סקר קטן

עונה..../images/Emo223.gif

זה היה לפני איזה שנתיים פלוס/מינוס ראיתי המלצה בבלוג של מישהי על Grand Theft Autumn וYule Shoot Your Eye Out היא שמה את המילים.. נראה לי נחמד אז הורדתי, שמעתי והתמכרתי

m a y a 333

New member
../images/Emo99.gif

אממ נראלי בOC שרו את דאנס דאנס ואז הורדתי אותו ואז שלחו את שוגר ואז הורדתי עוד קצת שירים ו..זהו D:

MyTearsDontFall

New member
אני...רגע מנסה להיזכר..

או שזה קרה מתי היה ריאיון באמטיוי עם פטריק ופיט או שבהתחלה ראיתי את שוגר וי גוינג דאון ואז אהבתי את השיר אבל שכחתי את השם שלו חחח ואז שהיה דאנס דאנס נזכרתי שזה אותו להקה ומאז השאר היסטוריה

DeniDen

New member
מממ ../images/Emo13.gif

זה היה בסוף הקיצ.. סתם זה היה בתחילת הקיץ דווקא שמתי אמטיוי והיה דאנס דאנס... אהבתי את השיר את הפזמון כאילו זה נראה כאילו שמעתי אותו פעם.. ואז הורדתי אותו בהתחלה זה היה כזה סבבה עוד שיר יפה אבל כל פעם שראיתי את הקליפ התאהבתי יותר... והתרגשתי
בהתחלה פטריק נראה לי חתיך... חיפשתי על פוב בנט והגעתי לאתר שלהם וראיתי את הסיפור על השם של הלהקה "from under the cork tree" על הסיפור שפיט אהב שהוא היה ילד. והשם הראשון שראיתי היה פיט וונטז אז חיפשתי עליו בגוגל והתאהבתי.. ולא נרגעתי עד שהיו לי את כל התמונות שלהםםםםםםם
ואז התחלתי להוריד עוד שירים שלהם .. ונסחפתי
איזה חפירה אבל זה מה שיש :)

אממ

גמאני הכרתי אותם מOC והורדתי ת'שיר ואהבתי אותו אז ככה התחלתי להוריד עוד ועוד שירים שלהם..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo3.gif

נמנמ..ראיתי את הקליפ ב-TRL ובהתחלה כל הזמן העברתי כי אמרתי איכ איזה מגעילים וזה.. ואח"כ כל הזמן ראיתי את הקליפ ואמרתי לעצמי נו טוב לא יזיק חח והתחלתי לאהוב מאז חיחי

purple floyd

New member
בו ../images/Emo11.gif

אני לא זוכרת
נראה לי מליטל לס סיקס טין ><" הקליפ עם הערפדים היה נראה לי מגניב D:

Gali4697

New member
*חופרת*

אמממ כששוגר היה בTRL ראיתי אותו, וזה לא היה מההתחלה אז פספסתי את השם אחרי שבוע בערך שראיתי אותו שוב לא הצלחתי לקלוט את השם בפעם השלישית או הרביעית [או החמישית] קלטתי "FALL OUT" או "OUT BOY" ממממ זה בקיצור אבל בא לי להמשיך לחפור חיפשתי בריל פלייר אחד ממה שכתבתי למעלה והכי הגיוני היה FALL OUT BOY ואז :0 אמ זהיתי את שוגר, אבא הוריד לי שירים.. ואמ זהו, אחרי כמה זמן אבא הזמין לי מחו"ל את הדיסק האחרון ואחרי עוד כמה זמן הייתי בהופעה
[מותר לי להשוויץ
]

xoxFightstarxox

New member
אהע. וואו כיפלךךך.#@!#^#^

חח גמני מהאלה שתמיד מנסות לקרוא מהר את השם ולא הולך להן.>< חח איך היה בהופעה?

Nittle Grasper

New member
היית בהופעה *O* ~סוגדת~

ולא הזמנת אותי?! ;O; ממ, השעות הקטנות של הלילה Oם"

Gali4697

New member
אבלאבלאבל

לא היה מקום ]: ממ, השעות הקטנות של הלילה שאני מתעוררת בהם מאמצע שינה S:

הגרו

New member
מיאו../images/Emo109.gif

שיר - אני חושבת שוגר >,< איפה - אמטיוי 2 נראה לי מתי - סביבות פסח אני חושבת^^ נמנמ.

marimarina

New member
אני לא יודעת בדיוק

שנה שעברה הראו אותו שבוע אחרי ואפילו לא את כולו. יש לי הרגשה שיראו אותו מתי שהוא אמור להיות וזה ב31 לאוגוסט. אגב... פיט אמר שהוא מכין הפתעה למעריצים אז... : )

סופי 777

New member
הממ

לא מזמן,שהיה את הקליפ באמטיוי של שוגר וויר גואין דאוון וחרשו עליו מלא והורדתי אותו לבסוף.

למעלה