סקר קטן

במקרה אני בן :)

לדעתי אגב מקצועות מדעי הרוח חשובים לא פחות מרפואה ומשפטים. לכל מקצוע יש סיבה למה הוא קיים באוניברסיטה. זה לא באמת משנה איזה מקצוע אנחנו לומדים, ביטול השנה זה קצת הזוי. אצלי, כמו אצל רבים אחרים שלומדים יחד איתי בפקולטה למדעי הרוח בהר הצופים חלק גדול מהלימודים מתקיים כרגיל. השאלה המעניינת היא מה יקרה עם כל הלימודים שאנחנו כן לומדים ומשקיעים ומבזבזים את זמננו היקר עליהם במקרה של "ביטול השנה"?

קודם כל, סליחה../images/Emo69.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo68.gif

משום מה הייתי בטוחה שאתה בחורה. קורה
שנית, מסכימה לגמרי. אבל בין חשיבות התואר לחשיבות למשק יש קצת הבדל... עם כל הכבוד למקצועות הרוח (והלוואי והיה גם קיים הפחד ממחסור בבוגרי רוח..אבל זה כבר דיון אחר) לפי מה שהבנתי, הקורסים שמתקיימים- המבחנים והעבודות בהם יהיו כמתוכנן, לא יודעת איך זה ישתלב עם הלוח בן 3 המועדים שהאגודה חוזה לנו, אבל גם במקרה של ביטול השנה לדעתי הקורסים אותם למדת ייחשבו לך לתואר... לדעתי ההשלכות של ביטול השנה הם רק לגבי הקורסים שהיו אמורים להתקיים ולא התקיימו, כך שבמקום להשלים אותם בלחץ כחלק מדרישת המעבר לשנה הבאה, תאלץ לחזור עליהם (זה קצת מגוחך, כי בעצם מעולם לא למדת אותם) בשנה הבאה. מה אתה לומד בהר הצופים?

יוקאס

New member
עובר או עובר?!

חולם או שורוק? למה?! למה התפוז הזה נהנה ממצבי הלחץ שלנו?! זה כבר באמת לא יפה, הלוחמה הפסיכולוגית הזו!

uri80

New member
נו... ומה שלומו? אל תשאירי את כולנו במתח ../images/Emo3.gif

יוקאס

New member
רק שלא יקבל את הצבע של אבא

צבע כתום ופנים עגוליות עם חברבורות קטנות ומצופות שעווה (כמו תפוז)...

RichardSmith

New member
טיפוגרפיה ופונטים. ../images/Emo13.gif

אדם מסתכל על הדברים הלא קשורים.

lb22

New member
יכול להיות שאני אהיה רע ..

אבל אם תבוטל השנה הזו .... זה רק יעשה לי טוב זה אומר שיהיה יותר קל להתקבל שנה הבאה לתואר שני כי לא יהיו הרבה מועמדים כמו שהיו צריכים להיות... כן כן אני יודע שאני אינטרסנט :)

lb22

New member
מצב מצויין האמת..

אני לומד במכללה למנהל בראשון , מסיים השנה את התואר שלי....

lb22

New member
כן מה לא ברור?

אני לומד במכללה פרטית משלם אולי קצת יותר מאחרים אבל מכללה פרטית. אין שביתה , עוד שלושה שבועות נגמר הסמסטר.. ואם יהיה ביטול הוא לא ישפיע עלינו.

shay4442

New member
החישוב שלך שגוי

אם השנה תתבטל ,אז אלה שהיו צריכים להתחיל תואר שני שנה ראשונה ,יצטרכו להתחיל הכל מחדש בשנה הבאה יחד עם התלמידים שיסיימו את התואר הראשון שלהם במכללות השנה וככה ישאר פחות מקומות למבקשים להתקבל. התוצאה תהיה הרבה יותר בעייתית בשבילך מאשר אם התלמידים האלה שכבר יתקבלו יסיימו את השנה הראשונה שלהם בתואר השני.........

למעלה