

אני מדבר על האישי

מובן שבשלב השבטי חשוב לתרום לשבט והכל.
ובאיחוד, אם אתה יודע לשחק אין שום סיבה שתודח. תמיד אתה יכול להנצל מהדחה גם בלי חסינות,

fistuk38

New member
אם היית משתתף לא היית מתאמץ להשיג חסינות ?

זה לא שחמט -- אם אין מזל אז גם שחקן טוב יכול להיות מודח מוקדם כמו ששחקן לא טוב יכול להגיע לגמר
זה לא מספיק להיות שחקן טוב כדי לעשות מהלך טוב שיציל אותך מהדחה -- צריך גם סיטואציה שתאפשר את זה
אל תשכח גם שמישהו מהמחנה השני יכול פתאום להוציא פסלון חסינות באופן לא צפוי

אורישקי

New member
הייתי מתאמץ בכל החסינויות

כי זה לא מפריע בעיקר, לא כמו באח הגדול האמריקאי. אבל עדיין הכי חשוב זה לשחק משחק חזק.

Im All That

New member
חלק מהעניין במשחק...

זה גם לדעת לקרוא אנשים ולדעת מתי הם משקרים בנוגע לפסלון.. היו הרבה אסטרטגיות עם הפסלון כמו:
1. לגרום למישהו להיות בטוח שהוא לא הולך להיות מודח ואז הוא לא ישתמש בפסלון.
2. להבין מתי הולכים להצביע למישהו אחר בברית שלך ולא לך, ואז לתת לא את הפסלון.
3. לפצל קולות, ככה יש שני מועמדים ואחד מהם יעוף.
ויש עוד, ועוד..
כמובן שצריך הרבה מאוד מזל כאן...

אתה יכול לגרום לסיטואציה שתאפשר את זה.

ונכון ששחקן טוב יכול לעוף מוקדם אבל זה לא קשור.. אני אומר, אם אתה בסכנה ובעצם צריך חסינות, אתה יכול להסתדר יפה מאוד גם בלי חסינות ועם קצת שכל וכושר שכנוע. חכמה זאת החסינות האמיתית. ואתה צריך לדאוג מלכתחילה לכך שאותם אנשים במחנה השני תמיד יעדיפו להעיף מישהו שהוא לא אתה.

למעלה