סקר קטן ומוזר......

שמופית

New member
סקר קטן ומוזר......

רובנו הגדול גרות בדירה משלנו עם הבעל. לפעמים גם במקום רחוק מההורים. לכמה מכן יש עדיין מפתח לבית של ההורים
ולבעל
הסבר: לשנינו יש מפתח לבתים של ההורים ועניין אותי לדעת אם זה דבר שבשיגרה היום, כי לאמא שלי למשל, לא היה מפתח לבית של ההורים שלה לאחר החתונה...

מפתחות

אז לי יש מפתחות לבית של ההורים שלי ולו יש מפתחות לבית של ההורים שלו אבל יש לו גם מפתח לבית של ההורים שלי. ולהורים שלי יש מפתח לבית שלי.

יעלי2

New member
בטח

לי יש מפתחות לבית הורי ולו לבית הוריו. ובדר"כ להם יש את שלנו למקרה חרום. אנחנו לא פותחים את הדלת בהפתעה ותמיד דופקים קודם אם כי הם לא בשימוש כמעט. רק אם צריך לקחת משהו כשהם לא נמצאים.

ayush

New member
בּבּדאי !!! גם לי וגם לתומר יש

את המפתח של ההורים... לא שיש לו כל כך שימוש.. אבל לכל מקרה. נראה לי מוזר "להחזיר ציוד" כשעוזבים את הבית ..?!

danonit

New member
לנו...

לי היה מפתח לבית של ההורים שלי אבל נתתי אותו לאחי שאיבד את שלו. לעדי יש מפתח לבית של ההורים שלו. להורים שלו יש מפתח לבית שלנו כי הם גרים קרוב אלינו

POOH*

New member
לשנינו יש...

כלומר לבית של ההורים שלי לשנינו יש... [ כן, גם לאביר יש מפתח לבית של ההורים שלי... הוא קיבל כשהם נסעו לחו"ל לפני שנתיים וגרנו אצלם חודש כדי שאחותי לא תהיה לבד.. ומאז נשאר אצלו..] ולהורים שלו אין לנו מפתח אבל זו לא חוכמה - כי אם הם לא בבית המפתח במחבוא... [שששששששש... לא לגלות...] אבל גם להוריםש לי תמיד היה מפתח לבית של ההורים שלהם... POOH

לשנינו יש מפתחות לשני הבתים

כלומר, לי יש מפתח גם להורים שלי וגם להורים שלו, ולהיפך. יותר מזה, אנחנו (לפחות אני) מאוד משתמשים בהם - הרבה פעמים אני צריכה לעבור דרך ההורים שלי כדי לעזור במשהו, לקחת דברים וכו´, וקורה לי שאני מגיעה להורים שלו כשאין אף-אחד בבית. אני לא יודעת איך היה אצל ההורים שלי אחרי החתונה - אבל אני יודעת שהיום מסתובבים במשפחה מפתחות לכל הבתים של כולם. לדוגמא, להורים שלי ולדודים שלי יש עותקים של המפתחות שלנו, להורים יש עותקים של הבתים של ההורים שלהם וכו´. זה לא שיש מצב שמישהו משתמש במפתח בלי התרעה- נניח, אם אמא שלי אמורה לבוא אלינו היא כן תצלצל בדלת. אבל זה ממש שימושי כגיבוי (פעם נשבר לי המפתח והקפצתי מישהו) או כשצריך עזרה (נניח, להשקות עציצים שהסבאסבתא בחו"ל). בקיצור, אנחנו משפחה מפותחת.

אצלנו לכולם יש המפתחות

ז"א גם בהצלבה וגם לכל האחים יש מפתחות לבית שלנו (כולם גרו אצלנו בדירה בשלב זה או אחר). בהמשך השרשרת- לאבא שלי יש מפתח לבית של סבתא שלי וכו´

דפי26

New member
מה זאת אומרת????????????

לי יש מפתחות לבית של ההורים שלי ולבעלול לבית של אמא שלו!!!!! הבית של הוריי הוא גם הבית שלי!יש שם את החדר שלי והמגירות שלי והמון דברים שהם שלי!אנחנו גם ישנים שם הרבה בסופי שבוע.

דפי26

New member
מה זאת אומרת????????????

לי יש מפתחות לבית של ההורים שלי ולבעלול לבית של אמא שלו!!!!! הבית של הוריי הוא גם הבית שלי!יש שם את החדר שלי והמגירות שלי והמון דברים שהם שלי!אנחנו גם ישנים שם הרבה בסופי שבוע.

אתי@

New member
לשנינו יש מפתחות של ההורים

(לא ביקשו שנחזיר
) ולהורים שלו יש מפתחות של הבית שלנו, שיהיה ליתר ביטחון. לסבתא שלי כל החיים היו מפתחות של הדירות של כל הילדים שלה (כלומר ההורים שלי והדודים). היא מתעקשת שבכל פעם שמחליפים מנעול או עוברים דירה - צריך לתת לה גם מפתח, גם היום כשהיא כבר לא משתמשת בכלל במפתחות
אם יש הורים עם טקט, אז זה בסדר לתת להם מפתחות. אבל לסבתא שלי - גם על גופתי המתה, היא לא היתה מקבלת מפתח לדירה שלי

Hadar p

New member
בצרור של רוברט יש מפתחות לבית

של שני זוגות ההורים. להורים שלי יש מפתח לבית שלנו (טוב כי אנחנו גרים מתחת) ככה שלפעמים אני אפילו לא לוקחת מפתח.....

rinutza

New member
לשנינו עדיין יש מפתחות של בית

ההורים. ולהורים שלי יש גם מפתח לבית שלנו.

poogi27

New member
בטח שיש מפתח

לא לוקחים מפתח של חביתוש בלי רשות של רגע ודודלי.

נופר30

New member
לנו יש מפתחות של הבתים של ההורים

ולהם אין את שלנו פעם היה להם אבל מאז שעברנו לפה לא נתנו הם גם לא יבואו סתם ככה

מה אני היחידה שאין לה

איבדתי אותו אולי יום אחרי שעזבתי בהתחלה חשבתי שנסדר את כל הארגזים נמצא אבל עד היום שנתיים אחרי לא מצאתי. אורלי

וואי וואי וואי....

יש לי מפתחות: לבית של אמא שלי לבית של אבא שלי לבית של ההורים של עמית לדירה הישנה שלנו (שכבר שנה שלמה מישהו אחר גר בה....) לבית של אחותי ברמת הגולן לבית הקודם של אחותי ברמתאביב (ממנו היא עברה כבר לפני 4 שנים....) לבית של חברה- כולל קוד לאזעקה..... למשרדים בעבודה הקודמת (כולל מפתח ראשי לכל הדלתות....) אני לא יודעת איך קורה שאף אחד לא מבקש את המפתח חזרה..... במיוחד בעבודה הקודמת- לא נראה להם מוזר שנעלם המפתח הראשי אחרי שעזבתי? ואם הייתי עכשיו באה ומרוקנת את המשרדים? קצת חוסר אחריות....

למעלה