בעונה הזאת
תראי מול מי הבנות מתמודדות העונה, זה לא בדיוק דוגמה.
באופן כללי, מדעי ולא שובניסטי (!)- גוף של גבר ממוצע חזק יותר פיזית ויותר מותאם פיזית למשימות שדורשות כח פיזי ומהירות וכו' מגוף של אישה ממוצעת. זאת עובדה מדעית מוכחת. נשים בעיקרון יותר טובות בכל מה שקשור לסיבולת ושיווי משקל. שוב כמו בכל ההודעות שלי- יש יוצאים מהכלל. אני מדבר על ממוצע.
ואיתי שגב לא מזלזל במשימות, הוא עושה מה שהוא יכול פיזית. אם ככה, את אומרת שהישרדות זה לא משחק בשביל אנשים חלשים פיזית. אז בואי אני אספר לך שרוב המנצחים ברוב העונות הם נחשבים יחסית חלשים פיזית. ומי שנחשב חזק (ריצ'רד, פארווטי, קים, שי) ניצחו בזכות המשחק החברתי והאסטרטגי שלהם, לא בזכות ההצלחה במשימות.
מתי שאתה מזלזל במשימות זה לא אומר שאתה מזלזל במשחק כי המשחק הוא לא משימות. המשחק הוא משחק חברתי ואסטרטגי. לדוגמה, טלכו מעונה 3 הישראלית זרק את כמעט כל המשימות והגיע למקום רביעי. למה? כי הוא היה גאון חברתי ואסטרטגי. עכשיו שימי לב שמכל הבנים החזקים העונה, מי הגיעו לשלב הזה? בוקי, שגב ותורג'י. לא עזאם, לא מייקלואיס ולא ג'משי. כמובן שתמיד עדיף להשקיע במשימות, אבל אף פעם לא להתפס כאיום פיזי. אני כבר יודע שאם הייתי בהישרדות הייתי נלחם במשימות כמו חיה, אבל שוב- תמיד לדעת מתי לשים את הקו בין השקעה במשימות, לבין לטחון משימות ולהציג את עצמך כמישהו מאיים.