סקר קטן

Rose131

New member
לאזוכרת../images/Emo12.gif

בטח ראיתי את זה באיזה בלוג או משהו אז הורדתי:X

Charmed Gal

New member
עונה.

שמעתי עליהם לראשונה ב"One Tree Hill" כשפיט הופיע באיזה פרק ולפרק קראו(כמו כל הפרקים בסידרה) על שם אחד השירים שלהם - I slept with someone from Fall Out Boy and All I got was this stupid song written about me. (שאגב, מסביר למי שצריך להבין בהנחה שיקרא את זה, למה בטוח לא הייתי טועה בשם הזה כשפעם תהינו אם המילה "סטופד" היא באמת חלק מהשם או לא) אבל אני לא יודע אפילו אם זה השיר הראשון שלהם ששמעתי. אולי איזה שיר שלהם הושמע בפרק זה או אחר. אבל השיר הראשון שבאמת שמעתי היה לפני חודשיים והוא DANCE DANCE שהשמיע לי אלירן, Beautiful Disaster מפה.
זה היה אפילו ב-2 ליולי אם אני לא טועה.

Alon XD

New member
הו >.< ../images/Emo9.gif

לפני בערך שנה התחלתי לשמוע מלא להקות ואז מצאתי במקרה את פול אאוט אז הורדתי את כל האלבומים שלהם, והקשבתי להם אבל לא ממש האזנתי. לא ממש זכרתי אותם. אחרי ימים שלמים שהייתי נרדם עם MTV דלוק בטלויזיה מישו החליט לשלוח לי "שיר יפה", והוא שלח לי את שוגר. ממש ממש התלהבתי ממנו. ואז נזכרתי שיש לי כמה אלבומים שלהם במחשב...ואז התחלתי לשמוע רק את האלבום האחרון...ורק בזמן האחרון הבנתי עד כמה אני אוהב את האלבום הראשון והוא הרבה יותר טוב. (לא ה-EP)

../images/Emo80.gif האלבום הראשון יותר טוב ../images/Emo45.gif

אני הורדתי בסוף באמצע 2005 כמה שירים שלהם והיה רק שניים מהדיסק השני וכל השאר מEP או הדיסק הראשון והם לדעתי השירים הכי טובים. בעיקר מהדיסק הראשון שאותו תמיד יותר שאהבתי ^^

תמריקי

New member
טוב אז זה היה יום סגרירי

ישבתי וראיתי TRL כמנהגי,ואז הם הראו את הקליפ של שוג'ר ווי גוינג דאון,ואז בהתחלה לא ממש אהבתי אותו ואז התחלתי לזמזם אותו ואז התמכרתי אליו ואליהם....

אנוכי^^

איך הכרתם את FOB? קראתי עליהם לראשונה בקטרגורי מיוזיק של וואמפיירפריקס בפרו של איזו אחת\ד ניראלי. מאיזה שיר? Sugar, we're going down איפה? huh? ומתי? לפניייייי 4 חודשים אולי...

xoxFightstarxox

New member
איך?

וואו לא יודעת...את האמת רוב הלהקות האהובות עליי אני מכירה ממייספייס. אבל אותם הכרתי ככל הנראה דרך המלצה של מישהו .הכרתי אותם מהשיר Grand Theft Autumn . הוא היה אחד השירים ששמעתי ממש הרבה כשהכרתי אותם. מתי הכרתי? ממממ אני משערת שלפני שנה בדיוק. חודש לפני ששוגאר יצא לטלוויזיה ולפני שכולם אהבו אותם , שלחתי לידיד הכי טוב שלי את השיר הזה והוא אהב אותו מהשניה ששמע אותו:) זה ממש כיף לגלות שירים חרושים לפני שמכירים אותם בכלל חח.><

../images/Emo80.gif איך שוגר?

אמרת שהכרת אותם לפני שנה.. אבל שוגר יצא לטלוויזיה לפני שנה וחצי. ב-TRL. אז באמת לא הרבה הכירו אותם חח אחרי זה בחופש הגדול-תחילת שנה, לפני שנה בדיוק, זה רק יצא לערוצים של הארץ והתחילו לחרוש עליהם בתחילת שנה. ושוגר, הקליפ הרגיל, יצא בMTV2 שמשדרים פה [של אנגליה] לפני כמה חודשים ביחד עם דאנס דאנס. חחח טוב. לא משנה. סתם חפרתי
העיקר שאת אוהבת אותם XD

xoxFightstarxox

New member
כן אני די לא בטוחה מתי זה היה

XD אני מכירה את פול אאוט ממש מלא זמן בכל מקרה.:)

Luna Sphere

New member
../images/Emo9.gif הנה הנה

איך הכרתם את FOB? איכשהוא... מאיזה שיר? איזשהוא.. איפה? איפשהוא.. מתי? מתישהוא... טוב נו ראיתי את sugar we're going down בMTV2

Luna Sphere

New member
../images/Emo122.gifאיזה טיפשה. ראיתי את grand

theft autumn לא את שוגר. בלהבלהבלה

made in love

New member
אני../images/Emo13.gif

כמובן ששמעתי אותם לראשונה בלהיט החרוש...שוגר ויר גוינג דאון. את האמת שכיום אני בקושי שועת אותו הוא יצא לי מכל החורים
. שמעתי אותו לראשונה במצעד של TRL, וזכרתי בעיקר את הקליפ ואת הבסיסט המסוקס
אח"כ תיחקרתי עליהם קצת, הצטרפתי לקומונה (שגדלה לפורום
), קניתי את הדיסק, וזה התגלגל...

למעלה