סקר קטן

B F M V

New member
גם אני > . < ../images/Emo3.gif

איך הכרתם את FOB? חברה שלי לא הפסיקה לדבר עליהם [איימי] מאיזה שיר?דאנס,דאנס איפה?אמטיוי 2 ומתי?שזה יצא אני חושבת...><

MoonyAvFreak

New member
אמממ

חברה שלי שמעה את השיר dead on arrival והיא אמרה לי שזה שיר יפה אז היא שלחה לי. ממש אהבתי אותו...אז ידיד שלי אמר לי "שמעת את השיר החדש של פוב" אז אני כזה לא..איזה? ואז הוא שלח לי את שוגר. לפני שיצא הקליפ. אני הייתי כזה. 0_0 טובבב. חחחח

PATD

New member
אמממ..

ראיתי אותם פעם ראשונה שהייתי אצל חברה שלי .. זה היה ב-TRL וצחקנו מרוב שהם חנונים... חחח והשיר היה דנס דנס.. חח הם פשוט חנונים חמודים!

../images/Emo80.gif אני יכולה לתת לך תאריך מדויק

חחחחח אני זוכרת שזה היה יום התרמות 26.9.05 וגם היומולדת של אח שלי. נוו אז לפני שיצאתי להתרים עם חברות הציגו את דאנס דאנס כשיר חדש בTRL

shaya23

New member
אוקיי נזכרתיי

גם פול אאוט היו מלא פעמים בONE TREE HILL וגם פיט היה.. וחברים שלי התחילו לשמוע אז בהתחלה שמעתי רק שוגר ודנס דנס ואז הורדתי שני דיסקים שלהם.. :p

Bleed for Me

New member
עונה

איך הכרתם את FOB? מאיזה שיר? איפה? ומתי? מ TRL בחופש הגדול בשנה שעברה נראה לי,אולי מאוחר יותר..היה את שוגר..בהתחלה שנאתי אותם חח..הם נראו לי כמו חבורת מוזרים..אחרי בערך חודש שMTV טחן את השיר הורדתי אותו ודווקא נורא נהנתי!..המשכתי לשמוע אותם,קניתי את האלבום וקיום הם אחת הלהקות שאני הכי אוהבת..השתלם לשנוא אותם בהתחלה
חח

Nittle Grasper

New member
כמו כל הפאקצות,

מהקליפ של sugar we're going down אבל זה לא אומר שאני פאקצה @_@; פוי.

Nittle Grasper

New member
לא הכפשתי את שוגר, חלילה ../images/Emo2.gif

שוגר מאוד שולט
התכוונתי שאני מכירה אותם מלהיט בMTV ולא כמו כל הוותיקים שמכירים אותם שנים/חודשים/מתי שהם הוקמו וכאלה #_#

../images/Emo80.gif לפני שנה וחצי.

TRL. שהציגו את שוגר כשיר חדש במצעד :]] מאז הורדתי כמה שירים שלהם וחצי שנה שמעתי קצת מהדיסק הראשון,קצת מהשני וקצת מעוד דיסקים נוספים וביסייד כאלה.. אמממ.. לפני 10 חודשים בערך החלטתי להוריד יותר שירים שלהם ובסוף בתחילת 2006 צרבתי את שני הדיסקים שלהם חחחחחח והשנה בפסח קניתי את פרום אנדר דה קורק טריי איך שהוא הגיע לארץ לשנקין שם :]

../images/Emo80.gif אהה ואני זוכרת גם..

שכל הזמן היה אותו בTRL כי יצא להם הדיסק החדש וזה ופתאום מכירים אותם יותר אבל לקח לי איזה חודש עד שקלטתי את השם שלהם חחחחח תמיד פיספסתי שכתוב וניסיתי לזכור את מה שאמרו. וככה בערך באותו יום/שבוע הכרתי גם את רילאיינט K

על ריילינט הם לא חרשו../images/Emo223.gif

ומזל כי כמו ששמחתי כשראיתי שפול אאוט מתחילים להתפרסם עם שוגר [כי מה מגיע להם] שמחתי לראות את be my escape בTRL אבל עכשיו אני דווקא שמחה שהם לא הפכו לעוד אחד מהלהיטים שלהם

m i c k e y 15

New member
היה be my escape ??? ב-TRL?

מתייייי אוףףף לא ראיתי..זה שיר כזה יפהההההה מוזר שאף פעם לא ראיתי אותם

זה היה מזמן..../images/Emo223.gif

בתקופה שעוד הייתי רואה את זה :D אחד האהובים עליי שלהם.. הבאתם לי חשק לשמוע אותם באמת מזמן לא שמעתי אותם

למעלה