זה תלוי איזה סדרות...
1. את הסדרות של הרשתות הגדולות שמתחילות עונות בעונת הסתיו(ABC,CBS, FOX,NBC וגם- CW,), לדעתי לא צריך להביא בשידור צמוד לשידור המקורי שלהן, בגלל הפגרה שלהן באמצע לחודשיים-שלושה בארה"ב. זה סתם כאב ראש מיותר, בעיקר כשלרוב הסדרות שלא מבוטלות באמצע יוצאות לפגרה עם Cliff Hunger. לא מספיק הסיומים האלה בסוף כל עונה, צריך לסבול את זה פעמיים?! לדעתי כל סדרה כזאת צריכה לעלות בארץ בהפרש של חודשיים-שלושה מהעלייה שלה בארה"ב, כי בסופו של דבר יווצר מצב שיהיו אולי שבוע-שבועיים(אם לא ימים אחדים) בין השידור המקורי של הפרק בארה"ב לזה של "יס". לעומת הנ"ל יש סדרות מערוצי כבלים שאין בהן את הכאב ראש הזה של הפגרה(אבל כן של סיום פתוח לעונה, לרוב) ואם יש פגרה אז זה לא יותר משבוע-שבועיים(HBO, Showtime, USA,FX ודומיהן). את הסדרות האלה כן צריך לנסות ולשדר אותן בסמוך לשידור המקורי שלהן בארה"ב(דקסטר, הפמליה, דם אמיתי, משחקי הכס וכדו'. אפילו סדרות כמו "צווארון לבן" ו"מקלט באפלה" וכו'). לגבי הרגלי ההורדה שלי... אני אף פעם לא הורדתי הרבה סדרות לצפייה, בעיקר לא את אלה של "יס". תמיד היתה לי סבלנות להמתין לעלייה שלהן בארץ. למרות שלא פעם הפגרות הארוכות בין עונה לעונה ב"יס" (שלפעמים הגיעו לעד יותר משנה), בהחלט גרמו לי לשקול ברצינות לצפות בהן באינטרנט או להוריד אותן). כיום יש בערך 3-4 סדרות שאני צופה בהן אונליין. סדרות שלא נקנו לשידור בארץ או לא משודרות ב"יס".