סקר פתוח

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחח איזה חמודדד../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

את האמת, אין לי הרבה חברים.. הכוונה- מבית הספר. אתה מבין, שנה שמינית באותו בצפר.. לאט לאט נהיים לך אוייבים וחברים קבועים. בקיצור, אין לי הרבה חברים (אנחנו גם בצפר יחסית קטן..) והייתי עוברת שנה הבאה בצפר, אבל אני לא יכולה.. אי אפשר פשוט. חוצמזה פשוט חבל. נשארה לי עוד שנה אחרי כתה ח' בבצפר הזה, ואז לעבור לכתה י' בבצפר אחר זה אחלה. אני יכולה כבר לנסות להשיג לי חיים אחרי בצפר, ולהשאר בבצפר. פשוט עדיף. אולי תעזור לי שיהיו לי חיים

BiGuy3000

New member
אני יכול, יש לי נסיון בזה...../images/Emo4.gif

כבר גרמתי לחבר חננה שלי לצאת מהבית, לרכוש חברים ולקבל חיים...
אז יש לי נסיון. אני מאמין שאת לא במצב שלו, בגלל שהוא באמת חסר תקנה (הוא עדיין עושה את אותם דברים, עדיין לא שם על בנות, ובנוסף, יוצא קצת עם חברים...
אז הוא די נחשב ככישלון שלי...
), אבל אני באמת חושב שאפשר להוציא אותך מהמצב הזה. תראי- עכשיו חופש. זה ה-זמן לבלות. אתמול הלכתי לקארטינג עם חברים, היום שיפרתי פלאים את יחסיי עם האמא (הלכנו ביחד לסרט, היה מאוד נחמד, ואז כל אחד מאיתנו קנה לעצמו דברים...
קניתי לעצמי חרב מ-ד-ה-י-מ-ה בhapytie, ששוכבת לי פה, בקופסתה, עד שאני אפנה מקום על הקירות לתלייתה, אבל הגעתי לרמות שאני צריך להסתכל עליה פעם בכמה דקות...
היא עד כדי כך עוצרת נשימה...
אח"כ, עזרתי לבחור טבעת לעצמה, והסתובבנו המוווון בקניון...), מחר אני נפגש עם חברים, ומי יודע מה אני אעשה בשאר הימים
ומפני שלא מדובר בחופש ארוך כ"כ, כדאי לנצל כל יום ויום היטב. נצלי את ימים אלו להידוק קשרים עם חברות וחברים, וכן, לפעמים זה אף טוב- לרכוש אויבים. זה נותן מודעות, ומתבל קצת את החיים...
צריך את זה לפעמים. מה שאני אומר- אל תתעסקי בכל שאר הבולשיט שנתנו לך לחופש- זה חופש, צאי ותהני
לכי לים, אם יהיה חם (ניפגש
), זאת כבר תכננתי עם חבריי מראש, צאי לסרטים, לכי לכל מקום שברוחך להיות בו
בקיצור, ת-ה-נ-י|!

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחח תודע../images/Emo9.gif

תגיד, למה אתה לא נכנס לאיי סי קיו
בא לי גם להתכתב איתך..

BiGuy3000

New member
המממ, סתם...

הוא משגעעעעע אותי בזמן האחרון...